Wpisy 1 769 045 – 1 769 144
31 października 2013 12:11 → 31 października 2013 13:29, 100 wpisów
wojtas198721002
mogę spytać - na ile skreśleń ? i stale taką samą ? w mini - nic ?
mogę spytać - na ile skreśleń ? i stale taką samą ? w mini - nic ?
i nie dotrze ..niestety..rozpamiętywanie, rozdrapywnie.. można sie wpędzić w niezły stan, po co to komu , po co ...
Robal cześć .
Robal cześć .
Robal-multi to na 10 skreśleń zawsze i do tego nieraz na 5,7,9,mini wysyłam czasami jeden zakład
Nawet nie da sie współczuć takiej osobie, bo jej , widać , z tym dobrze
Pani Jociu
- noooo - ejjjjj, mój nick nie musi być /pisany/ z dużej Ritery
wojtas
hohoho /o te - zawsze na 1o-ęć/ ja "lubię" wysyłać na osiem...
najwięcej pewnie tak miałeś - 8/10, /czy może nawet coś mocniej ?/ a wiele razy ? ja /tylko bez śmiechów-chichów/ - zdaje się trzy, aż trzy hi hi
no dobra - troszkę możemy -
- noooo - ejjjjj, mój nick nie musi być /pisany/ z dużej Ritery
wojtas
hohoho /o te - zawsze na 1o-ęć/ ja "lubię" wysyłać na osiem...
najwięcej pewnie tak miałeś - 8/10, /czy może nawet coś mocniej ?/ a wiele razy ? ja /tylko bez śmiechów-chichów/ - zdaje się trzy, aż trzy hi hi
no dobra - troszkę możemy -
Ide pomysleć spokojnie, bo od rana same horrory mam
Powodzenia i najwyższych
Robal masz z dużej..ja z małej, więć z automatu tak piszę .. , nie czuj się wyróżniony żartuję
Powodzenia i najwyższych
Robal masz z dużej..ja z małej, więć z automatu tak piszę .. , nie czuj się wyróżniony żartuję
... z tym, że warto może zauważyć, że /generalnie/ na dziesięć/dziesięć /zazwyczaj/ wysyłam j.e.d.e.n zakład
Z teściową problemy od rana .nie chodzi.a chciała gdzieś iść i rozbiła sobie glowę , jeszcze tego brakowało ..
Robal-gram od 2011 r najwięcej miałem dwa razy 7/10,ale 5/5 też kilka razy wpadło
aha
ale - najwięcej dwa razy - w znaczeniu - w jednym, czy w sumie ?
ale - najwięcej dwa razy - w znaczeniu - w jednym, czy w sumie ?
Gracz z miejscowości Czarnków wygrał 274 109,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Robal-w sumie
no właśnie, właśnie
tak paCZę i chyba bardziej ślicznie brzmi mi te kilka 5/5... i
powo
zostawiam
tak paCZę i chyba bardziej ślicznie brzmi mi te kilka 5/5... i
powo
zostawiam
w Keno dwa razy 10 tys.w ciągu kilku dni w tej samej kolekturze
Robalpowodzonka
wojtas
a robal ze mnie i n.i.e podziękuję
ot - skromna trójeczka 13,14,22 i /może do tego/ 23,36,40,46,55
a robal ze mnie i n.i.e podziękuję
ot - skromna trójeczka 13,14,22 i /może do tego/ 23,36,40,46,55
Andro postaw na:
wisła puławy
polonia bytom
torsan siemanko
Robalos
wojtaszko
wisła puławy
polonia bytom
torsan siemanko
Robalos
wojtaszko
PęskoTwoja sprawka w mini??
Gała
Robal u mnie po ptakach w mini - właśnie uszczelili ją u mnie więc nie wierzę aby się powtórzyło tak szybko
Pęsko
nie idź tą drogą
" u mnie " - dwie 6/6 /z tych lepsiejszych/ w jednym punkcie były w ciągu bodaj dwóch tygodni, tak, że - wiesz...
nie idź tą drogą
" u mnie " - dwie 6/6 /z tych lepsiejszych/ w jednym punkcie były w ciągu bodaj dwóch tygodni, tak, że - wiesz...
Pęsko
nie - moim zdaniem - sorry - bo czym w końcu różni się Twoje Wejcherowo /- tak ?/ od Trójmiasta ? I mojego grajdoła - z jakimś takim bodaj tysiącem kolektur - i trafieniem w nim jednym punkcie, jak piszę wyżej, lub z takim zdarzeniem - jak podczas jednej z dawniejszych kumulacji trafieniem dwóch szóstek w dwóch punktach odległych o kilka przecznic ?
nie - moim zdaniem - sorry - bo czym w końcu różni się Twoje Wejcherowo /- tak ?/ od Trójmiasta ? I mojego grajdoła - z jakimś takim bodaj tysiącem kolektur - i trafieniem w nim jednym punkcie, jak piszę wyżej, lub z takim zdarzeniem - jak podczas jednej z dawniejszych kumulacji trafieniem dwóch szóstek w dwóch punktach odległych o kilka przecznic ?
lika ...miałaś siedz cicho bądz powinno sama wiesz ooto Yota..przestaj tak tu kabuśska 10 razy
KRZYSIO że co Ty chcesz kabusiu?pod swoim nikiem wchodź a nie maxa
medusia moga obie
Lila.. no minę mam jednoznaczną jak ją widze, a jestem w sumie pogodna.. heh.. mierzi mnie to okropnie
Lila
Lila.. no minę mam jednoznaczną jak ją widze, a jestem w sumie pogodna.. heh.. mierzi mnie to okropnie
Lila
http://ahp.li/8edf5165d05c1f96396a.swf
Jak czarownice tak wyglądają,to nie ma się czego bać.
Jak czarownice tak wyglądają,to nie ma się czego bać.
Lila
Jocia
Jocia
no widocznie lubi być zależna od innych.Praca uszlachetnia.Po co pracować i zarabiać na swoje wydatki jak można czekać aż ktoś jej kasę rzuci na stół
ts masz ode mnie zołtą kartkę,za porwanie hipciowi wczoraj 5zeta,na 14tą nie grałem mam dla ciebie jezyk:
Yota...I you have 2/2 to all
lika ...ty tu juz nie rządzisz .. nie mozesz mnie dawaj dla mnie bana
lika ...ty tu juz nie rządzisz .. nie mozesz mnie dawaj dla mnie bana
Hipcio.
Nie zagrałeś,ale zatypowałeś.Żeby tylko Ts Ci nie pokazał
Nie zagrałeś,ale zatypowałeś.Żeby tylko Ts Ci nie pokazał
KRZYSIO..a czy kiedykolwiek rządziłam?teraz to żeś dowaliłbanana da ci pasko za łamańce angielskie wczoraj tak pisał