Wpisy 17 687 – 17 786
12 marca 2008 15:48 → 13 marca 2008 10:21, 100 wpisów
Tu masz rację zmieniłó się wszystko, dominuje ZAZDROŚĆ nawet dzieci tylko patrzą kto ma lepszą komórkę- to jest chore kogucik ale czy można to zmienić? Dzisiaj bogiem jest mamona! pozdrawiam.
mowie ci nie mam szczescia do liczb za cholere ani na chybil ani tak nic mi nie wychodzi co jest zwiazane z liczbami ja musze ciupac do oporu w to co musi wyjsc kiedys taka moja uroda ale moge obiecac przez 2 tygodnie zagram z wami tylo podajcie liczby i nie grajcie w nie bo nie wyjda jak ja posle nie ma sprawy bede gral
.
.
Guti Ja spię zdrowo od kiedy rzuciłem palenie lecz od jakiegoś czasu na gry wydaje kase zamiast papierosów…. I nie mam żadnej firmy i problemów … hehe to jest każdego z nas indywidualna spraw na co wydajemy kasę… cyz na k…. papierosy… narkotyki … Można było by ja inaczej spożytkować … owszem… I co to ma za znaczenie kto ile wydaje na gry liczbowe … to jest rozrywka .
Debile,psychole,kretyni dewianci,jak można tyle dyskutować o opłacalności tej gry skoro organizator zabiera ok.62% z ogólnej puli? W takiej grze musi być 99.9% przegranych,aby raz na jakiś czas ktoś z was wygrał ok 9-10 milionów złotych.To chyba logiczne i niema co sie doszukiwać teorii spiskowych,
Ja gram w profie Psv-2,5 ...Cz.Budzjejovice 1......Arwidsson-Voracowa 1.....Aston Villa1-1 podwójna szansa ....ja gram za 42zł do wyciagnięcia 201zł jak ktoś chce to niech puszcza...
dlatego jest coś trudno zrobić w Polsce...bo jeśli masz sklep i kupisz nowy samochód to sąsiad do ciebie nie przyjdzie,bo on ma gorszy,juz bedzie robił zakupy w innym sklepie
koleś mi dzisiaj mówił,że pracuje u takiego gościa,kasy ma od groma,ma wszystko w d...przyjechał takim "mesiem" nigdy takiego nie widział na oczy...kilka fabryk, i co z tego,niech ma,czym tu się podniecać,najszybciej nakradł albo przemycił,jego biznes,jego życie,mi wystarczy kilkaset tysięcy,np. żeby wygrać do szczęścia i tyle.ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚCIA
Romano,gratulacje za 2 miejsce w rakingu u Pasko,mam pytanie czy grasz w M.L i jestes w tej grze do przodu?
teraz sprawdziłem dopiero wyniki ML i swój zaklad no jak zwykle plecy;).wszystko obok.jak ja to....to oni mi to i tak cały zakład hehe:)
znam bardzo bogatego krakowianina i jest to kolega ze szkoly sredniej tak bogaty ze kupil by nie jednego razem z butami i ja sie u niego w wili spotkamy to po 2 flaszce on placze bo ma niepelnosprawna corke i mowi ze wszystko odda byle ona mogla chodzis i to jest nieszczescie tego czlowieka a ja wtedy rycze razem z nim i jak mnie odwozi jego kierowca do domu bo pomimo prosb nie lubie spac u niego to bogu dziekuje ze jestem zdrowy mam corke zdrwa i wszystko mi sie jakos uklada a na zewnacznie widac po nim ze to jest czlowiek nieszczesliwy a jak komus malo to zapraszam na onkologie chetnie wam pokarze co to szcecie jak wychodze z tamtad na wlasnych nogach to przez lzy gwizdam ze szcecia i wtedy te dupiane problem y juz nie istnieja albo sa malutkie jak nie wiezycie to sprawdzcie .
Koguciku,proponuję abys
idąc tym tropem myślenia odwiedził najbliższy Zakład psychiatryczny,Zapewniam cię że tam spotkasz wielu wielkich ludzi jak:Napoleon Bonaparte,Mickiewicza,Hamleta,Edisonai innych,tylko czy można o nich powiedzieć ze są szczęsliwi.Im się to tylko wydaje,tak jak tobie się wydaje że gra na P/N przynosi szczescie.Według mnie to jest tragedia i nieszczescie.Przywoływanie ludzkich tragedii to naprawdę zły przykład...
idąc tym tropem myślenia odwiedził najbliższy Zakład psychiatryczny,Zapewniam cię że tam spotkasz wielu wielkich ludzi jak:Napoleon Bonaparte,Mickiewicza,Hamleta,Edisonai innych,tylko czy można o nich powiedzieć ze są szczęsliwi.Im się to tylko wydaje,tak jak tobie się wydaje że gra na P/N przynosi szczescie.Według mnie to jest tragedia i nieszczescie.Przywoływanie ludzkich tragedii to naprawdę zły przykład...
jak wam sie wydaje dzis parzyste czy nieparzyste gora koniec z tymi pogladami ile ludzi tyle charakterow i pogladow kazdy tu ma inny obraz szczescia a ja gram dopiero od 6 miesiecy wiec o co chodzi ludzie graja 30 lat i jest im z tym dobrze po co tyle krzyku byc albo nie byc parzyste czy nieparzyste jak wam sie wydaje moze to uspokoi rozpalone glowy na czele z moja.
Pozdrawiam Koguciku19 -jesteś dobrym człowiekiem -to najważniejsze. Życzę Ci szczęścia i rozsądku w grze. Powodzenia.
http://qukaczmarczyk.wrzuta.pl/audio/zv7lWDGObp/wilki-bohema
...ale trzeba uważać z tym "lataniem":) bo można spaść niechcący...Można pięknie latać, ale nie wolno przy tym bujać w obłokach:) Najważniejszy w hazardzie jest umiar i umiejętność powiedzenia sobie: STOP! Wysokich lotów życzę, Wszystkim:)
...ale trzeba uważać z tym "lataniem":) bo można spaść niechcący...Można pięknie latać, ale nie wolno przy tym bujać w obłokach:) Najważniejszy w hazardzie jest umiar i umiejętność powiedzenia sobie: STOP! Wysokich lotów życzę, Wszystkim:)
trzeba być debilem aby traktować TS. jako jedyny sposób na utrzymanie, gdyby każdy wychodził na swoje to SIWY i jego mafia dawno by zbankrutowała- a tak żyją z naiwniaków ! chwała tym którz traktują to lużno a nie podniecają sie na parzyste czy nieparzyste, a jak już ktoś płaci za systemy to dopiero musi być debilem.
wiec mamy juz wspolnego wroga i jest to siwy teraz musimy wymyslec skuteczna metode jak zmusic ich zeby nam dali zarobic poprzez zmiany i wszyscypolaczmy sily zeby bylo moze platne za 2 trafienia w dyzym i w multi inna tabela zeby za 1 liczbe bylo wiecej i zeby byla komisja sledcza przy losowaniu jak to zrobic czy pisac czy nie grac a moze go porwac i dopiero jak zmiena zasady to oddac a wogule to jakie stanowisko ma siqwy w looto pilnuje maszyn jest ich konserwatorem czy moze prezenterem ja nie wiem jak bysmy to wiedzieli to moze latwiej bedzie waczyc z nim dzis gora nieparzyste
14 wygrana w łodzi o kwocie
9 117 934.90zł
9 117 934.90zł
Liczby w dużego lotka
podaje o 17:30
na czwartkowe losowanie
podaje o 17:30
na czwartkowe losowanie
jejku za 4 cyfry trafione tylko 108.50 tego nie wiedzialem to jest rozbuj w bialy dzien to chyba nawieksze okradanie czlowieka to gorsze niz pozyczka w providencie przysiegam ze nie wiedzialem bo w tym nie siedze 108 zeta za 4 muslalem ze to juz skala 3-4 tys ale jaja dobrze ze nie mam szczescia do liczb nieprwdopodobne to az sie prosi zeby cos zrobic zasypac ich mejlami czy co wylaczam sie bo sie wscieklem.
Od dziś gram w profa od parki do 6 liczb np dziś wysłem 6 za 2 zł i jak ja trafie to płacą 5670 zł na ręke a w totalizatorze za 2,50 płącą 1300 zł wiec żegnam totalizator sportowy jeśli chodzi o multi lotka szanse te same a wygrane 5 razy wieksze !
Oczywiście w profie nie zapłaca za pośrednie trzeba trafić 2/2 3/3 4/4 5/5 6/6 chyba ż epośle się systemem ale w tedy wygrane dużo mnijsze pozdrawiam ellaaaa i sandacza i wszystkich co pisali o buchmacherce nie miałem przekonania ale w końcu się zebrałem dowiedziałem i zaczołem grać !Okazuje się ze moja siostra cioteczna pracuje w profie i potwierdza ż esa stali klijenci co przychodza codziennie i wsadzają poteżne pieniadze biorą kredyty bo się zwieżaja dzień w dzień i wygrywaja takze nie skreślajcie naszego kogucika !!! dajcie mu spokuj!!!
OPA- profesjional teraz nazywa się RORTUNA wejdz www.efortuna.pl pozdrawiam
"biorą kredyty,zapożyczają się,żeby wygrać,czy się odegrać,bo to jest istotna róznica,MARIO,ponieważ jeśli odegrać to jest to uzależnienie od hazardu.Smutne-nie ma im co zazdrościć!!!!!!!!!!!
DZIENDOBERKOWSKI
prosto z psycholka dwie bomby na dzisiaj
1,,4,,13,,,18,,32,,48,,61,,,70,,78,,80 iiiii
4,,8,,13,,16,,,31,,,34,,,37,,,39,,,63,,,70
typy dla buka obok
lech obie strelą i X
a villa 1
celtic > 2.5 bramki
everton 1
tottenham X 2
prosto z psycholka dwie bomby na dzisiaj
1,,4,,13,,,18,,32,,48,,61,,,70,,78,,80 iiiii
4,,8,,13,,16,,,31,,,34,,,37,,,39,,,63,,,70
typy dla buka obok
lech obie strelą i X
a villa 1
celtic > 2.5 bramki
everton 1
tottenham X 2
Nie wnikałem podobno biorą po 10 tyś kredytów w banakch mniejsze kwoty w prowidencie na gre u buków sa tacy co są dzien w dzień i nie załuja sobie ja wiem że to juz choroba i głupota ! Nie popieram tego !Mnie to nie spotka raczej !!!
Ludzie wezcie kredyty i najlepiej połowę dajcie jakimś CWANIAKOM którzy znają metodę na wygraną,a drugą od razu wpłaćcie Siwemu na prywatne konto!
A ja w profie pierwszy raz zagrałam w czeskim 3z21 obstawiłam 2 i wygrałam to jest paradoks bo w multi albo zero lub tylko na lizaki...no i co Mario nie odbiliśmy sobie w DL znowu wszyscy zarabialiśmy na jednego ech życie...
Grajcie,grajcie,grajcie tylko dodatkowo nie płaćcie nikomu za tzw.pewniaki - jedyne co jest pewne że oprócz tego iż oskubie was TS. to dodatkowa WSZA wypije ostatni grosz.
Bella34 - w dużego gram uparcie tam mi wychodzi z róznym skutkiem ale nigdy w plecy w skali miesiąca i myśle wygrana kwestia czasu ?
No wiesz co sony no co ty !ja nikogo nie naciągam chyba ż eswój portwel? he he he !
ja też uparcie gram i naiwna wierzę że 6będzie kiedyś moja tylko oby to było szybko żebym jeszcze zdążyła nieżle poszaleć hahahah!!
BELLA- wiesz ja z swoim ziomalem icemario śmiejemy się że bedziemy o laskach chodzic do kolektury i marzyć ale ? moze cód się stanie ? dopiero jestem w kwiecie wieku he he
Mam nadzieje że wejdą dziś przychylne mi liczby w expres lottka ? bo troszke postawiłem na expresa !
jak nigdy nie gram w expresa tak dziś zagrałam...desperacja a tak wogóle to ile płacą za 5?
eeelllaaaa jak tam dziś zakłady u mnie załamka marsylia przegrała a najgorsze w tym że nie awansowała a u Ciebie
ELLA nie graj w expresa,nie ma sensu jak coś to ja chętnie "łyknę" 200 tys...choć raz bez żadnego podziału,bardzo chętnie,jak z nieba-przydałoby się
Obok mojego domu jest odział i cała glówna siedziba lotto w każdy poniedziałek ustawia się kolejka do głownej kasy po grubsze wygrane ludzie z całego województwa odbieraja facet co tam pracuje śmieje się bo jest ruch od ran od 9 pytaja gdzie głowna kasa i gęsiego się ustwiają z bombonierkami i innymi takm gadzetami miedzy innmi te mlode małżenstwo z olsztyna co wygrali 9/9 z plusem razy sawka 2 na samym pocżatku . Są równiez 2 inne kolektury w zasiegu 200 m jedna z nich jest to nr 13 jutro jest 13 zawsze 13 w tej kolekturze jest obleżenie a znajomy zaciera rece co tam siedzi jutro bedzie podobnie ten sam obraz kazdego miesiąca i cały rok od lat a potem kicha nie graja już tam a wy macie ulubione kolektury ? i wiezycie że czlowiek który wam posyła lotki ma dobrą reke ?
ja uderzyłem w EXpresa system 7,delikatnie,nie tak jak jeden gość na chybił system 10
moja najbardziej ulubiona kolekturka o nr 57,lepszych nie widzę...było tu już kilka szóstek w dużego,piątka w Ex...ale w ML cienko,tylko 2 tysia
OPA- podzielimy sie expresem he he
heh, MARIO, nie zazdroszczę mieszkania obok tego oddziału - przecież to można ześwirować po jakimś czasie...
Co do Expressa to najbardziej opłacalny, przypomina, że szansa wygrania w DL jest taka, jak szansa trafienia w expressie 16 razy w główną nagrodę [czyli - przy braku innych do podziału - ok. 5 000 000].
Co do Expressa to najbardziej opłacalny, przypomina, że szansa wygrania w DL jest taka, jak szansa trafienia w expressie 16 razy w główną nagrodę [czyli - przy braku innych do podziału - ok. 5 000 000].
ja to się dziwię MARIO,że nie mamy swoich GG...teraz mam możliwości klikania
zakupiłem ostatnio coś takiego,ale czy będzie czas w to uderzyć...:
Frontlines_Fuel_Of_War\
Gears_of_war\
hellgate\
Soldier Of Fortune - Payback-ADWERT\
Timeshift_CLONEDVD-PROCYON\
TOCA.Race.Driver.3-RELOADED\
Unreal Turnament III\
Wiedzmin.PL\
Frontlines_Fuel_Of_War\
Gears_of_war\
hellgate\
Soldier Of Fortune - Payback-ADWERT\
Timeshift_CLONEDVD-PROCYON\
TOCA.Race.Driver.3-RELOADED\
Unreal Turnament III\
Wiedzmin.PL\
Ja mam swoją ulubioną kolekturę w której lubię wysyłać 4 przystanki od domu a po drodze 5kolektur koleżanka się ze mnie śmieje że jadę właśnie tam,ale tam jest dużo wygranych a jeszcze więcej w losy w listopadzie wydrapalam w szybkie50,6razy po 50zł no i kobieta tam sympatyczna
ja mam ulubiną na stacji statoil w swoim miescie na chybił trafił mialem tam numerka i trzy liczby,czwórke w expresa i 6/7 w multi
To teraz już wiem czemu przyjeżdżają do mnie nawet z końca miasta...po prostu z sympatii
Opa w typowaniach
nie no ja wiem o tym,normalna rzecz...jeśli ktoś miły jest to ja też często zachodzę do jakiegoś sklepu,normalka...w orlenie to już spalony
dla mnie jest istotne zeby kolektóra była czynna do godz 21ej i Pan lub Pani była miła osobą :) a z tym jest cieżko bo typowe kolektóry z miłymi ludźmi sa czynne do 18tej a na stacjach lub jakis sklepach ludzie nie sa zyczliwi i sie patrza dziwnie jak np gra sie za 100-200zł
ja życzliwy nawet jak ktoś gra za 2 zł...dobre i to...mam zarobku z tego ok 10 gr brutto,na czysto to może z 3gr
Typujacy! tam jest odpowiedz odnośnie twojego zapytania !
DAV79 widocznie to nie ich interesy-biznesy,dlatego tak dziwnie się patrzą...ja np.cieszę się jak ktoś tak zagra,kiedyś grał jeden na 1000-1500 to aż ręce się trzęsły jak je liczyłem
Ja ma 2 ulubione kolektury i 3 na stacji paliw w tych dwóch są bardzo życzliwi ludzie jak ja przychodze to zacierają rece nawet kawke zrobią pogadamy o liczbach pożartujemy o życiu i jest fajnie wychodze zadowolony tylko po losowaniu jestem zły ale chwile do puki nie zaczne robic liczb na nastepne losowanie !I tak co dzień he he
i wazne zeby kaske na wypłaty mieli a nie patrzeli jak na człowieka ufo jak sie chce odebrac 1tysia wygranej. kuzwa a podobno do 2tysia ma byc,ja max w kolektórze wypłaciłem 500zł za 1tys musiałem zapierdzielac 30km do glównej
MARIO OLSZTYN
jakieś macie chu...we kolektury,do mnie wszystkie kierują jak jest większa wypłata,nikt nie wypłaci,pewnie nic nie targują,tylko co tam ludzie robią(gracze) patrzą się ??? zamiast grać ???
Trafiłem 5/5 pojechałem popołudniu naastepnego dnia odebrac 700 zł i niemieli wydac wiecie gdzie wydali całe miasto obieżdziłem na statoil mi wydali bez problemu jak byłem na urlopie nad polskim morzem posłałem dużego trafiłem 2 czwórki 500 zł prawie pojechałem na cpn w wladysławowie tez nie mieli wydali bez problemu w biedronce także zalezy od utargów!
DAV myślisz że ja to wyliczę,ale tak gdzieś 1/3 z obrotu wyjdzie(może) i to te 25% dopłaty nie jest wliczane w prowizję...u mnie nie grają za 1000,nie stać
No to mam 3/5 w expresa e i znowu na lizaki !!!
czy nie wydaje wam się dziwne, że duże wygrane padają, tylko w dużych miastach?
No właśnie w Małkini padło 7 mln...jak chcecie,u mnie pewnie cieno,nie patrzyłem,zapuszczam LOST -serial,dla rozluznienia
a dziś znowu parzyste,ch...wzięły statystyki,za tydzień w srodę nieparzyste
MARIO gratki ja jutro gram w Fortunie w czeskiego polski multas mnie zawodzi za 4/4płacą 1800 ale pewnie wiesz
no na jutro juz wszystko przygotowane mniej wiecej gratuluje wszystkim wygranych jutro 13 wiec jeszcze tylko kotow brakuje chodzacych przez droge do kolektory,dzis ze stulonym ogonkiem lulu ide spac nic nie boli dzien bardzo szczesliwy do jutra dobranoc, a moze ktos poda na jutro prognoze ja wiem ze beda nieparzyste a moze ktos ma inny przeciek. dobranoc.
Tylko , że 4z4 jest albo 1000x w jednej , a w drugiej tylko 3z3.
Po za tym szansa trafienia to 1 do 1681,5 a płacą 1000 czyli prawie 60% czyli lepiej niz w ML a dalej to kicha . Są zdarzenia gdzie płacą nawet 90% tj P/NP w TSzN po 1,8x przy szansie 1 do2
Po za tym szansa trafienia to 1 do 1681,5 a płacą 1000 czyli prawie 60% czyli lepiej niz w ML a dalej to kicha . Są zdarzenia gdzie płacą nawet 90% tj P/NP w TSzN po 1,8x przy szansie 1 do2
Haha, wyżalę się wam, że wczoraj mi wygasła ważność kuponu multika na 5 losowań z plusem i akurat dzisiaj 13+. Nie wiem, jak tam z trafianiem reszty, ale chociaż te 4 zł by się zwróciły a tu nic. Rzadko się wnerwiam na wyniki ale dzisiaj przegięli!!!
a za 3/5 w EL dostaniesz 20 albo 40 zł, zależy od tego, czy trafili 5/5
a za 3/5 w EL dostaniesz 20 albo 40 zł, zależy od tego, czy trafili 5/5
za 3/5 w expresa dzis 22zł 70gr padły dwie 5/5 po 110 tys ! ja jutro w fortunie też udeże ale spokojnie w multi oczywiście czeski to był taki film he he! żegnam lece do wyra !
Witam wszystkich "13-tego" (szkoda że nie piątek), może dzisiaj nam się poszczęści.
Pogoda w Cz-wie:bardzo silny wiatr, od czasu do czasu zza chmur pokazuje się słońce.Ważne że nie pada.
Typuję i gram dzisiaj na
8,26
Pogoda w Cz-wie:bardzo silny wiatr, od czasu do czasu zza chmur pokazuje się słońce.Ważne że nie pada.
Typuję i gram dzisiaj na
8,26
Cos na rozluźnienie i poprawe humoru
Wystarczy codziennie sprawdzić kilka spotów reklamowych po których automatyczne dowiesz sie czy wygrałes-aś.
Warto sprawdzić
http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=pioter1
Wystarczy codziennie sprawdzić kilka spotów reklamowych po których automatyczne dowiesz sie czy wygrałes-aś.
Warto sprawdzić
http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=pioter1
dziendoberkowski
prosto z psycholka!!!!!
wszystkim polecam na dzisiaj dwie wczorajsze moje bomby w których padły dwa razy 5/10 ale to jak kto chce no i propozycje dla buka
lech obie strzelą
brema >2.5
sporting obie strzelą
korona X2
schalke 1
powodzonka trzynasty nie musi być pechowy
prosto z psycholka!!!!!
wszystkim polecam na dzisiaj dwie wczorajsze moje bomby w których padły dwa razy 5/10 ale to jak kto chce no i propozycje dla buka
lech obie strzelą
brema >2.5
sporting obie strzelą
korona X2
schalke 1
powodzonka trzynasty nie musi być pechowy
Witam wpadl mi do glowy pewien pomysl tylko prosze was szanowni kulkowicze nie karzcie mi isc do lekarza pierwszego kontaktu ani do psychologa ,psychiatry i nie zamykajcie w pomieszczeniu bez klamek , A oto moj pomysl:mam psa ( a wlasciwe ma go moja corka)ktory uwielbia grac w pileczke ,jak tylko ktos przyjdzie musi pograc strzelajac bramki bo pies stoi zawsze w drzwiach taki rzut karny skutecznosc jego obrony to prawie 70%i wpadl mi do glowy pomysl, kupienia 80 takich samych pileczek w jakims supermarkecie z jednego pokoju zrobie maszyne losujaca na srodku pokoju (18m2)wyznacze miejsce na te pileczki zeby nie rozbiegly sie po pokoju np.obloze jakis tam kwadrat poduszkami i bede razem z psem w drugim pokojy padnie komenda przynies pileczke (ten pies czeka na taka komende zawsze)pies poleci do pokoju i przyniesie pileczke i to bedzie imitacja powietrza pogram z nim 2 minuty potem schowam i znow komenda przynies pileczke i tak 10 razy zabawa swietna dla psa szczegolnie bo zawsze to mnie sie po 5 minutach grania nudzilo tym razem wytrzymam dluzej .kazda pileczke opisze numerkiem od 1-80 i to co piesek przyniesie to wysle oraz opublikuje na stronce .pies nie jest zainteresowqany wygrana tylko zabawa wiec nie bedzie analizowal co przynosi a corka moze sobie pracowac w trzecim pokoju spokojnie . jezeli teraz ktos chce do mnie cos napisac co o tym mysli to blagam prosze przeczytaj poczatek .Wymyslilem i jade po pileczki a te ktore ma sie schowa jemu nie zalezy na kolorze byle byla okragla .pozdrawiam.
Dobry pomysł ..... nawet super
Tylko nie do ogrania LOTTO
Jednak takim sposobem nie wygramy
NIESTETY.
Tylko nie do ogrania LOTTO
Jednak takim sposobem nie wygramy
NIESTETY.
kogucik19 mój pies nie rozumie komendy przynies piłeczke ale mogłabym to na chłopie wypróbowac hehe ;)
kogucik19 zarty zartami ale nie wydaje mi sie to dobrym pomysłem to zwykły chybił-trafił ;) Na dzis 26,29,39,44,79Pozdrawiam