Wpisy 1 768 413 – 1 768 512
30 października 2013 19:54 → 30 października 2013 21:29, 100 wpisów
jarekq .. ja bym się pozbył tego tałatajstwa, kasę biorą, i za dużo ich tam... ; a co Ty myślisz, przecież alkohol w sejmie ogólnodostępny jest
Predzej my trafimy "10" w multi , niż to pijackie gniazdo na Wiejskiej sie rozleci.Za naszą krwawicę chleją , popa...ńcy, zeby ich jaśnisty....
6/10 psionkrew by mówił śp.wujo Zeno -ja też tak mówie i pomóż wujo tam z góry trafić 10 w multi lub 6 w lott0 lub 5 w ekspresioka co tak zawsze grałes -wstaw sie u Pana Boga żebym wygrał sytuacje ciężką znasz u nas
jajcarze z Was
barbapapa a kaskada i joker?
Barbapapa>> jak już wujo Zeno będzie z Szefem załatwiał te 6/6 10/10 to niech napomknie o Ferrari w pakiecie.I wcale nie musi go wyrzucić w Szczecinie-jak będzie trzeba dojadę.
I parę złoty na podatek za niego
I parę złoty na podatek za niego
Monet,a te miliony w Szczecinie to czasami na Twoje konto nie trafiły?
skubańcy
Hej , tu kuzyn wuja Zena
jak zwykle największe wygrane są za 2,50 zł na ch/t
POZDRO
jak zwykle największe wygrane są za 2,50 zł na ch/t
POZDRO
strasznie wolno wpisy mi wchodzą
a ja rzadko gram na chybił trafił,wolę swoje
wujo wieloletni graczu TS uśpij czujność tych hien teeso-po podobnych żebym wygrał pisze humorystycznie ,ale sytuacja jest ogromnie ciężka czekam zniecierpliwiony żądny wygranej siostrzeniec-pa
tczewianko.. ja też , nie ufam TSowi , to co wypisują na lotto.pl wcale nie musi być prawdą... Skanów wygranych kuponów nie wrzucają... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Monet.
Właśnie zerknęłam przez okno -stoi ferrari.Przyjeżdżaj.
Właśnie zerknęłam przez okno -stoi ferrari.Przyjeżdżaj.
Tczewianka
Zenek
Torsan
Zenek
Torsan
Lila
te psy ryże nawet stówki pilnują ażeby was cholera buraki wzięła-pierdzistołki wajchloki TS
Dobry Wieczór
Lila,jocia,xelom,emerytka,monet,tczewianka,torsan i wszyscy których wpisy mi umknęły
Lila,jocia,xelom,emerytka,monet,tczewianka,torsan i wszyscy których wpisy mi umknęły
siemanko
Lila...
jocia...
Mi po 14-stej zostały jeszcze 1,79
oraz przedział 1-10 + zestawik 1,4,7,9,10,29,31,75,76
oraz przedział 1-10 + zestawik 1,4,7,9,10,29,31,75,76
Lila...jak wygrane bo ja 4/10
xelom
Lila zjadłem trzy kabanosy i mnie zatkało zabrakło mniejca w brzuszku na wiecej:
Na wieczór nie wysłałem
Lila...jutro bedzie dobrzewygrane padną w milionach
Kto wie że profesor tak naprawde nazywa się Damian, czyli jak ja
Lila....no nie wiadomo
widziałem goscia w kolekturze przede mną płacił 25zeta i brał zdrapkę maxi cash:
bonus rozbity ale znowu rosnie
u korna wczoraj gorąco było widziałem
Lila...no racja takim ludziom powinno się kabel od kompa zabierać