Wpisy 1 767 113 – 1 767 212
29 października 2013 20:24 → 29 października 2013 20:52, 100 wpisów
torsan ..ale po co mają dopingować soro wygrywają ..a wy ta dopingujecie ze jest łomot nadal
kto popiera moj pomysl?zeby punkty byly przyznawane za prawdopodobienstwo trafienia?mysle ze bylo by to bardzo sprawiedliwe gdyz czysta matematyka juz tu jest a tak punkty zalezne sa od kwoty wygranej gdzie w poszczegolnych ilosci skreslen nie sa rowne z prawdopodobienstwem wygranej danej kwoty
damian nie pij więcej
damian ..tacy własnie ludzie są potrzebni tu na mp ..bo szeryf nie daje juz rady
zakladajac na przykladzie ze ten kto trafi 5/5 teraz ma 700 punktow a ten kto trafi 8/10 tylko 520. powinno byc za 5/5 1551 punktow bo takie jest prawdopodobienstwo trafienia tego a za 8/8 7384 pukty gdyz takie jest prawdopodobienstwo trafienia tego. dziekuje za uwage
damian ..proszę bardzo ..napisz cos jeszcze cieawego i jakie masz nowe pomysły ..
mysle ze pasko to uwzgledni gdyz dopiero wowczas typowanie bylo by sprawiedliweza 3/3 byly by nie 54 punkty tylko 72 gdyz trafienie tego jest jak 1;72
skreślam zakład.. nie przeszkadzac
mam kij hokejowy, pisałam wyżej
mam kij hokejowy, pisałam wyżej
Chciałam pograć w diamenty u Korna.
czyli liczba punktow prztyznawana byla by od trudnosci trafienia a nie od wygranej ktore sa rozne dla poszczegolnych ilosci skreslen i nie pokrywaja sie rowno z prawdopodobienstwem trafienia
e46.. mam tam wejść i zrobic porządek u niego ze nie mozesz pograć
Max.
Tak
Tak
damian ..tak to prawda dobrze to napisałeś ..a cos jeszcze moze dodasz ..rozwiniesz swój pomysł
damian>> Ty idealista jakiś chyba jesteś .Sprawiedliwości Ci się zachciewa?
Ty myślisz że akurat MP to wyjątkiem będzie?
Ty myślisz że akurat MP to wyjątkiem będzie?
obfite plony
Slavia Praha 2-2 Karlovy Vary
KalPa 1-1 Hämeenlinna
Kazan 4 - 4 Podolsk
SaiPa 4-4 Kärpät
Poprad 3-3 Zvolen
B. Bystrica 3-3 Zilina
Slavia Praha 2-2 Karlovy Vary
KalPa 1-1 Hämeenlinna
Kazan 4 - 4 Podolsk
SaiPa 4-4 Kärpät
Poprad 3-3 Zvolen
B. Bystrica 3-3 Zilina
Lila
Lila ..i po cos się pytasz dziada ..teraz jak się rozpisze gdzie co i jak
Monet.
Lila ..wiesz ze jest w domu to go denerwujesz . upił dzisiaj marchewke widocznie bo ma dostęp do neta
emeryt..weee jaja sobie robisz?Co pytam to Ty wiecznie gdzieś.Sprzedaj to mieszkanie,po o Ci one
Lila
lokata kapitału
a zawsze jest gdzie wracać
kasa niepotrzebna mi
na hobby mam jej....ooooooooooo.... a może i więcej
lokata kapitału
a zawsze jest gdzie wracać
kasa niepotrzebna mi
na hobby mam jej....ooooooooooo.... a może i więcej
Monet.A już chciałam
Człowiek spędza godziny nad mapami wybierając liczby a tu jakiś kolo przychodzi do punktu lotto kupuje zakład chybił trafił za 2,50 i zgarnia bonusa
Lila
tego co przeżyję,widzę i zobaczę to mi NIKT nie odbierze i NIGDY
czy to na wulkanach, w górach, czy lodowcach
życie można odebrać,
ale tego nieeeeeeeeeeeee !!!!!!!!
tego co przeżyję,widzę i zobaczę to mi NIKT nie odbierze i NIGDY
czy to na wulkanach, w górach, czy lodowcach
życie można odebrać,
ale tego nieeeeeeeeeeeee !!!!!!!!
Lilka ..bedzie w domu w przyszłym roku to Ty nic nie wiesz ..leci w kosmos i wraca jako walentynka
emeryt..ja bym się tez z checią na wulkan wybrała,ale taki aktywnyzabrałabym ze soba moja najlepszą koleżankę m77
Monet.