Wpisy 1 767 076 – 1 767 175
29 października 2013 20:07 → 29 października 2013 20:43, 100 wpisów
A co? 4 to za mało?
No dziwią się.
Rośnie nowa siła w polskiej lidze.
No dziwią się.
Rośnie nowa siła w polskiej lidze.
Szykuje się w tym roku tydzień ... legatowania.
Wigilia będzie we ...wtorek... .
............................................
Wigilia będzie we ...wtorek... .
............................................
Monet ..teraz wie ja to jest ..a ja jestem pamiętliwy i cierpliwy ..czekałem na to
Unia3:2Jastrzębie wygrać tylko z ostatnią Polonią i mamy awans do półfinału Pucharu Polski
Dobrze, że 4-0 bo obstawiłam na wygraną, ale aż tak to się nie spodziewałam szał
ba możemy przegrać,wystarczy że Krynica albo Tychy wygrają z Jastrzębiem
pasko wpadlem na genialny pomyslpunkty za typowanie celne powinny byc przyznawane nie za zlotowki jakie sa za dane trafienie tylko od prawdopodobienstwaczyli np jak ktos trafi 4/10 to powinien miec 8 punktow bo prawdopodobienstwo jest jak 1;8. mysle ze to by bylo najbardziej sprawiedliwe gdyz roznia sie kwoty wygranej w poszczegolnych ilosci skreslonych cyfr.
Tychy jak będzie remis to i tak Sanok wchodzi radze tabele przeanalizować
przeciez w roznych stopniach wygranych jest rozne prawdopodobienstwo trafienia danej kwoty. punkty przyznawane za prawdopodobienstwo trafienia bylo by najbardziej sprawiedliwe
ja nawet nie wiem z czego zrobiony jest krażek do hokeja.
Kauczuk,albo cos takiego?
Kauczuk,albo cos takiego?
max-ale my wygramy w niedziele z Bytomem i pozamiatane Jastrzębie będzie
np. trafic 8/10 jest wile gorzej niz 5/5. tu wygrana jest 520zl za 5/5 700. a trafic 8/10 jest okolo 5 razy gorzej niz 5/5
torsan ..ale po co mają dopingować soro wygrywają ..a wy ta dopingujecie ze jest łomot nadal
kto popiera moj pomysl?zeby punkty byly przyznawane za prawdopodobienstwo trafienia?mysle ze bylo by to bardzo sprawiedliwe gdyz czysta matematyka juz tu jest a tak punkty zalezne sa od kwoty wygranej gdzie w poszczegolnych ilosci skreslen nie sa rowne z prawdopodobienstwem wygranej danej kwoty
damian nie pij więcej
damian ..tacy własnie ludzie są potrzebni tu na mp ..bo szeryf nie daje juz rady
zakladajac na przykladzie ze ten kto trafi 5/5 teraz ma 700 punktow a ten kto trafi 8/10 tylko 520. powinno byc za 5/5 1551 punktow bo takie jest prawdopodobienstwo trafienia tego a za 8/8 7384 pukty gdyz takie jest prawdopodobienstwo trafienia tego. dziekuje za uwage
damian ..proszę bardzo ..napisz cos jeszcze cieawego i jakie masz nowe pomysły ..
mysle ze pasko to uwzgledni gdyz dopiero wowczas typowanie bylo by sprawiedliweza 3/3 byly by nie 54 punkty tylko 72 gdyz trafienie tego jest jak 1;72
skreślam zakład.. nie przeszkadzac
mam kij hokejowy, pisałam wyżej
mam kij hokejowy, pisałam wyżej
Chciałam pograć w diamenty u Korna.
czyli liczba punktow prztyznawana byla by od trudnosci trafienia a nie od wygranej ktore sa rozne dla poszczegolnych ilosci skreslen i nie pokrywaja sie rowno z prawdopodobienstwem trafienia
e46.. mam tam wejść i zrobic porządek u niego ze nie mozesz pograć
Max.
Tak
Tak
damian ..tak to prawda dobrze to napisałeś ..a cos jeszcze moze dodasz ..rozwiniesz swój pomysł
damian>> Ty idealista jakiś chyba jesteś .Sprawiedliwości Ci się zachciewa?
Ty myślisz że akurat MP to wyjątkiem będzie?
Ty myślisz że akurat MP to wyjątkiem będzie?
obfite plony
Slavia Praha 2-2 Karlovy Vary
KalPa 1-1 Hämeenlinna
Kazan 4 - 4 Podolsk
SaiPa 4-4 Kärpät
Poprad 3-3 Zvolen
B. Bystrica 3-3 Zilina
Slavia Praha 2-2 Karlovy Vary
KalPa 1-1 Hämeenlinna
Kazan 4 - 4 Podolsk
SaiPa 4-4 Kärpät
Poprad 3-3 Zvolen
B. Bystrica 3-3 Zilina
Lila
Lila ..i po cos się pytasz dziada ..teraz jak się rozpisze gdzie co i jak
Monet.
Lila ..wiesz ze jest w domu to go denerwujesz . upił dzisiaj marchewke widocznie bo ma dostęp do neta
emeryt..weee jaja sobie robisz?Co pytam to Ty wiecznie gdzieś.Sprzedaj to mieszkanie,po o Ci one