Wpisy 1 766 813 – 1 766 912
29 października 2013 15:29 → 29 października 2013 17:16, 100 wpisów
wczoraj mocne ewniaki moje weszły o 21:40..moze bedzie i tak teraz z 33
jocia ja te mam 33 i 20
Panie Administratorze pomoż Pan proboję się dostać z Firefoxa na forum i nie mogę , usunąłem AVG, udaje sie wejsc tylko na stronę główną , tak mam od rana wyskakuje mi błąd połączenia , to samo mam na stronach bukmacherskich - nie moge otwierać statystyk , poradźcie mi coś bo wczoraj działało wszystko
Dietmar: ja nie widzę problemów. Czy ktoś ma problem jeszcze z wejściem na forum?
Tylko na forum nie mogę wejsc na pozostałe działy na stronie wchodze
Wyskakuje mi taki komunikat ie udało się nawiązać połączenia
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem forum.multipasko.pl.
Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem forum.multipasko.pl.
Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
AVG TOOLBARS I RESZTĘ POUSUWAŁEM BO MYŚLAŁEM ZE PRZEZ TO NIE MOGĘ WCHODZIĆ A TU DALEJ NIE WPUSZCZA
A wogóle to usuń wszystkie przeglądarki Revo Uninstelerem i ściągnij SRware Iron Portable i ustaw ją jako domyślną
Xelom, przez wsz przeglądarki można wejść. Tylko infekcje robią psikusy
łaaaa byłes i tam, ale tyle wpisów tam u Karola że nie zauważyłam
ale za to mam w profilu piękną wygraną tylko ciut słabo widać ale jest
agatka
gala>> siemasz zbóju
Biedny Korn.. wgryzła się cholera na dobre..
gala>> siemasz zbóju
Biedny Korn.. wgryzła się cholera na dobre..
jak ktos cie zatrudno na umowe o dzielo to nie wiem czy musis sie odrejestrowac w urzedzie pracy jak jestes zarejestrowany
i za wszystkie wday i szkody ja wtedy odpowiadam a jak nie wykonam dzieła to moge kare zapłacić
Gała to zależy czy ma stawki, bo jak nie to kto go ubezpieczy jak będzie chciał wyrwać zęba na fundusz???