Wpisy 1 766 756 – 1 766 855
29 października 2013 14:31 → 29 października 2013 16:59, 100 wpisów
6/9,5/10,4/8 i takie po 2zł
Robalobserwanci są w praqcy i nie mogą pić
Tczewianka
popatrzyłem w wygrane padło jeden 9z10,czyzby rudzik:czy jest on na czacie to niech się przyzna i podniesie reke:
EmerytkoRudzik gratulacje
do wypłat może 50%, to jedno, a z drugiej ? - ot choćby -
sześcioro darmozjadów i głosy -
i one śmią mówić o koszcie ? - gdyby miało być kilka niezależnych osób, które pewnie czasem same by z chęcią zapłaciły za możliwość obejrzenia tego "szoł" ? <tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu>
szkoda gadać
naprawdę
sześcioro darmozjadów i głosy -
i one śmią mówić o koszcie ? - gdyby miało być kilka niezależnych osób, które pewnie czasem same by z chęcią zapłaciły za możliwość obejrzenia tego "szoł" ? <tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu>
szkoda gadać
naprawdę
Hipcio,dziękiskromne te wygrane ale zawsze cos
albo - podatek od wygranej, od kilku lat, w tej samej wysokości - a co to w momencie wprowadzania było ? średnia pensja ogłaszana
:podejrzewam,zez rudzik wygrał i czeka go wizyta w centrali lotto aby odebrac pieniążki:
Robal.
Hipcio.
Na górze róże,na dole fiołki...........
Na górze róże,na dole fiołki...........
Jolanta jest to imię pochodzenia greckiego, od słów ion (fiołek) i anthos (kwiat). Oznacza: skromna i delikatna.
Odmiany i zdrobnienia imienia Jolanta
Jola, Jolancia, Jolcia, Jolka, Jounia, Jolusia, Joluś
Imieniny
15 czerwca, 15, 17 czerwca, 4 lipca, 15 września, 17 grudnia
Patron
Błogosławiona Jolanta
Odmiany i zdrobnienia imienia Jolanta
Jola, Jolancia, Jolcia, Jolka, Jounia, Jolusia, Joluś
Imieniny
15 czerwca, 15, 17 czerwca, 4 lipca, 15 września, 17 grudnia
Patron
Błogosławiona Jolanta
Błogosławiona Jolanta - księzna wielkopolska ( 1244-1305)Byla jedna z dworek bl. Kingi , później zosatała małzonką Kięcia Bolesława Pobożnego
jocia
mam bardzo dobry kontakt z siostrą,
mimo że daleko mieszka często rozmawiamy
mam bardzo dobry kontakt z siostrą,
mimo że daleko mieszka często rozmawiamy
Ulala
Wiadomo-piesek
Wiadomo-piesek
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 356 000
wczoraj mocne ewniaki moje weszły o 21:40..moze bedzie i tak teraz z 33
jocia ja te mam 33 i 20
Panie Administratorze pomoż Pan proboję się dostać z Firefoxa na forum i nie mogę , usunąłem AVG, udaje sie wejsc tylko na stronę główną , tak mam od rana wyskakuje mi błąd połączenia , to samo mam na stronach bukmacherskich - nie moge otwierać statystyk , poradźcie mi coś bo wczoraj działało wszystko
Dietmar: ja nie widzę problemów. Czy ktoś ma problem jeszcze z wejściem na forum?
Tylko na forum nie mogę wejsc na pozostałe działy na stronie wchodze
Wyskakuje mi taki komunikat ie udało się nawiązać połączenia
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem forum.multipasko.pl.
Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem forum.multipasko.pl.
Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
AVG TOOLBARS I RESZTĘ POUSUWAŁEM BO MYŚLAŁEM ZE PRZEZ TO NIE MOGĘ WCHODZIĆ A TU DALEJ NIE WPUSZCZA
A wogóle to usuń wszystkie przeglądarki Revo Uninstelerem i ściągnij SRware Iron Portable i ustaw ją jako domyślną
Xelom, przez wsz przeglądarki można wejść. Tylko infekcje robią psikusy
łaaaa byłes i tam, ale tyle wpisów tam u Karola że nie zauważyłam