Wpisy 1 766 513 – 1 766 612
29 października 2013 09:56 → 29 października 2013 13:18, 100 wpisów
Gracz z miejscowości Białystok wygrał 2 942 659,80 zł w grze Multi Multi
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Bydgoszcz wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
agatka
agatka co tam masz za pazuchą na ts???
agatko widziałam i podałam w obróbce bierz co chcesz...
ide myslec bo jest ich tyle ze ho ho...
agatka
witam wszystkich
agatko nawet wieczorkiem widze ze miałas z moich 2/3...wiec nie jestem chyba taka kiepska w te klocki...
3/10 wczoraj
krzysio opowiadaj co wygrałes i co na dzis bo sie zmywam...
o kolego to marnie...
to ja se ide pa wszystkim grajcie o następnego bonusa a ciekawe kto go zgarnął???
ale jak mozna przeznaczac 2 grosze z zakladow a nie np. z braku 10/10 skoro wiekszosc puli przeznaczona jest na ta wygrana
to tak samo jakbym podzielil 40% wpływów na wygrane i jeśli wygrane były by poniżej 40% to by szło na bonus
deeejjj spokój wy myślicie o bonusach kasa ...nie dla ciebie wiele osób wygra tylko 1 osoba....teraz zmien inne tematy lizaka
Czy wolno z Internetu ściągać nowe gry i stare na płytę sobie ? Bo mój kolega chce zamiast PS4 a ma PS3 Slima i kupić sobie składaka komputer ? Ja mam PS3 Super Slim i zamierzam osobiście tuatj grać a ostatnio gram w GTA V na które zaraz idę dalej dawać mije wykonywać.
Jaką kartę graficzną najlepiej kupić ?
co do bonusu to faktycznie daleka droga takiemu zwyklemu graczowi, dlatego nie gram juz na 10 liczb gram na 5, 8 albo 9
Mam nowy komputer od grudnia 2012 roku a tnie mi grafika na takiej F1 2010 nawet śmiech jak dla mnie ale drogi w końcu nie było bo dałem coś 1000 zł za skrzynkę firma to Fujitsu Siemens Esprimo.
O bonus padł jakim cudem ?
To się pewni ucieszył ten co trafił wczoraj 10/10 co ?
Ciekawe co zrobił z radości ?
Jak był po kolacji,podobnej do obiadu Hipcia,to wiadomo co zrobił.
------
Dzień dobry.. .
.................................................
Dzień dobry.. .
.................................................
WN.Witaj.
To się nazywa ...SZCZĘSCIE !!!
.............................................
Osoba, która trafiła Bonusa zagrała aż za.... 2,50 pln.. .
..................................................
.............................................
Osoba, która trafiła Bonusa zagrała aż za.... 2,50 pln.. .
..................................................
Emerytka.. .
............................................
............................................
Tu są szczegółowe namiary na wygraną:
www.poranny.pl/
................................
www.poranny.pl/
................................
Jocia.. .
......................................
......................................
Jocia
I jak nie kochać TS.Za 2,50 daje miliony.
e46
cóż ja jestem nie z tego świata, słyszałem nawet opinie, że krzywdzę
ale - bardziej kochałem, jak za złotówki dawał tysiące
lub innymi słowy - może i mniej, ale za to - częściej
cóż ja jestem nie z tego świata, słyszałem nawet opinie, że krzywdzę
ale - bardziej kochałem, jak za złotówki dawał tysiące
lub innymi słowy - może i mniej, ale za to - częściej
obserwanci z teesa
czytałem jakiś wywiad z waszym szefunciem -
gdzie wspominało chłopisko coś tam o necie / no nie wiem, nie wiem, czy on tam już ustanawia prawo, czy stolec mu zaszkodził, ale, to mniejsza... / - muszę was zmartwić - net - z kontrolą tak wszechobecną, i z mentalnością pewną - takim poczuciem nieomal okupacji jakby - też wam NIC nie pomoże
obserwanci - macie tu gratis sondę bez biur wiarygodnych i renomowanych ale - nie bądźcie świnie i dajcie Samej Górze jakąś drobną reklamę
siemasz
jociunia
jeśli mogę -
będziesz pykała przez neta, czy jednak dalej będziesz popykać bez takiej kontroli, w rejestrach computra ?
robak - tradycjonalista jest , albo zgredek stary - woli mieć w łapsku ... mówimy o pukonie - oczywista...
czytałem jakiś wywiad z waszym szefunciem -
gdzie wspominało chłopisko coś tam o necie / no nie wiem, nie wiem, czy on tam już ustanawia prawo, czy stolec mu zaszkodził, ale, to mniejsza... / - muszę was zmartwić - net - z kontrolą tak wszechobecną, i z mentalnością pewną - takim poczuciem nieomal okupacji jakby - też wam NIC nie pomoże
obserwanci - macie tu gratis sondę bez biur wiarygodnych i renomowanych ale - nie bądźcie świnie i dajcie Samej Górze jakąś drobną reklamę
siemasz
jociunia
jeśli mogę -
będziesz pykała przez neta, czy jednak dalej będziesz popykać bez takiej kontroli, w rejestrach computra ?
robak - tradycjonalista jest , albo zgredek stary - woli mieć w łapsku ... mówimy o pukonie - oczywista...
włąśnie właśnie - ciasteczkowe potwory i koledzy z minfinu - wszystko będą widzieć
a Polak /podobno/ nie lubi wszystkiego pokazywać
ja, to tylko pyska swojego nie chcę upublicznić, z niektórym wiadomych powodów
a Polak /podobno/ nie lubi wszystkiego pokazywać
ja, to tylko pyska swojego nie chcę upublicznić, z niektórym wiadomych powodów
Robal.Witaj
Ja 36 nie skreślam,tylko nanoszę ją na kupon.
e46
a Ty ? net, czy tradycyjnie ?
ile by musieli z.m.n.i.e.j.s.z.y.ć cenę żeby Cię przekonali ?
a Ty ? net, czy tradycyjnie ?
ile by musieli z.m.n.i.e.j.s.z.y.ć cenę żeby Cię przekonali ?
mam dwie liczby z owych 8/8 wiec nie wyślę , które zreszta podałam wyżej
Robal.
Tradycyjnie.Bo,piesek,pogawędki z P.Basią.itd.....
Tradycyjnie.Bo,piesek,pogawędki z P.Basią.itd.....
Żeby wygrać , trzeba grać -tylko na ch-tr, bo takie durne zestawy tylko tak można osiągnąć
wiadomo - nie wszyscy maja tak "fajnie", ale nawet te rejony, gdzie "trzy dni wołami" do kolektury, a jest takich coraz mniej - gdzieś upchnęli przecież te starsze lottomaty, tak słyszałem - nie będą chciały zbyt bardzo korzystać - imo
zresztą - jest też pewne ryzyko - awarii łącza choćby na te ostatnie momenty i doopa - znowu z tyłu
dotam
dlaczego durne ?
śliczny układ - drugi raz w ciągu dnia przewaga 1-40
zresztą - jest też pewne ryzyko - awarii łącza choćby na te ostatnie momenty i doopa - znowu z tyłu
dotam
dlaczego durne ?
śliczny układ - drugi raz w ciągu dnia przewaga 1-40
Robal.
Nigdy (raczej)nie puszczam na ostatni moment.A d...mimo to,mam zawsze z tyłu.
Nigdy (raczej)nie puszczam na ostatni moment.A d...mimo to,mam zawsze z tyłu.
tylko Pan Tomaszewski nie dodał że Pan Dudziński też myślał o losowaniach z publiką , ale go wywalili
Sara
ja również emerytko wysyłam jak mam chwilę wolną po drodze nic innego jak szczęście
sara
dotam
oj tam - tekst sponsorowany - wybrali takie, które łatwo obalić, wykpić, czy postraszyć - podwyżką za publiczność, kiedy grubą kasę przewalają na stadko prowadzących, głosy i celebrantów - mających darmowy czas reklamowy
dotam
oj tam - tekst sponsorowany - wybrali takie, które łatwo obalić, wykpić, czy postraszyć - podwyżką za publiczność, kiedy grubą kasę przewalają na stadko prowadzących, głosy i celebrantów - mających darmowy czas reklamowy
dotam
a nie sądzisz, że poleciał za tą swoją chęć nieszczęsną wprowadzenia normalnej gry ?
a nie sądzisz, że poleciał za tą swoją chęć nieszczęsną wprowadzenia normalnej gry ?
chociaż jakby tak się głębiej trochę
chyba wzięło i poleciało na pysk
i mniej
teraz leci chyba jednak w tysiącach
chyba wzięło i poleciało na pysk
i mniej
teraz leci chyba jednak w tysiącach
R36, a wiesz dokładnie kiedy wprowadzili ,podwyżkę zakładów?
To było dokładnie jak we Włoszech były takie ogromne kumulacje i Oni mieli takie same marzenie
To było dokładnie jak we Włoszech były takie ogromne kumulacje i Oni mieli takie same marzenie
sara .... chodz do mnie na kolana bedzie przyjemnie lizaka ...jesteś leka samiczka...