Wpisy 1 766 113 – 1 766 212
28 października 2013 21:33 → 28 października 2013 21:57, 100 wpisów
rafalski
znałem podobny przypadek i okazało się że wyszły różne wyniki
znałem podobny przypadek i okazało się że wyszły różne wyniki
ts:jest spoko nie przejmuj się,ze ludzie myslą,ze losowania są ustawione przez komputer:
Ludzie tam polewali jak to przelewaliśmy....ciekawe czy obaj będziemy mieli dobre wyniki
Lila co tam masz na dzisiaj wyslane?
hipopotan
jackwar
13max3
profesor1980
hipopotan
jackwar
13max3
profesor1980
Lili te badania to żenada i tak zawsze każdego dopuszczają
Ale jak kumpel zadał mi pytanie, rafalski dużo masz tam tego moczu, to myślałem że ebnę ze śmiechu
Ale jak kumpel zadał mi pytanie, rafalski dużo masz tam tego moczu, to myślałem że ebnę ze śmiechu
dawać losowanie
macie jakiegoś pomysła ws cyferek, analizy, ulubione grupy , przedziały cyfr ,powtórki itp. czy walicie jak leci wzorem gdańskich ideałów
rafalski taki był kiedys pzypadek ze facio przyniósł do labolatorium 1,5 litra moczu... babka powiedziała ze za duzo , on zaproponował ,że upije w takim razie
i kobitka fiknęła...
i kobitka fiknęła...
i jeszcze z rannego udoju
albo jak gościu przyniósł mocz do badfania to powiedizlei ze facet ma raka prostaty,żona raka płuc, córka jest w ciazy
teściowa cos tam coś tam
to dowcip był oczywoście
teściowa cos tam coś tam
to dowcip był oczywoście
nie mogę patrzeć na te lica ,mam szacun do tego co jadłem
Januszek schudł i pewnie na zmiane te spodenki zakładają
kto ją tak sperdo....
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
03,04,06,07,09,11,16,20,27,30,35,39,40,51,59,64,67,69,74,79
Plusem jest liczba: 16
03,04,06,07,09,11,16,20,27,30,35,39,40,51,59,64,67,69,74,79
Plusem jest liczba: 16
Użytkownik dominator66 trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
koniec października, godzina 21:40. U mnie na zewnątrz +18 stopni... a u Was też tak ciepło?
Sorelka
Karwa 0/10
Karwa 0/10
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 31, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 08,27,40,50
Wylosowany Joker to: 31, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 08,27,40,50
cos nie mam szczescia do gier
502.
.....................
.....................
I jak wygrane
Czy oni teraz codziennie będą pitolić o rekordowym bonusie....żenada, czym tu się chwalić-że nie da się wygrać
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,02,06,07,08,09,10,11,13,15,18,21
helo
przed chwilą dodawałam pewniaki w grupach ściślej tego samego dziś dałam i nie myślałam nad nim wcale,bo i czsu brakowało i strzeliłam,a jest to 30-tka tym samym w gr.A i B mam oczko czyli 21 pewniaków
lila
przed chwilą dodawałam pewniaki w grupach ściślej tego samego dziś dałam i nie myślałam nad nim wcale,bo i czsu brakowało i strzeliłam,a jest to 30-tka tym samym w gr.A i B mam oczko czyli 21 pewniaków
lila
Za oknem +17,2.
Rok temu było rano ... -6.
.......................................
Rok temu było rano ... -6.
Pasko tez tyle jest i zeby bylo jak najdluzej tak
Nie wiem czy dobrze zrobiłem że 05.10 kupiłem PS3 Super Slim jak niedługo PS4 wyjdzie chociaż powiem wam szczerze że w GTA V fajnie się gra. Muszę dysk dokupić 500 GB bo mam 12 GB. Najlepiej mój kolega który o wiele dłużej ma PS3 tylko że Slim teraz chce sobie kupić bardzo dobry komputer wiece zajebista karta graficzna ileś tam rdzeni bo gry wtedy będzie mógł sobie kupić prawie co za darmo i on chce to do LG 42 podłączyć dobry pomysł ? Co byście jemu doradzili lepiej czy kupić PS4 tylko że gry drogie bardzo.
Reniuszka.. .
........................................
........................................
torsan wyslana ósemka byla?
krzysztof_c: zależy ile masz czasu. Ja mam PS3 od prawie 2 lat, podłączone do 46 cali TV ... i włączyłem może 2 razy
pojechalbym sobie nad morze jeszcze cieple pewnie mozna by bylo poplywac w piance
Wędrowca netowy
magda powinnaś dostac kilka klapsow po pupie za takie liczby wylosowane,wstyd ograbic hipcia z pieniążkow:
Krzysztof c zaprogramowałeś ten wpis, żeby wskakiwał co jakiś czas....bo już go dziś chyba widziałem
andromeda
Na stronie pogodowej temperatura z godz. 20.
Gdańsk ... +16 stopni.
Gdańsk ... +16 stopni.
Albinlotto.. .
...........................................
...........................................