Wpisy 1 765 056 – 1 765 155
28 października 2013 10:32 → 28 października 2013 11:54, 100 wpisów
no i chciałem tylko zauważyć,że to dopiero moja pirwsza 5/5 na MP (choć druga w tygoddniu chyba, biorąc pod uwagę stałe zestawy), wiec nie kradnijcie na siłę
i zaraz jocia-guru cos dorzuci....jakbym zagrał te wasze, które wskazywały na oboczne moje, to miałbym 8/10
Hej. Czy moze mi ktoś napisać jakie liczby typuje program MULTIPAIRS w analizie numer 10?
ja mam parke [15,41], ale założyłem, że poleci [15,40,42], ale jak będzie 14,16,41 albo po prostu 15,41 to sie nie zdziwie...trzeba wybierac i tyle
praca zbiorowa----jak ktoś trafi 10/10 to chyb ao reszcie nie zapomni
Ale ja kupon juz mam
Ale ja kupon juz mam
aaaaaaaaaaaaaaa.... nie mam 15 tylko 25
teraz .papapa..............
teraz .papapa..............
Hej. Czy moze mi ktoś napisać jakie liczby typuje program MULTIPAIRS w analizie numer 10?
Witam wszystkich.
Dla mnie pewniak na dzisiaj to 18 a z parek 18,40.
Dla mnie pewniak na dzisiaj to 18 a z parek 18,40.
gagarin
chodzi Ci konkretne o liczby - na dziś, czy o to, jak skonstruowany jest algorytm , i jak, czy jest - świeży i "aktualny" ?
chodzi Ci konkretne o liczby - na dziś, czy o to, jak skonstruowany jest algorytm , i jak, czy jest - świeży i "aktualny" ?
Tu jest skrócony opis tej funkcjonalności ->
http://www.multipasko.pl/pomoc/pomoc10.html
natomiast ostatnio, jak sprawdzałem, nie było jakoś super aktualnego zbioru, pliku - pewniaki_XYZ.mlp, lub - miałem coś z łączem
i powodzenia
http://www.multipasko.pl/pomoc/pomoc10.html
natomiast ostatnio, jak sprawdzałem, nie było jakoś super aktualnego zbioru, pliku - pewniaki_XYZ.mlp, lub - miałem coś z łączem
i powodzenia
Robal. Chodzi mi o liczby. Wiem ze algorytm nie jest aktualny. Moze byc wedlug algorytmu nr 40 bo on jest ostatni
aha - pod mm rozumiem tak ? ok
daj mi kilka minut, muszę odpalić rakietę
daj mi kilka minut, muszę odpalić rakietę
tera naprawde ide sie puscic
i do pracy do 22
i do pracy do 22
gagarin musisz uaktualnić losowania, zamknąć program i znów go otworzyć najlepiej w streie 10 typuje się z typowań 36...podajesz ile chcesz skreslen i on ci podaje jakie widzi najbardziej mozliwe na najblizsze losowanie i to wsio...