Wpisy 1 764 089 – 1 764 188
27 października 2013 14:56 → 27 października 2013 18:20, 100 wpisów
kasia ..dlaczego nie zamięniłaś trójkąta..19/1/72
jak bym wiedziała że tak pięknie bedzie to bym wysłała
1,19,33,72 na 4/4 ... 10 kuponów X 10 tzn, stawka X 100 i by było na wycieczkę na Cypr albo na Kretę ......
jak bym wiedziała że tak pięknie bedzie to bym wysłała
1,19,33,72 na 4/4 ... 10 kuponów X 10 tzn, stawka X 100 i by było na wycieczkę na Cypr albo na Kretę ......
max..zatoki mam zdrowe ..tak mam i już .. wiem zawsze kiedy wieje halny
jocia ..ja bym napisał smoczek mnie boli a do Cibie nawet tak bym nie napisał ..ale pintol jedzie bez opamietania widze
Dzieki,ze mnie oszczędzasz..troche sie zdziwilam ..ale róznie bywa
krzysio ..masz juz ten nick czy nie karwa ..bo jak znowu dostanę zawiasy na 48 za rurki ..które to Ty z ową jocia omawialiści tak przepięknie to masz wpintol
kasia ..wiedzę ze troszkę grubo grasz i tak na dwa losowania czy od czasu do czasu
jak pompuje kolo w rowerze to zawsze po ..... sprawdzam na ślinkę do wentylka czy jest OK.
jocia ..ta tak z pintolem omawialiście rurki za które to dostałem zawiasy ..a wy w nocy sobie buszowaliście
we wtorek jak bedzie pogoda jadę do puszczy Kampinowskiej do Palmir .....
kasia ..i zawsze ja pompujesz to slinisz wentylek czy jest już OK
kasia ..normalnie mnie namówiłas na te pompowanie ze slinieniem
jocia ..tak a ja za to wyłapałem bo pintol podłapał temat i był jak w raju
sara ..jestes taka ładna leka i mała ..zapraszam do mnie na kolanka lizaku nie bedziemy nudzi
jak chcesz jechać odezwij się tu na Forum w temacie ....duble ,,,duble ...powtórki
znikam paaaaaaaaaaaaaaa ide w mapki jociu co sadzisz o tym co wpisałam
sara ..pieknie to nie ...odzywiać
13maxa...miałeś nie pisz ja ..to ty twój nicki
13maxa...miałeś nie pisz ja ..to ty twój nicki
krzysio ..karwa jestem czubek ale z umiarem cos tam napiszę a nie walę odrazu dawaj na kolanka i lizaki
Tak masz napisane Ty nie ja kto myśli o Tym źle ..ale o czym źle
no widzisz też muszę byc asertywny ale jakoś mi to nie wychodzi
to nie wbijaj
popros pintola w takim układzie to najlepsze wyjśćie wilk syty i owca cała..bedziesz wiedzial
popros pintola w takim układzie to najlepsze wyjśćie wilk syty i owca cała..bedziesz wiedzial