Wpisy 1 760 335 – 1 760 434
24 października 2013 00:50 → 24 października 2013 02:46, 100 wpisów
ja mam 36,63,27,22,3 ale znając moje typowania pewnie nic nie bedzie
Ale powim Wam,nie mam siły do myślenia dzisiaj.Może dlatego,że wcześnie zaczęłam dzisiaj dzień o 4 a położyłam się po pierwszej i tak mi jakoś myślenie nie idzie
mam jeszcze 58
asia jestem
gonzaga a można ukraść twoje cyferki ?
asia ja tylko tak profilaktycznie pytam
podobno kradzione nie tuczy
Kochani muszę uciekać,bo tak mi się chce spać,że zaraz rozbiję głową laptop.Życzę miłej nocki i dobrego typowania
idejocia nie zapomnij o mnie
asia dobranoc ja też ide
asia dobranoc ja też ide
Produkuję sie ,a Ty nawet w krzaczory nie zaglądasz ..więc nie będę
o... czyzbyś ..miał złe doświadczenia
Jeszcze raz restart..pisze z lapka
Jeszcze raz restart..pisze z lapka
Nawet sobie tak nie żartuj,, potem takie żarty sa pożywką , nie wiesz ?
ja nie łżę..bo nie potrafię .. jak kłamałam , to wszyscy wiedzieli..o tym
Yota...nic nie przejmuj co mam podać 1/1 ..wazne co wysłac na juTerko ok ..i ide do kuchni..
od jutra chyba przerwa w typowaniu,,,,,może aż do wyplucia bonusa.....a tymczasem...noże nastawię się na swoje dwa stałe zestawy,.....z których w jednym też było 6/10...oczywiście teżnie grane
Yota...ale ty jedna nazwana Tajemika ..nie podzieliłaś twoja liczba i no tak ..ty sam wygra i wziąłaś kasa lizaka ..a wszyscy nic czemu tak
jocia....ale nerwy mi już siadają.......z losowania na losowanie...same niespodzianki.....
albozrobiętak...będę grał swoje zestawy....a typował...ale nie puszczał.......tylko wtedy to stres może być podwójny
albozrobiętak...będę grał swoje zestawy....a typował...ale nie puszczał.......tylko wtedy to stres może być podwójny
Krzysio .. podawałam na czacie 40..a potem 07.. a 8/8 bukmaczera ciągle podaję..sa u korna wszystkie
skończyląm typowac o 20.. a potem napisałam na gg.. o zestawach bukmachera do wysłania :
ok
20:38:15
jeszcze mysle o bukmachera 8/8
20:38:19
obu
ok
20:38:15
jeszcze mysle o bukmachera 8/8
20:38:19
obu
hall..u mnie nic nowego słychać ..ani nie ma wyjscie na imprezka ani gdzie wyjscie...
na jutro zestawik....z poprzedniego losowania....który się spóźnia...9,39,17