Wpisy 1 760 078 – 1 760 177
23 października 2013 22:16 → 23 października 2013 23:36, 100 wpisów
Dopisano wygrane jokera
ubawiłam się nieźle....
warto czasami zajrzeć na zieloną
Max....mimo wszystko
pa.pa
warto czasami zajrzeć na zieloną
Max....mimo wszystko
pa.pa
jocia słoneczko - nie dramatyzuj
na spokojnie na to ludziska niech popatrzą -
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3644&page=49
ergo ...
... od 4 sierpnia do dziś koszt nadania tej Twojej 7/8 wyniósłby +/- 800 zeta
Tu przypominam inaczej qmatym - w tak zwanym międzyczasie - nie dla pajaców, clownów itd itp kol. arcymiśszczy wstawia nextłan typy
hehe
kolorowych itd
na spokojnie na to ludziska niech popatrzą -
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3644&page=49
ergo ...
... od 4 sierpnia do dziś koszt nadania tej Twojej 7/8 wyniósłby +/- 800 zeta
Tu przypominam inaczej qmatym - w tak zwanym międzyczasie - nie dla pajaców, clownów itd itp kol. arcymiśszczy wstawia nextłan typy
hehe
kolorowych itd
jocia czy ty też typujesz jako asterka bo takie same liczby typuję
Robal..nie wysyłam codziennie czekam na oazję..ile razy mam o tym pisac abys zrozumiał
dotam
1-4-5-9-18-19-38-44..
4-5-9-19-33-38-44-52
dotam
1-4-5-9-18-19-38-44..
4-5-9-19-33-38-44-52
23.10.2013 21:40
Typował o godz. 14:24 01,04,05,09,18,
19,33,38,44,52 to może to nowy nik bukmachera
Typował o godz. 14:24 01,04,05,09,18,
19,33,38,44,52 to może to nowy nik bukmachera
Robal..mojej 8/8 tez nie wysyłam codziennie..dzisiaj jej nie wysłałam..
Witam wszystkich
Jocia gratki
Wysłałam także; 8-ki i jako 10.
Buki jesteś wielki
Jocia gratki
Wysłałam także; 8-ki i jako 10.
Buki jesteś wielki
asteka zrobila z jego liczb 10/10 i tez dobrze
Trzeba czekac.
Jestem wyczulona ..zwłaszcza jak w typowaniu wychodzi mi : 4-5 ..to moja czujność wzrasta
moana
Trzeba czekac.
Jestem wyczulona ..zwłaszcza jak w typowaniu wychodzi mi : 4-5 ..to moja czujność wzrasta
moana
To jest po prostu świetny układ liczb .. nie ma w tym mafii , farta tylko dobrze dobrane liczby
Robal..po przyjaielsku..apisz sobie te 8/8 a ja Tobie podpowiem kiedy zagrać
to moje tzw. "szalone testy", medea wie o co chodzi, Tobie jocia o tym też pisałam
Mateusz
jociuchna
- dziękuję, ale gram swoimi - jak miałbym mieć przekonanie do posłuchania Ciebie, kiedy sama sobie, dziś, nie zaufałaś ?
- dziękuję, ale gram swoimi - jak miałbym mieć przekonanie do posłuchania Ciebie, kiedy sama sobie, dziś, nie zaufałaś ?
stawka 300
EWK ============ 1930
i balantines
i tyle na dzisiaj
żegnam
EWK ============ 1930
i balantines
i tyle na dzisiaj
żegnam
optimus ..owszem
Robal..zaufalam nawet z kimś zagrałam mini systemikiem..na pół po trzy zaklady.. no wiesz z zielonej ale nie weszły nam mocne miałam : 2,7,21,22,40...i 47.. złożyłysmy po 7 liczb + 1 niestety nie było nic ..po 7,50 do kosza
Robal..zaufalam nawet z kimś zagrałam mini systemikiem..na pół po trzy zaklady.. no wiesz z zielonej ale nie weszły nam mocne miałam : 2,7,21,22,40...i 47.. złożyłysmy po 7 liczb + 1 niestety nie było nic ..po 7,50 do kosza
Yota...jak bedzie dziś w nocy razem Gonzaga opowiadasz np pogoda albo biblioteka .nic nie opowiadasz co podajesz 1/1 ..ja muszę idium spać ok...dzida..
przy okazji "szalonego testu"; jeżeli jest tutaj teraz kondi to proszę o możliwość porozmawiania poza czatem, mamy podobny tok myślenia; moon...
zalecam pewną ostrożność i wstrzemięźliwość
jociuchna
w spółkach - skądinąd wiem, że zdarzały się pewne bolcowania naiwniaków, a klakę mieli miśczcze, o ho ho, no, ale to dość proste, do zorganizowania, no nie ? Bo - po ile to 'reinkarnacji' różnych się widywało ?
pa i powodzenia
jociuchna
w spółkach - skądinąd wiem, że zdarzały się pewne bolcowania naiwniaków, a klakę mieli miśczcze, o ho ho, no, ale to dość proste, do zorganizowania, no nie ? Bo - po ile to 'reinkarnacji' różnych się widywało ?
pa i powodzenia
dlaczego ja nie nadał 40-stek
Tu chyba w sobotę pisałem że spodziewam się
kolejnego - wysypu- 40- stek
I co mi z tego że spodziewalem !
Tu chyba w sobotę pisałem że spodziewam się
kolejnego - wysypu- 40- stek
I co mi z tego że spodziewalem !
Robal.. 6 zakładów , 15 liczb ..10 skresleń
Jestem spokojna o Nią
Jestem spokojna o Nią
jocia, jak się ogarnę wyślę Ci maila, mam jeszcze troszkę roboty
Do paru sosób z Mp. mam zaufanie dam sie za nie i za siebie pokroić
nie co tylko Kogo ?
hahaha, jocia ależeśmy trafili
nie wiem co zatypować!
Ale dziś spokojnie, wczoraj o tej porze to się działo!
MaTg
wieczory to dopiero będą dłuuuugie od niedzieli !
wieczory to dopiero będą dłuuuugie od niedzieli !
cofamy zegary o godzinkę
oto prawda o szczepionkach
http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/tajne-dokumenty-rzadowe-wskazuja-ze-szczepienia-sa-kompletnie-bezuzyteczne
http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/tajne-dokumenty-rzadowe-wskazuja-ze-szczepienia-sa-kompletnie-bezuzyteczne
Ciekawe czy Jola ma na jutro dobrego pewniaka
może by mi sprzedała
Cześć właśnie już trochę zacząłem grać w GTA V i fajne jest nawet od kolegi kupiłem. A z koleżanką z klasy którą nie dawno poznałem jej samochodem byliśmy w galerii a potem na pizzy bo rozeszła się z chłopakiem przeddzień. I nie wiem co robić czy zacząć działać ? Czy za wcześnie a na prawdę podoba mi się. Nawet pizzę nie dała mi zapłacić i dała kasę ja tylko 1,50 a ona 20 a miałem jakieś złotówki to powiedziała no weź przestań. A potem odwiozła na dworzec. Nie wiem co by jej fajnego kupić macie pomysły może ?
Pizza Kebab i nawet połowy nie zjadła to za nią część dwa kawałki z jej talerza musiałem zjeść co to miało oznaczać ?
krzysio materialista i zbook jeden
Dobranoc.
jocia jestes juz
On teras mało pisze
matg no ba
wasyl
Witam pozostałych
Ja
Dobranoc.
Dobranoc.
dobranoc
królovvo