Wpisy 1 759 278 – 1 759 377
23 października 2013 08:39 → 23 października 2013 11:11, 100 wpisów
Robal.Witaj.
Tris.Jestem niewinna.
Tak,tak, Działka
Tris.
To już niedaleko do mnie.
To już niedaleko do mnie.
Słuchajcie - Waszym zdaniem - kto pierwszy capnie - typujący, niegrający, czy grający - typujący, czy, może - nietypujący, a grający ?
Jadę na targowisko.
d,d,d --> to już nie ma co drapać dalej przynajmniej sie zwróciło fota mega wygranej w profilu
Robal.
Wydaje mi się że typujący-niegrający.
Wydaje mi się że typujący-niegrający.
triset
Twój sposób ścierania, to prawie zawodowstwo
Nie muszę chyba pytać, co byś dalej działał, jakby były różne ?
Twój sposób ścierania, to prawie zawodowstwo
Nie muszę chyba pytać, co byś dalej działał, jakby były różne ?
jak by byly różne to drapie dalej ale nastepna zdrapka będzie w grudniu to moja 4 od 26 sierpnia
"u mnie" w żb jeden gostek, jakiś nałóg jest, bo bierze naprawdę spore ilości, wszystkiego, jak leci, i tuman jeden - ściera tylko te miejsca z literkami... bez sprawdzania - przez maszynę... ciekaw jestem, czy pan prowadzący punkt dotrze kiedyś
do główniejszej
do główniejszej
Robal pierwszy capnie nasz pan szczęściaż, jak go znowu zaprosi znajoma do do żb
Witam wszystkich
Witam wszystkich
r 36 to ten drapacz ma pewne że kiedyś ładniejsza sumka przeleci mu obok nosa..
rafalski
rafalski
Szczęściarz*
Trio
witam wszystkich
bonusik rośnie rośnie a TS się bogaci bo ludzie w MM grają
Chciałbym żeby ktoś ich kiedyś ogolił na 10+ stawka razy 10, po 3 takie same zestawy na jednym kuponie czyli 75 mln zł.
Wiele radości by mi to dało mimo że bym nie był to ja....
bonusik rośnie rośnie a TS się bogaci bo ludzie w MM grają
Chciałbym żeby ktoś ich kiedyś ogolił na 10+ stawka razy 10, po 3 takie same zestawy na jednym kuponie czyli 75 mln zł.
Wiele radości by mi to dało mimo że bym nie był to ja....
triset poczekaj poczekaj
co znaczy - w kontekście pewnej draki takie coś wyczytałem - "ty bombo kloczu mnie nie wk.....j" i absolutnie - nie kumam
co znaczy - w kontekście pewnej draki takie coś wyczytałem - "ty bombo kloczu mnie nie wk.....j" i absolutnie - nie kumam
Pasko Drogi Przyjacielu
a "jaka po jakiej" na mapie - nie za bardzo się da, jak się teraz domyślam - ze względu na to, że to leci, jako bazy danych ?
a "jaka po jakiej" na mapie - nie za bardzo się da, jak się teraz domyślam - ze względu na to, że to leci, jako bazy danych ?
bo teraz zasysa, jako zbiór iluś tam losowań, regularnie, i ceesesik ?
a tak, to trzeba by było nad bazą danych się gimnastykować ?
a tak, to trzeba by było nad bazą danych się gimnastykować ?
oj Pasko Pasko Ty kawalarzu
"jaka po jakiej" w nieregularnych odstępach czasowych
zobacz choćby na lottocentrum
"jaka po jakiej" w nieregularnych odstępach czasowych
zobacz choćby na lottocentrum
Pasko
spoko spoko - ogarniam już teraz dlaczego jest to skomplikowane do zrobienia, i wiem, że masz to w viltomierzu
notabene - po ile ten program chodzi obecnie ?
spoko spoko - ogarniam już teraz dlaczego jest to skomplikowane do zrobienia, i wiem, że masz to w viltomierzu
notabene - po ile ten program chodzi obecnie ?
Swoją drogą - wczoraj wpis sprzed bodaj dziesięciu lat Kazika czytałem - i mam podobne, co On wtedy - wrażenie, odczucie...
... powtarzania się liczb w zestawach chybił -trafił - PO wysłaniu swojego zbioru
... powtarzania się liczb w zestawach chybił -trafił - PO wysłaniu swojego zbioru
cytuję -
>> 654. Akurat odnośnie poruszanego ostatnio tematu na temat uczciwości losowania TS. Wiem, że granie z lottomatu na chybił-trafił to wyrzucanie pieniędzy, owszem niekiedy daje coś wygrać. Ale też zauważyłem dosyc ciekawą, co zresztą nie tylko moja to opinia, że system centralny z reguły nie daje, albo bardzo rzadko daje liczby, które np. są długooczekiwane i tego dnia mają wypaśc, mimo, że dzień wczesniej takie liczby daje w co trzecim zakładzie nie zważając, że aktualna przerwa tej liczby jest 15 bądź też 20-kilka dni, a tego dnia, kiedy wypada na chybił-trafił praktycznie jak na lekarstwo występuje. Nawet się zastanawiam, czy przed obstawieniem zakładów za grubsze pieniądze nie warto kupić wcześniej na chybił chociaż 30 zakładów 10-skeśleniowych i zrobić jakąs selekcję? Czy ktoś z Was może coś na temat powiedzieć więcej?
Pozdrawiam wszystkich!
.
Kazik_T
2002-11-23 12:51:32<<
>> 654. Akurat odnośnie poruszanego ostatnio tematu na temat uczciwości losowania TS. Wiem, że granie z lottomatu na chybił-trafił to wyrzucanie pieniędzy, owszem niekiedy daje coś wygrać. Ale też zauważyłem dosyc ciekawą, co zresztą nie tylko moja to opinia, że system centralny z reguły nie daje, albo bardzo rzadko daje liczby, które np. są długooczekiwane i tego dnia mają wypaśc, mimo, że dzień wczesniej takie liczby daje w co trzecim zakładzie nie zważając, że aktualna przerwa tej liczby jest 15 bądź też 20-kilka dni, a tego dnia, kiedy wypada na chybił-trafił praktycznie jak na lekarstwo występuje. Nawet się zastanawiam, czy przed obstawieniem zakładów za grubsze pieniądze nie warto kupić wcześniej na chybił chociaż 30 zakładów 10-skeśleniowych i zrobić jakąs selekcję? Czy ktoś z Was może coś na temat powiedzieć więcej?
Pozdrawiam wszystkich!
.
Kazik_T
2002-11-23 12:51:32<<
Pasko/za tego bonusa to bym sam sobie hodował świnki,krówki i inne zwierzątka i z nich robił kiełbaski,szyneczki itd,na zdrowie by to tylko wyszło co do d,d,d to 20zł dało
Jednak z jednym fragmentem, osobiście, nie za bardzo się zgadzam - "... Wiem, że granie z lottomatu na chybił-trafił to wyrzucanie pieniędzy, owszem niekiedy daje coś wygrać. ..." - w wielu wypadkach, no czytałem przynajmniej - wiele razy - o wygranych z 'chybika'
no i w końcu - nic nie wiadomo o silniku ICH generatora
losowości
rafalski, Codee, Pasko, pozostali
dobrego dnia trafnych wysłanych
no i w końcu - nic nie wiadomo o silniku ICH generatora
losowości
rafalski, Codee, Pasko, pozostali
dobrego dnia trafnych wysłanych
fiu fiu fiu - dwie dychy
no to jeszcze
no tak, ale kolega nie jest od trzech dni dziesięciowpisem z fartałą,a tak nawiasem - wiadomo - ile w necie płacą od reklamowego postu ?
no to jeszcze
no tak, ale kolega nie jest od trzech dni dziesięciowpisem z fartałą,a tak nawiasem - wiadomo - ile w necie płacą od reklamowego postu ?
z tym CHT to wygląda tak że toto-lotek buja ty mu wszystko on ci ch...ja
pamiętam że kiedyś właśnie tego owego 2002 roku potrafiłem na kumulowane losowanie Dużego posłać na ch-t w różnych miejscowościach na śląsku o różnych porach nawet 150 - 200 zł i nawet 3/6 nie było więc tak to jest. Nie wspomnę że ze ślubu w 2012 mieliśmy zakładów za 400 zł i też nawet 3/6 nie było!
Dla mnie granie na ch/t ma swoje plusy zwłaszcza kiedy na wieksza ilość zakładów bo w większości przypadków jak człek sam kresli to stara się w każdym zakładzie inne liczby bo myśli ze to zwiększy jego szanse,znając życie mało kiedy to przynosi lepsze efekty.. takie głupie odczucie a maszyna może dać np w "MyMy" kilka liczb tych samych w 10 zakładach a to może być jednocześnie dużym plusem jak i minusem(dlatego warto grać na xx losowań) zresztą grając po 100 zakładów to nieuniknione czas na
triset
plusem jest też, że uskuteczniasz wtedy granie na liczby spoza 'swojego' zbioru - ulubionych, uporczywie zapamiętanych ...
dobrego trafnych
plusem jest też, że uskuteczniasz wtedy granie na liczby spoza 'swojego' zbioru - ulubionych, uporczywie zapamiętanych ...
dobrego trafnych
Nie ma żadnych działających systemów w lotto. W lotto się nie wygra w długim okresie czasu: Czy się wybierze numery 1,2,3,4,5,6 czy 2,14,25,32,36,42 to i tak jest identyczna szansa na wygranie koniec.
neeken: teraz już musisz puścić 2,14,25,32,36,42, bo jak jutro padnie, to będziesz żałował mocno ;D
bry mp
tris / neeken/ robalek/codee/rafalski /emerytka
-witam szefa strony
panie panowie
tris / neeken/ robalek/codee/rafalski /emerytka
-witam szefa strony
panie panowie
he he
1,2,3,4,5,6 "idzie" zawsze dość d u ż o, to żal będzie t r o c h ę
mniejszy niż te 'identyczne' /a koło 80 obserwujących, to tak/ ze 20 x 6/6...
wasyl
no - nie widzisz, że mnie już nie ma ?
1,2,3,4,5,6 "idzie" zawsze dość d u ż o, to żal będzie t r o c h ę
mniejszy niż te 'identyczne' /a koło 80 obserwujących, to tak/ ze 20 x 6/6...
wasyl
no - nie widzisz, że mnie już nie ma ?
r 36 ty jesteś jak moja sasiadka kiedy przyjdzie na kawe ona tyż godzine "już,już ide.."
no widze ni ma a jest
oj tam godzinę - paCZyłem w mapki
cóz, widocznie robisz dobrą kawę
i znikam
cóz, widocznie robisz dobrą kawę
i znikam
kawa czyni cuda
idę w mapki pokombinovvać
jo-cia juz pokombinowałem
Jocia..Nie bierz tego zbyt osbiście..
Ale Ty ostatnio jakaś odmieniona (jakkolwiek to rozumieć) jesteś?
No,wczorajsze tyranie kolegi 30-35 to nawet mnie
Ale Ty ostatnio jakaś odmieniona (jakkolwiek to rozumieć) jesteś?
No,wczorajsze tyranie kolegi 30-35 to nawet mnie
Targowisko załatwione.
Jocia
Tris.To dycha moja
Jocia
Tris.To dycha moja
Monet
e-46pełną parą
Czekam na listonosza
Wasyl
monet
Monet.
Super wymyślone
Super wymyślone
e-46++++
piesek musi.
monet..
Może nie pamięta daty urodzenia .. albo ankieter jaki.. bo podaje przedział wiekowy
Może nie pamięta daty urodzenia .. albo ankieter jaki.. bo podaje przedział wiekowy
amnezja
Odmieniona powiadasz ..nigdy nie wierzyłam w to ,ze ma tyle lat ile podaje .a na bukmacherce się nie znam
amnezja urodzinowa
obudzily mnie syreny w legnicy tak jak i w calym kraju odbywa sie testowe wczesnego ostrzegania wycie syrenowe
--u mnie cisza nic nie wyje
-- no moze koty
-- no moze koty