Wpisy 175 925 – 176 024
23 października 2010 22:20 → 24 października 2010 13:23, 100 wpisów
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 02,03,05,08,12,17,22,24,29,30,32,51,55,58,59,60,67,71,72,75 - Plusem jest liczba: 59
Użytkownik Automat dopisał wyniki Lotto - 8,13,14,33,34,39
Użytkownik Automat dopisał wyniki Mini Lotto - 12,15,19,30,42
gramy w gowno, wygrywamy gowno
jebał ich pies
znów jedna w mini lotku na cztery zakłady!
Dobranoc wszystkim.

znów jedna w mini lotku na cztery zakłady!
Dobranoc wszystkim.
Ja z MM tylko 2/5

no i po losowaniu sprowadzili mnie na ziemię
w multi,mini,lotto-0

w multi,mini,lotto-0

Cześć wszystkim.
3z6 w lotto stan konta
po losowaniu minus 4zł.
3z6 w lotto stan konta
po losowaniu minus 4zł.
Gram tylko do końca października.
Dobranoc wszystkim.
Wygranych nul,nul.

Wygranych nul,nul.

Ehh szkoda slow..ja w realu w piatk 3x 2/5, 1/3, 5/10 ....
dlaczego ostatnio wielu przegrywa, bardzo wielu przegrywa??????????????????????????
dobranoc{{heej}jesteśmy przegrani,ale za to jak ładnie stadiony
się budują
dzisiaj całą noc będzie śnił mi się bolid Roberta
się budują

dzisiaj całą noc będzie śnił mi się bolid Roberta

raz jest tak, że nie jedna osoba pisze ile wygrała, że 6/10, ktoś 7/10, inni 4/5, a ostatnio ciągle albo 2 zł albo nic i to przy wielu zakładach
bella34 dlaczego zmieniłaś fotkę na aktualną

tamta była lepsza
Koszmar,koszmar nic nie trafiłem,a wysyłałem kupony w dwóch kolekturach.Wniosek jest prosty,masoni decydują kto ma wygrać.
dlatego,ze nic nie pozwalają mi wygrać,nawet niewielkiej wygranej

Hipo , tez tak mysle, ale...co mi daje do myslenia, za czasow kiedy pracowalem w Polsce jeszcze, moj kolega dobry z pracy puscil sobie od tak mm na 8skreslen i mial cala osemke =/...Kupil wymarzone autko..hmm sam nie wiem co myslec o tych palantach w TS..
Swoja droga co do gier liczbowych..to ja kocham grac w Keno we Francji...to cos jak multi multi w Polsce , 2 losowania dziennie o 13:45 i 21:45 , tam losuje 20 z 70.. Takze wygrywac na prawde mozna..za piatke placa 150 euro..okolo rok temu mialem 2 piatki podwojne trafione! czyt. 600euro.. ahh jaki uciech!
... w Pl ciezko ciezko ciezko..o wygrana..
Swoja droga co do gier liczbowych..to ja kocham grac w Keno we Francji...to cos jak multi multi w Polsce , 2 losowania dziennie o 13:45 i 21:45 , tam losuje 20 z 70.. Takze wygrywac na prawde mozna..za piatke placa 150 euro..okolo rok temu mialem 2 piatki podwojne trafione! czyt. 600euro.. ahh jaki uciech!
... w Pl ciezko ciezko ciezko..o wygrana..witam po ciężkich walkach słownych z domownikami o komputer

gratulacje belcia za kubicę

również dołanczam do tych nie wygranych

gratulacje belcia za kubicę

również dołanczam do tych nie wygranych

prawdopodobnie bogaci masoni na tajnych spotkaniach ustalają o losach ludzi,jakie będą ceny i co będą mówić w telewizji i pisać w gazetach.
to forum staje sie kapletna klapa
i naj lepiej by Pasko cos szybko wymyslil
i naj lepiej by Pasko cos szybko wymyslil
Vento, tzn? co masz na mysli jesli moge spytac?
W lotto mamy kolejna kumulacje, w Mini jedna 5/5 ustrzelone
..
za trojke platne 20.80zl
..za trojke platne 20.80zl

Eeee tam...bez tragedii...

dziwne jest,że ostatnio na kuponach nie potrafię trafić nawet 2 złote
jak kiedyś puścili film wejście smoka z bruce lee,to mnóstwo osób zainteresowało się sportami walki,to tylko świadczy ze to co pokazują w telewizji i w kinach ma wplyw na sterowanie ludzmi,tak żeby wszyscy myśleli podobnie.
ostatnio zauważyłem na mieście kilka psów podobnych do tego zamieszczonego na profilu Lily.
rozmawiałem z bałwanem i nawet przy jego pomocy nie potrafię wygrać,bo maszyna lotto nie pozwala.
pobudka
kto rano wstaje temu TS daje (wygrać)
kto rano wstaje temu TS daje (wygrać)
Dziś mija rok od wpadki - wylosowania 21 liczb w MultiMulti.
Trzeba by to jakoś uczcić
Trzeba by to jakoś uczcić

Witam wszystkich.
Miłego dnia.. .
Miłego dnia.. .

Krysieńka. Witaj.. .
Na multipasko można także pisać z KOMÓRKI.
Pozdrawiam. Miłego dnia.
Na multipasko można także pisać z KOMÓRKI.
Pozdrawiam. Miłego dnia.
175933. status OPA 2010-10-23 (22:24)
pokazali służewiec - tam w***... kasę
---------------------------------------------------------------
było by bardzo dobrze gdyby tak było!
...jednak jak na razie to wszystko jest w fazie projektów i "pobożnych" życzeń......
wszystko zależy od tego, czy dostaną dotacje na realizacje i czy interes będzie się opłacił....
....i od zaangażowania graczy

na razie prowizorka i plany (raczej nierealne)

pokazali służewiec - tam w***... kasę
---------------------------------------------------------------
było by bardzo dobrze gdyby tak było!
...jednak jak na razie to wszystko jest w fazie projektów i "pobożnych" życzeń......
wszystko zależy od tego, czy dostaną dotacje na realizacje i czy interes będzie się opłacił....
....i od zaangażowania graczy

na razie prowizorka i plany (raczej nierealne)

Piękny bonus się nam zrobił w multi 730 tyś to jest kasa.
Trzeba będzie coś dodatkowo wysłać. Może jakieś typy na dziś.
Trzeba będzie coś dodatkowo wysłać. Może jakieś typy na dziś.
tak, ja mam plan: Nie grać, a za te 2,5 kupić sobie
U mnie po wczorajszym losowaniu lotto 2/6 i reszta oboki. Już wolał bym 0/6
Nie gram już - szkoda kasy
U mnie po wczorajszym losowaniu lotto 2/6 i reszta oboki. Już wolał bym 0/6
Nie gram już - szkoda kasy
witam wszystkich, jakby co to jestem do dyspozycji.
pozdr. Szczery
pozdr. Szczery
witam właśnie dziś sprawdziłam, że ..... nic nie wygrałam wczoraj
witam w tą piękną niedziele a to moje typy
6,16,23,38,41,42,44,45,47,49,
6,16,23,38,41,42,44,45,47,49,
motylu u nas pogoda się psuje
nadciągnęły takie czarne chmury że szok

nadciągnęły takie czarne chmury że szok
Osiem wszystkim
Po wygranej NIE ZALECAM gry w golfa...
Mąż zabrał żonę na pierwszą w jej życiu partię golfa. Oczywiście pierwsze uderzenie żony w piłeczkę i okno stojącego obok pola golfowego domku zostaje rozbite. Mąż trochę się zdenerwował:
- Mówiłem żebyś uważała a teraz trzeba będzie tam iść przepraszać i może nawet zapłacić. Tak, więc golfiści idą do domku i pukają w jego drzwi. Dochodzi ze środka miły głos mężczyzny:
- Proszę wejść. Po wejściu zauważają w domku zbite kawałki szyby, rozbitą starą wazę i siedzącego na kanapie kolesia. Koleś pyta:
- Czy to wy zbiliście szybę?
- Tak... przepraszamy za to bardzo - odpowiadają golfiści.
- Hmmm... właściwie to nie ma za co. Jestem dżinem, który był uwięziony w tej wazie kilkaset lat. Teraz powinienem spełnić 3 życzenia. Nie obrazicie się jak spełnię wam po jednym sam zostawiając sobie jedno na koniec?
- Nie, tak jest świetnie - odpowiada mąż.
- Ja bym chciał dostawać milion dolarów co roku.
- Nie ma problemu - mówi dżin. - Do tego gwarantuję, że będziesz bardzo długo żył. A ty młoda kobieto czego chcesz?
- Chciałabym mieć ogromny dom w każdym państwie, każdy ze służącymi.
- Mówisz i masz - odpowiada dżin. - Do tego obiecuje Ci, że do żadnego z nich nikt się nigdy nie włamie.
- A jakie jest twoje życzenie dżinie? - pyta małżeństwo.
- Ponieważ tak długo byłem uwięziony nie marzę o niczym innym jak o seksie z tobą - zwraca się do kobiety dżin.
- I co ty na to kochanie? - pyta mąż.
- Mamy tyle kasy i domy... może się zgódź. Tak więc żona z dżinem idzie na pięterko.... Całe popołudnie kochają się. Dżin jest wręcz nienasycony.
Po 4 godzinach nieustannego seksu dżin złazi z kobiety, patrzy jej prosto w oczy i pyta:
- Ile masz lat ty i twój mąż?
- Oboje mamy po 35.
- Chrzanisz!? 35 lat i w dżiny wierzycie ?
Po wygranej NIE ZALECAM gry w golfa...
Mąż zabrał żonę na pierwszą w jej życiu partię golfa. Oczywiście pierwsze uderzenie żony w piłeczkę i okno stojącego obok pola golfowego domku zostaje rozbite. Mąż trochę się zdenerwował:
- Mówiłem żebyś uważała a teraz trzeba będzie tam iść przepraszać i może nawet zapłacić. Tak, więc golfiści idą do domku i pukają w jego drzwi. Dochodzi ze środka miły głos mężczyzny:
- Proszę wejść. Po wejściu zauważają w domku zbite kawałki szyby, rozbitą starą wazę i siedzącego na kanapie kolesia. Koleś pyta:
- Czy to wy zbiliście szybę?
- Tak... przepraszamy za to bardzo - odpowiadają golfiści.
- Hmmm... właściwie to nie ma za co. Jestem dżinem, który był uwięziony w tej wazie kilkaset lat. Teraz powinienem spełnić 3 życzenia. Nie obrazicie się jak spełnię wam po jednym sam zostawiając sobie jedno na koniec?
- Nie, tak jest świetnie - odpowiada mąż.
- Ja bym chciał dostawać milion dolarów co roku.
- Nie ma problemu - mówi dżin. - Do tego gwarantuję, że będziesz bardzo długo żył. A ty młoda kobieto czego chcesz?
- Chciałabym mieć ogromny dom w każdym państwie, każdy ze służącymi.
- Mówisz i masz - odpowiada dżin. - Do tego obiecuje Ci, że do żadnego z nich nikt się nigdy nie włamie.
- A jakie jest twoje życzenie dżinie? - pyta małżeństwo.
- Ponieważ tak długo byłem uwięziony nie marzę o niczym innym jak o seksie z tobą - zwraca się do kobiety dżin.
- I co ty na to kochanie? - pyta mąż.
- Mamy tyle kasy i domy... może się zgódź. Tak więc żona z dżinem idzie na pięterko.... Całe popołudnie kochają się. Dżin jest wręcz nienasycony.
Po 4 godzinach nieustannego seksu dżin złazi z kobiety, patrzy jej prosto w oczy i pyta:
- Ile masz lat ty i twój mąż?
- Oboje mamy po 35.
- Chrzanisz!? 35 lat i w dżiny wierzycie ?
to typy na dzisiaj ja puszczam na 14 15 zakładów zobaczę co będzie żyje się raz

mówi Sławomir Dudziński, prezes Totalizatora Sportowego.
Nowe życie starych trybun
Zabytkowe trybuny odzyskają dawną świetność. Trybuna pierwsza będzie przeznaczona dla VIP-ów, w drugiej i trzeciej powstaną m.in. salon zakładów bukmacherskich i lokale rozrywkowe. Ponadto trybuna trzecia pomieści stałą ekspozycję multimedialną o historii miejsca i wyścigów. Tor zyska nową bieżnię i oświetlenie umożliwiające rozgrywanie wyścigów również po zmierzchu.
Kilkaset boksów stajennych znajdujących się na tyłach toru zostanie przebudowanych na nowoczesne obiekty dla właścicieli koni.
Atrakcje za miliard złotych
Chcemy otworzyć wyścigi konne dla warszawiaków. Chcemy tu wybudować halę sportową na 15 tysięcy miejsc, hotele i pole golfowe.
Sławomir Dudziński, prezes Totalizatora Sportowego
Zyski z funkcjonowania kompleksu sportowo-rekreacyjno-rozrywkowego mają pokrywać koszty organizacji wyścigów konnych. Mają też powstać powierzchnie biurowe i parkingi. Odrestaurowane zostaną, nieremontowane od kilkudziesięciu lat, budynki, w których mieszka ok. stu mieszkańców Ursynowa.
- Działamy dwutorowo: z jednej strony dbamy o interes mieszkańców tego obszaru, z drugiej - chcemy lobbować i przekonywać wszystkich, że realizacja tego projektu jest niezbędna, po to, żeby ten teren mógł funkcjonować i rozwijać się - tłumaczy Michał Matejka, przewodniczący Rady Ursynowa.
Cała inwestycja to koszt miliarda złotych. Ruszy najwcześniej za rok. Warunkiem jest zgoda stołecznej konserwator zabytków i uchwalenie planu zagospodarowania przestrzennego. Budowa potrwa 5-6 lat.
---------------------------------------------------------------jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie cudownie

Nowe życie starych trybun
Zabytkowe trybuny odzyskają dawną świetność. Trybuna pierwsza będzie przeznaczona dla VIP-ów, w drugiej i trzeciej powstaną m.in. salon zakładów bukmacherskich i lokale rozrywkowe. Ponadto trybuna trzecia pomieści stałą ekspozycję multimedialną o historii miejsca i wyścigów. Tor zyska nową bieżnię i oświetlenie umożliwiające rozgrywanie wyścigów również po zmierzchu.
Kilkaset boksów stajennych znajdujących się na tyłach toru zostanie przebudowanych na nowoczesne obiekty dla właścicieli koni.
Atrakcje za miliard złotych
Chcemy otworzyć wyścigi konne dla warszawiaków. Chcemy tu wybudować halę sportową na 15 tysięcy miejsc, hotele i pole golfowe.
Sławomir Dudziński, prezes Totalizatora Sportowego
Zyski z funkcjonowania kompleksu sportowo-rekreacyjno-rozrywkowego mają pokrywać koszty organizacji wyścigów konnych. Mają też powstać powierzchnie biurowe i parkingi. Odrestaurowane zostaną, nieremontowane od kilkudziesięciu lat, budynki, w których mieszka ok. stu mieszkańców Ursynowa.
- Działamy dwutorowo: z jednej strony dbamy o interes mieszkańców tego obszaru, z drugiej - chcemy lobbować i przekonywać wszystkich, że realizacja tego projektu jest niezbędna, po to, żeby ten teren mógł funkcjonować i rozwijać się - tłumaczy Michał Matejka, przewodniczący Rady Ursynowa.
Cała inwestycja to koszt miliarda złotych. Ruszy najwcześniej za rok. Warunkiem jest zgoda stołecznej konserwator zabytków i uchwalenie planu zagospodarowania przestrzennego. Budowa potrwa 5-6 lat.
---------------------------------------------------------------jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie cudownie

hehe wygrałem 4zł AŻ 

Witam
) trafnych typowań,wygranej

typ. na 14,00-22,15
8,78,77,71,22,32,1,80
) trafnych typowań,wygranej

typ. na 14,00-22,15
8,78,77,71,22,32,1,80
może ktoś mądry mi powie jak to jest biorę na chybił trafił i prawie zawsze wszystki liczby trafione są obok chyba zacznę wypełniać następne kupony właśnie z tymi liczbami obok wyżej i niżej CZYŻBYM wynazł SPOSÓb na ciężkie miliony 

Czemu nie gracie na bet365w gre 49
tam zaklad 1zl i mozna grac na single , parki, trojki, czworki i piatki mozna systemem zagrac i np za trafiona parke za 1zl za zaklad placa 45zl a za 3 441zl
poczytajcie troche forum o tej grze jak chlopakom idzie, a nie ten pieprzony mm nasz gdzie za 6/10 placa 12zl a trafic 6liczb to prawie jak cud
tam zaklad 1zl i mozna grac na single , parki, trojki, czworki i piatki mozna systemem zagrac i np za trafiona parke za 1zl za zaklad placa 45zl a za 3 441zl
poczytajcie troche forum o tej grze jak chlopakom idzie, a nie ten pieprzony mm nasz gdzie za 6/10 placa 12zl a trafic 6liczb to prawie jak cud
Czemu nie gracie na bet365w gre 49
hehehehehe
bo lepiej dorabiać naszych niż obcych
przynajmniej stadiony po nas pozostaną i bedom nasze a nie jakiś obcych frajerzynów

hehehehehe
bo lepiej dorabiać naszych niż obcych
przynajmniej stadiony po nas pozostaną i bedom nasze a nie jakiś obcych frajerzynów

a ja wole,budować nasze stadiony a nie jakimś innym frajerom, a wygrać to nigdzie nie wygrasz i wbij sobie to na zawsze w......pamięć

Witam Szanowne Towarzystwo! 

Na 14 moje typy :
3 - 21,45,48
3 x 5 - 06,21,44,45,48 / 01,06,21,45,61 / 06,19,21,45,48
Pewniak - 21
Pzdr i powodzenia!

Na 14 moje typy :
3 - 21,45,48
3 x 5 - 06,21,44,45,48 / 01,06,21,45,61 / 06,19,21,45,48
Pewniak - 21
Pzdr i powodzenia!

dobranoc