Wpisy 1 756 226 – 1 756 325
20 października 2013 14:18 → 20 października 2013 15:42, 100 wpisów
Agatka to pierwsze co podałam co podali tu kondi i medea to ja z tego korzystam i jest mi bardziej skuteczne
*) 1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W Y Z
ale to drugie jest jest o 2 literki wiecej
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
kazda literka ma swoją cyferkę i dodajesz to
*) 1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W Y Z
ale to drugie jest jest o 2 literki wiecej
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
kazda literka ma swoją cyferkę i dodajesz to
Agatka
1 to a
2 to b i tak dalej
słowo mama dodajesz każdą literke np mama 4+1+4=1 daje=10 i tak sobie każde słowo ze snu przeliterujesz i przeliczysz na liczby
1 to a
2 to b i tak dalej
słowo mama dodajesz każdą literke np mama 4+1+4=1 daje=10 i tak sobie każde słowo ze snu przeliterujesz i przeliczysz na liczby
kurna a mnie to nic nie dadzą ;ani bana, ani wygrać , ani alimentów
agatkaa....to co tam się Tobie wyśni i dokładnie pamiętasz tłumaczysz na liczby Tak jak np dzisiaj ta CZARNA KURTKA Podstawiasz bod literkę odpowiednią cyfrę i dodajesz je potem
masakra 1/10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W Y Z
i ten co jest na necie pod hasłem gemetria ma dodatkowo dwie literki więcej ( taka rozbieżność jest) ale ja osobiście testując oba na ten pierwszy patrze, bo bardziej skuteczny, ale przetestuj sobie oba
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W Y Z
i ten co jest na necie pod hasłem gemetria ma dodatkowo dwie literki więcej ( taka rozbieżność jest) ale ja osobiście testując oba na ten pierwszy patrze, bo bardziej skuteczny, ale przetestuj sobie oba
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 2 540 000 zł
greeg gratki
ja wczoraj 7/10 miałam skan mojej 7/10 wczorajszej w profilu
ja wczoraj 7/10 miałam skan mojej 7/10 wczorajszej w profilu
dotam...a lila jak garaż otworzy i lufkie wystawi to dopiero będzie
agatkaa proszę podałam Ci oba ponieważ Medea z kondim tu gdzies podali to już dawno, a ja dodatkowo znałam to po trochę interesuje mnie gemetria dlatego podałam Ci również ten drugi zapis
Lila "bo tu bany na maxa lecą" to dopisałem ze na ciebie też skoro max i ty dostałaś
agatko....no sprawdziło a snami mimo wszystko podziel się ze mna to ja też Twoje liczby wyślę
alex...noooo czasami za wiele nie żartuj bo teź ręka sprawiedliwości Cię może dosięgnąć.
Gratki wygranym. U mnie 3/5 4/5 4/10 i 5/10 będzie za co zagrać jutro
agatko....dlatego pisałam żebyś medei zapytała bo ona najbardziej wiarygodna jest i podaje bez błędów
który sposób działa mi najlepiej pasuje to pierwsze nie wiem czemu- bardziej jest szczęśliwsze dla mnie
mirnam
ja tez mam 5/10...gonie andruśkę bo wczoraj zaszalała 7/10 i 6/10
ja tez mam 5/10...gonie andruśkę bo wczoraj zaszalała 7/10 i 6/10
Agatko pierwszy jest medei drugi jest rozwinięty ponieważ jest to gemetria i nie zawiera ani ten medei ani ten żadnych błędów
Agatko nie ma w żadnym żadnych błędów są to różne zapisy jeden mam od medei i kondiego a drugi jest rozwinięty. Trzeba było od razu mnie zapytać to podałabym od razu
Witam ja tylko na chwile
jocia,lila,agaatka, i wszyscy obecni wpisem i rzutem oka
jocia,lila,agaatka, i wszyscy obecni wpisem i rzutem oka
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/3878f73dea629fa67f209317de67f6f1_th2.gif
wedruś robisz test na wieczór ...jestes gdzies??? witajcie
Islandorka
Medea
Agatkaa
Jocia
Medea
Agatkaa
Jocia
jesli chodzi o numerologie to moj i kondiego zapis to wersja dostosowana przez numerologow do jezyka polskiego gdzie Q i X nie wlasciwie uzywane. Polskie znaki oblicza sie natomiast biorac po prostu np. zamiast o z kresktena zwykle o itd.
ten drugi zapis to klasyczny zapis dla pelnego alfabetu lacinskiego.
mozna sie tez spotkac z troche innym ukladem liter i cyfr jesli ktos sie interesuje tzw. chaldejska numerologia
ten drugi zapis to klasyczny zapis dla pelnego alfabetu lacinskiego.
mozna sie tez spotkac z troche innym ukladem liter i cyfr jesli ktos sie interesuje tzw. chaldejska numerologia
o hoho...
e46
ok ok, ale tak na sucho ? przecież ocalał
no i Sama Góra będzie mogła jeszcze jeden art. wysmażyć:
... to chyba jedyna taka gra na świecie, gdzie kumulacja głównej wygranej potrafi ciągnąć się jak ostatnio przez ...
i
e46
ok ok, ale tak na sucho ? przecież ocalał
no i Sama Góra będzie mogła jeszcze jeden art. wysmażyć:
... to chyba jedyna taka gra na świecie, gdzie kumulacja głównej wygranej potrafi ciągnąć się jak ostatnio przez ...
i
numerologia hebrajska powiazana jest scisle z tamtym alfabetem i stanowi czesc kabaly czyli zydowskiej mistyki. to wyzsza szkola jazdy chocby ze wzgledu na to ze alfabet jezyka semickiego gdzie wystepuja w zapisie tylko wspolgloski