Wpisy 1 754 155 – 1 754 254
18 października 2013 20:53 → 18 października 2013 21:19, 100 wpisów
Ruda z maxem gdzieś przepadli
fifi...aaa to nie pokażę bo ja nie wiem jak kołdry latają,ja wiem tylko jak widelce i noże latają
Max wie kim ona jest, ale go omotała i nam nie powie
Teraz go porwała i wstrzyknie mu jad.....szkoda chopa, dobry był
Teraz go porwała i wstrzyknie mu jad.....szkoda chopa, dobry był
deki...a wpiertol chcesz?taaaa z Toba na jednym trapezie siem bujałam
Robal, ale spójrz na to też z drugiej strony. Dlaczego robisz DURNIA z siebie i wnikasz w sprawy innych? prowadzisz jakieś głupie śledztwa zamiast zająć się SOBĄ. Spójrz dookoła, tyle dzieci głodnych chodzi, a Ty zamiast rozpowszechniać takie własnidm problemy wytykasz innym błędy i zajmujesz się Grażyną pfi wrzuć na luz
Kurna max wyprzedza swoją sławę, ledwo ją zagadał na czacie a już ją pewnie szlifuje
Kimkolwiek by nie była, jestem zdania by nie czepiać się jeżeli nie dokucza
ruda
- spadaj od mła na kilka wpisów i nie perdol o 'wnikaniu', bo nabiorę
brzydkich podejrzeń
ci paaaa
- spadaj od mła na kilka wpisów i nie perdol o 'wnikaniu', bo nabiorę
brzydkich podejrzeń
ci paaaa
A jak dokuczy to w tubę
Ja jestem Wrózka Sybilla
Robal odjeb się od mojej osoby bo sam zacząłes niby, że inteligentnie a jednak nie...
Max co masz w plecaku na szlak, u mnie jeszcze 3 browary i jeden kruszon
rafik...desperadosik ..tak ze 3 sztuki i na szla ..a tam juz ogiń ..wsciekłe psy zapintalam
Lili na mietle
MAX..Ty tu nie pisz co kto ma mieć do rudej bo dopój=ki sie nie przyzna kim jest to niestety jest jak jest
Ruda ..to iedy wpadasz ..oczywiście masz status vip...pomyliłem sie wtedy
Lila lepiej nie bo mi stara zasadzi kopa ,a Twoj tez moze nie byc zadowolony
max
ależ daj na luz
osoba /kim tam naprawdę ona nie jest/ to niech pilnuje swoich dzieci, a nie troszczy się o wszystkie nie wszystkie są wspólne
i tyle mojego w tej jej tematyce
ależ daj na luz
osoba /kim tam naprawdę ona nie jest/ to niech pilnuje swoich dzieci, a nie troszczy się o wszystkie nie wszystkie są wspólne
i tyle mojego w tej jej tematyce
deki...a choooj jak dla mnie może być nawet na kołderceale kołderkę to max zaliczy z obrazka
Max jestem spokojna, ale nie lubię jak ktos mi sie wtrynia miedzy wódke a zakąske. Tym bardziej, że do tego PANA ani razu sama od siebie nawet słowa nie napisałam
Lila..ale tak jak rafiik napisał czy komuś coś zrobiła naublizała czy coś .. weszła sobie i tyle zachowuje sie elegancko
Max czy ja mam dzieci? bo chyba o czyms nie wiem
Lila i nie naubliżam, ja nie z tych
Dobra nie wiem co było wcześniej bo trochę tu naopuszczałem, ale jak na dzisiejszy dzień to nic złego nie mogę na tą panią powiedzieć
Max
Grażyna ja tam nie wiem kim Ty jesteś z tych starych ników ale jakoś Ci nie ufamno chyba,że się przypucujesz
Lila spoko, masz racje - ufac mozna komus kogo sie zna
Lila racja