Wpisy 1 750 689 – 1 750 788
16 października 2013 02:11 → 16 października 2013 04:20, 100 wpisów
Więc własnie ..
zostałam wrzucona do wora..z pewnymi dwoma paniami tak sądzę
zostałam wrzucona do wora..z pewnymi dwoma paniami tak sądzę
Ktos napisał zwylke bukmacher podawał swoje typy, ale chyba został zniechęcony
życzę cyferkowej nocki a jutro wysokich wygranych
jocia,nie przejmuj się absolutnie,takie jest życie...Jak o Tobie mówią,to znaczy,że wiele znaczysz...
jocia,nie przejmuj się absolutnie,takie jest życie...Jak o Tobie mówią,to znaczy,że wiele znaczysz...
asiu dobrej nocy zapodam w kg. któer mam ..ale wiesz nie jestem wyrocznią
dobranoc Jocia wiem doskonale,wiele razy tego doświadczyłam w życiu codziennym.Czasami dochodziłam do wniosku,że źle mnie w domu wychowali - zbyt delikatnie.Nie wyniosłam chamstwa i prostactwa i nie umiałam się bronić.
Jocia dziękuję,później usunę.Wiem doskonale,że medium to tylko na filmach.
jak to dlaczego ?
zawiść jedna z naszych cech narodowych
jak Kargul kupił konia to zawiść ale jak mu krowa zdechła to radość
zawiść jedna z naszych cech narodowych
jak Kargul kupił konia to zawiść ale jak mu krowa zdechła to radość
drugą naszą cechą to złodziejstwo
kradniemy na potęgę , nawet chłopu z pola ziemniaki
kradniemy na potęgę , nawet chłopu z pola ziemniaki
czasami to się dziwię ale tego chyba się nie zmieni
ok.
ja piszę ogólnie o Polakach
ok muszę już spadać
baw się dobrze , narka
ok.
ja piszę ogólnie o Polakach
ok muszę już spadać
baw się dobrze , narka
jocia , zawiść jest , ja w pracy miałem takiego co zazdrościł że ktoś sobie nowe buty kupił
Także bym chciała wiedzieć .. to nie tylko ta osoba..jest jeszcze ktoś
P. jak sadzę jest akurat ponad tym..
Chodzi o prymitywną zazdrość
Chodzi o prymitywną zazdrość
to tak dla rymowanki
zazdrość , tak jak pisałem o pawlaku i kargulu
zazdrość , tak jak pisałem o pawlaku i kargulu
ok. narka podaj mi telefon to zadzwonię , nie będziemy tu pisać i robić sensacji , mój 607 33 28 18
spadam do łóżka , idziesz też ? daj sygnał to zadzwonię zaraz
ja już tu nie raz podawałem i kulka osób ma mój numer ale dzwonią sami faceci
z jednym to codziennie po 20 esów piszę ale on czat tylko czyta bo korzysta z komórki
ja już tu nie raz podawałem i kulka osób ma mój numer ale dzwonią sami faceci
z jednym to codziennie po 20 esów piszę ale on czat tylko czyta bo korzysta z komórki
Witam!!!
Kilka uwag pod adresem 13m33!
1]Jesteś psychopatą-
Dowód:niedawno przez 5 dni z rzędu "wieszałeś" się tu na gościu,który napisał,że "Legia na kolanach przed Koroną".No i co ztego,że tak napisał?Niepodobało się?Można było mu zwrócić uwagę raz,no 2x-Ale ubliżać mu przez 5 dni pod rząd???To może tylko psychopata.
2]Wszystko wskazuje na to,że cierpisz na psychozę maniakalno-depresyjną.
Dowód:Okresy kompletnego milczenia,a potem gwałtowne napady słowotoku[i tak w kółko]
I przyhamuj swoje CHAMSTWO-bo cię znów przybanują-i ponownie będziesz płakał,że cię Gonzaga"skrzywdził"
Lecz się człecze!!!
Kilka uwag pod adresem 13m33!
1]Jesteś psychopatą-
Dowód:niedawno przez 5 dni z rzędu "wieszałeś" się tu na gościu,który napisał,że "Legia na kolanach przed Koroną".No i co ztego,że tak napisał?Niepodobało się?Można było mu zwrócić uwagę raz,no 2x-Ale ubliżać mu przez 5 dni pod rząd???To może tylko psychopata.
2]Wszystko wskazuje na to,że cierpisz na psychozę maniakalno-depresyjną.
Dowód:Okresy kompletnego milczenia,a potem gwałtowne napady słowotoku[i tak w kółko]
I przyhamuj swoje CHAMSTWO-bo cię znów przybanują-i ponownie będziesz płakał,że cię Gonzaga"skrzywdził"
Lecz się człecze!!!
sorry, ale musiałam pobiec na " zaplecze "
Mogiła o kurcze to /Zeromski
Mogiła o kurcze to /Zeromski
Żeb y tak człowiek wiedział napewno dwie liczby to by nieczeba by było pracować
Ja na czternastą zaznaczyłem tak 12,22,30,41,50,52,58, 67,68,69 FAAK
Aryman mści się,Powieść o Udałym Walgierzu,Wisła,Wiatr od morza,Międzymorze
jestem krzysio744...
on 13maxa nie jest taki psychopaty nic nie zrobił krzywdy i wie wszystko obcy MP mają taki choroby Itp dlaczego 13maxa dobrze pozdrawiał i bawił gadania ...a powiedz mi pokaz nr wpisu co on jest Ch.amstwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale o co chodzi
on 13maxa nie jest taki psychopaty nic nie zrobił krzywdy i wie wszystko obcy MP mają taki choroby Itp dlaczego 13maxa dobrze pozdrawiał i bawił gadania ...a powiedz mi pokaz nr wpisu co on jest Ch.amstwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale o co chodzi
gonzaga...prawdy tyy mendy śmiechuuu kłamstwo twój odpowiedz ..nie jesteś taki kulturka piszesz .........naaara i naaaraaaaaaa baaajjj
krzysiu teraz Gonzaga nawiązał do naszej rozmowy, dlatego się smiał śmiał się nie z tego co napisałeś i o co pytaleś
e...chyba Przedwiośnie, Ludzie bezdomni, Siłaczka, Dr Piotr ,Wiatr od morza , Turoń, Róza ,
Syzyfowe przace , Popioły, Wiatr od morza , czy Uciekła mi przepióreczka..
to mozna było bez wspomagania
Syzyfowe przace , Popioły, Wiatr od morza , czy Uciekła mi przepióreczka..
to mozna było bez wspomagania
krzysio dzięki za cynk
a teraz do ciebie capie z kielc ....po pierwsze nie opowiadaj bajek ze przez 5 dni jechałem kogoś ....a natepnie ..moge się z toba spotkac i osobici ci wyperswaduje z liscia ...a po 3 jak jestm cham to na ciebie sram ..
a teraz do ciebie capie z kielc ....po pierwsze nie opowiadaj bajek ze przez 5 dni jechałem kogoś ....a natepnie ..moge się z toba spotkac i osobici ci wyperswaduje z liscia ...a po 3 jak jestm cham to na ciebie sram ..
Yota ...ja nie.... nasz kolega 13maxa pisze tu tu jestem powazny