Wpisy 1 749 807 – 1 749 906
15 października 2013 17:23 → 15 października 2013 17:50, 100 wpisów
asiu napisałaś,ze uciekam przed Tobą..a ja mam obowiązki..w domu Nie uciekam przed Tobą
http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Sobota-wielkich-wygranych-w-Lotto-Glowne-wygrane-za-ponad-8-mln-zl,wid,16073917,wiadomosc.html
Jocia,kiedy tak pisałam?Przecież wiem,że masz obowiązki,doskonale wiem.Cokolwiek pisałam,to na pewno nie w złej wierze.Ale jeżeli czymś Cię uraziłam,to przepraszam.Więcej nie będę pytać i dyskutować.
jocia ja nie taki strachliwy jak ci sie wydaje,nie znasz starego jeszcze
Gała ..oj tak..i to gdzie pieprz rośnie, sama mam ochotę dać drapaka
Gała chce po proszę te najdłuższe do tego google i kijki z całym zestawem pod drzwi kurierem
Gała a Ty kup nową kaczuszkę bo stara się przetarła pod prysznic
To markę raczej podbij cenę..długie narty niewygodne i ciązkie..teraz sa modne krótkie narty..i dobre..uwiez..Marka = cena
Gała ta zniewaga krwi wymaga
kaczuszka stara się zużyła kup zapas bo się szybki zcierają
kaczuszka stara się zużyła kup zapas bo się szybki zcierają
androa sam sie wkopałas az ciocia jocia sie zdziwiła "byle było ciezko pakowac"
Gała Tobie zeby było cięzko je zapakowac jak mi będziesz je wysyłał o to chodziło
u mnie tez niema..ale sa dolomity..zerknij w google Na narty to się jedzie w góry
jocia wiem ze sie jedzie są specjalne trasy nawet jedna naśnieżana specjalnie, ale teraz wole chodzić z kijkami bez nart
jak byłam mała to mi kupili narty ale u mnie prosto było i mi sie nie spodobało to ...
W Bytomiu tez mozna pojeździć ..zobacz Dolomity narty mam w domu, a byty w górach
jocia jak narty w domu a buty w górach???
Jocia ale czym skrupka za młody nie nasiąknie,,, nie kręcą mnie narty
Jocia ale czym skrupka za młody nie nasiąknie,,, nie kręcą mnie narty
Ja nie od dziecka .. mnie siła wsadzili na narty .. i nie żałuję.. to jest cos niesamowitego