Wpisy 1 748 865 – 1 748 964
14 października 2013 21:11 → 14 października 2013 21:32, 100 wpisów
klonek
http://biznes.onet.pl/zafoliowane-prosieta-w-makro,18566,5582516,1,news-detal kupilibyscie cos takiego???
detox
siemka
Lila..
Fiolka...
profesor1980
tragedia kupiłem dzisiaj trzy zdrapki duszek i wszystkie pustaki mam pretensje do ts,ze nie ostrzegł mnie przed tymi zdrapkami:
ulka121212...
Lila...jak tam kuchnia nowa jest
hipopotan
klonek...w knajpach czasami podają prosię w całości pieczone jak impreza większa wiara wpierdziela i dobrze
emeryt...
hipcio..
emeryt
Lila...no to elegancko
fiolka...
lila....fajnie to zabrzmiało..
a Ty
profesorze..jest małpa
a Ty
profesorze..jest małpa
Lila...nie nic nie puszczonepusciłem na necie grupowe kupony 100kup 8 srr stawaka razy 2
Chyba agata losuje
Dobry wieczór
Korzystając z chwilowego typowego dla każdej infekcji "cudownego" uzdrowienia po zażyciu leków wpadłam powitać kolegów zanim znowu mnie rozłoży choróbsko
Korzystając z chwilowego typowego dla każdej infekcji "cudownego" uzdrowienia po zażyciu leków wpadłam powitać kolegów zanim znowu mnie rozłoży choróbsko
Lila...trzeba liczyć na wygrane na swoją strone
medea76..
idę na moment odpocząć od kompa,fifi czyli imprezka pierwszaków!!
wg moich notatek zrobionych jakiś czas temu na dzisiejszy dzień jutro plusem powinno byc coś z tych : 1,8,39
bolek zaraz podam
bolek zaraz podam
Lila...oby szczęscie w grach dopisywało
ta zdrapka duszek to jest koszmar,główna wygrana 500zeta:a tuz za nią tylko 15zeta,więc szanse na trafienie sa mizerne:
Losowanie za 10min
Lila...wiem raczej za bardzo niechce dopisywać
19 października jest tzw. pełnia Myśliwego sprzyjająca rozpoczynaniu budowania dostatku dzięki mnozeniu pieniędzy czyli powinno graczom sprzyjac szczęście szczególnie Lwom, Strzelcom, Pannom i Koziorożcom bo księżyc przechodzi tego dnia z Barana do Byka
Astrolodzy twierdzą,że wygranym w gry losowe sprzyja w tym tygodniu środa, czwartek i piątek
Astrolodzy twierdzą,że wygranym w gry losowe sprzyja w tym tygodniu środa, czwartek i piątek
Hipcio.. .
......................................
......................................