Wpisy 1 746 829 – 1 746 928
13 października 2013 09:29 → 13 października 2013 10:39, 100 wpisów
wczoraj 3/10
Krzysztof
Tris.Nie wiadomo,czy padła.
Tris.
No tak,masz rację.
No tak,masz rację.
Trza się puścić.
trisetum emerytka 46
jakie liczby wysyłacie
dragon , spójrz w lustro ty też z naczelnych .
Swoją drogą to lepiej pasowało by ci powiedzieć ty gadzie ale niech ci będzie , jak zwał tak zwał .
Swoją drogą kiedyś się mówiło
kto się przezywa tak się nazywa
więc ty małpo co tu szukasz , spadaj na drzewo .
Swoją drogą to lepiej pasowało by ci powiedzieć ty gadzie ale niech ci będzie , jak zwał tak zwał .
Swoją drogą kiedyś się mówiło
kto się przezywa tak się nazywa
więc ty małpo co tu szukasz , spadaj na drzewo .
jackwar
pewnie tak
zazdrości mi 2 zł gadzina jedna
masz sie wypchaj , kup se trociny gadzie
zazdrości mi 2 zł gadzina jedna
masz sie wypchaj , kup se trociny gadzie
ciekawe czy ta hgw dziś bedzie odwołana oby przez pis nie została
trisetum jakie liczby wysyłasz
dlaczego przez pis ?
to przez swoją działalność
a dzięki tym co pójdą oddać głosy .
to przez swoją działalność
a dzięki tym co pójdą oddać głosy .
ok
ulka , ja zawsze idę na spontan i staram się wysyłać te same może trochę zmienione .
ja ostatnio miałam rozpisane trojki na 70 a wysłałam co innego i trójeczkę bym miała a tak strata
to było niestety zawalone
pewnie jakiś młodzian wymyślił nie znając że to może się obrócić
fakt jest taki że bilety są za drogie , nie miesięczne ale jednorazowe , wyprawa sporadyczna na miasto i z powrotem może dużo kosztować . Najbardziej mnie wkurza sprzedaż SPECu , przecież to firma która miała monopol i zawsze zarabiała , niestety teraz kto inny liczy zyski nie miasto .
pewnie jakiś młodzian wymyślił nie znając że to może się obrócić
fakt jest taki że bilety są za drogie , nie miesięczne ale jednorazowe , wyprawa sporadyczna na miasto i z powrotem może dużo kosztować . Najbardziej mnie wkurza sprzedaż SPECu , przecież to firma która miała monopol i zawsze zarabiała , niestety teraz kto inny liczy zyski nie miasto .
ulka , ja idę na całość , bonus albo nic . tak naprawdę to może na 3 łatwiej wygrać ale myślę że jest taki sam średni zwrot jak gra na 10 a tu można więcej wygrać .
jest na to szansa , problem rozbija się o frekfencję ale myślę że poleci .
dlatego wszystkie małpy przeprosiłem...
ale widocznie do jednej nie dotarło!
Trudno, wszędzie są wyjątki
ale widocznie do jednej nie dotarło!
Trudno, wszędzie są wyjątki
ze jest szansa to wiadomo, ale jednak mysle ze frekwencja bedzie za mała
Myślę że nawet jak by Tusk zrobił ją komisarzem i nie zrobili by wyborów to jest to dla nich wyraźny sygnał . tylko co dalej ? Kakisz ./
Niestety po takim sukcesie duża część zawsze chce by wróciło stare bo za tych było dobrze .
to jest błędne myślenie , stare nie wróci .
Trzeba nowy porządek z nowymi ludzmi , by od początku patrzeć na ręce .
Niestety po takim sukcesie duża część zawsze chce by wróciło stare bo za tych było dobrze .
to jest błędne myślenie , stare nie wróci .
Trzeba nowy porządek z nowymi ludzmi , by od początku patrzeć na ręce .
jac ..co miałeś na myśli pisząc max zawsze umiał podrobić krzysia
dragon , nie dotkneło mnie to bo uważam że człowiek nie pochodzi od małpy ale jak chciałeś grę słów to ją miałeś . Napisałem ci że kto się przezywa tak samo się nazywa .
Co z tego że przeprosiłeś , to tak samo jak by ktoś ci matkę zwymyślał a później przeprosił .
trzeba myśleć co się mówi i pisze
Co z tego że przeprosiłeś , to tak samo jak by ktoś ci matkę zwymyślał a później przeprosił .
trzeba myśleć co się mówi i pisze
mądrej głowie dość po słowie
a głupiemu to i poematu za mało!!!
To tyle w tym temacie
a głupiemu to i poematu za mało!!!
To tyle w tym temacie
jac ..już byłem skacowany bo skacowany ale juz pozamiatałem tej pani juz podzięujemy i niech wy***la
Jak mija niedzielny poranek? Bo ja popijam i myślę jak tu ogolić TS'a
Marek..
jac ..bo ja znim jeszcze nie sończyłem ..a nie moge go jakoś złapać ..muszę z nim pogadać bo wczoraj znowu szukał zaczepki widze a potem do szeryfa się żali
jac ..bo ja znim jeszcze nie sończyłem ..a nie moge go jakoś złapać ..muszę z nim pogadać bo wczoraj znowu szukał zaczepki widze a potem do szeryfa się żali
mala ..a koniecznie musisz Ts ..nie mozesz mnie ogolić ..nawet nie drgnę
max
jak szuka zaczepki to trzeba w cymbał walić
niech wie co to miłość i jak można kochać inaczej
tylko uważaj bo może mu się spodobać
cwele tak mają
jak szuka zaczepki to trzeba w cymbał walić
niech wie co to miłość i jak można kochać inaczej
tylko uważaj bo może mu się spodobać
cwele tak mają
mala..a z takim scyzorykiem ..szuka zaczepki a potem się żali tak jak ostatnio bana wyłapałem za cymbała
mala ..namawiam pintola zeby wrócił na mp ale uparty ...jest ..wczoraj popiłem troszkę i powiedziałem ze jak nie wejdzie na mp ..to nie odzywam sie już do niego ..no wszedł na moim nicu buszował do rana ..
musziałem go podejśc ..typuje w profilu na 3 niach i wiedziałem ze nie wytrzyma i cos napisze
mala ..codzienie zasypuje mnie xxx na gg nawijamy tak do oporu ile sie da ..z pintolem się nie można nudzić zawsze coś wymyśli