Wpisy 1 742 996 – 1 743 095
9 października 2013 22:12 → 9 października 2013 23:59, 100 wpisów
i znów niczego nie ustrzeliłam,a specjalnie po 20-tej podjechałam przystanek do żabki
Dopisano wygrane jokera
Witam. Bonus osiągnął rekordowe 2 350 000 zł, tyle wynosił dotychczasowy rekord poprzedni.
Max
Robal
Pasko
Jocia
Robal
Pasko
Jocia
player
siemka - tyle roboty, czy warunki, ogólnie ?
jak Ci poszło ?
siemka - tyle roboty, czy warunki, ogólnie ?
jak Ci poszło ?
Dobranoc
Robal
Nie potrafię się ostatnio jakoś zorganizować. Czas tak ucieka, mam co prawda dużo na głowie ale jakoś nie ogarniam
Nie potrafię się ostatnio jakoś zorganizować. Czas tak ucieka, mam co prawda dużo na głowie ale jakoś nie ogarniam
Emerytka
Jocia.
Player
Reniuszka
Robal.
taaaa, jakoś tak cały czas ten czas nabiera przyspieszenia
spokojnej wszystkim
spokojnej wszystkim
Robal
No a co do zakładów 10/10 to szkoda gadać 5/10 i 4/10 najwyższe od jakiś kilku dni
No a co do zakładów 10/10 to szkoda gadać 5/10 i 4/10 najwyższe od jakiś kilku dni
Ja też lecę.
Dobranoc
Dobranoc
Witam. Bonus ocalał , a ja chciałem sprawdzić kiedy ostatni raz padło 10/10 i wyszło mi , że od 25 maja nikt nie trafił. Długo się utrzymuje ten zastój w MM.
Za co nie Kocham cię Polsko!!!!!
Za mamę w Anglii,tatę w Irlandii,za bezrobocie,bezdomnych krocie,za wygłodzone emerytury,Za renty kiepskie,w ulicach dziury.Za to że chorym umierać każesz,w długich kolejkach i bez lekarzy.Za drogie leki bez refundacji.Za nie potrzebne nam IPN-y.
Za senatorów,w sutannach hieny.Za to że uczniom zamykasz szkoły.I za rządzące nami matoły.Za katechezy w lekcyjnych salach.Iza Msze SW na szkolnych galach.Za puste brzuszki i smutne buzie.Za brak perspektyw i za przed murze.Za zrujnowany przemysł fabryki,umowy-śmieci,w biurach klęczniki.Nikniesz,marnujesz stajesz się Wolska. Za to nie Kocham Cię Polska.
Za mamę w Anglii,tatę w Irlandii,za bezrobocie,bezdomnych krocie,za wygłodzone emerytury,Za renty kiepskie,w ulicach dziury.Za to że chorym umierać każesz,w długich kolejkach i bez lekarzy.Za drogie leki bez refundacji.Za nie potrzebne nam IPN-y.
Za senatorów,w sutannach hieny.Za to że uczniom zamykasz szkoły.I za rządzące nami matoły.Za katechezy w lekcyjnych salach.Iza Msze SW na szkolnych galach.Za puste brzuszki i smutne buzie.Za brak perspektyw i za przed murze.Za zrujnowany przemysł fabryki,umowy-śmieci,w biurach klęczniki.Nikniesz,marnujesz stajesz się Wolska. Za to nie Kocham Cię Polska.
Witam-ponownie
Eryka1-Zgoda...w 60%
Ale tak poza tym -to JĄ Kochasz i Sznujesz???{{polska}
Eryka1-Zgoda...w 60%
Ale tak poza tym -to JĄ Kochasz i Sznujesz???{{polska}
eryka bez agitacji ! znamy statut palikota! Powiedz lepiej która opcja polityczna pozwoli wygrać w Lotto przynajmniej tyle razy ile wygrał wałęsa a już na nią zagłosuję
to tylko przepisane, ale tu jest cała prawda o tym naszym kraju,
tylko
tylko
skąd to przepisałaś ? nie przepisałaś czasem wyników na 14.oo jutro ?
podesłała mi na fejscbuku Polka mieszkająca już na stałe zagranicą. A wystarczyło tylko że mama tam wyszła za mąż,i ściągnęła wszystkie dzieci do siebie i tam je ustawiła,razem z mieszkaniem.
No co-Ktoś tam głosował na POjebów-Wątpię żeby się teraz przyznał???
eryka nie marnuj kasy na lotto tylko szukaj faceta na zagranicznych portalach ?
onzu , jeszcze będziesz pluł se w brodę chyba że już dawno jesteś u angoli lub hamburgerów
to powiedz mądralo na kogo w tym zasranym kraju można głosować....wszystko to banda darmozjadów
anzu masz rację to zawcześnie oni dopiero rządzą 7 lat a i tak wiele zrobili podnieśli wiek do 67 podnieśli podatki, ceny, akcyzy,umowy śmieciowe a standart życia obniżyli dla dobra obywatela jeszcze wszystko przed nimi tylko w następnych wyborach trzeba na nich zagłosować
idę zapalić legalne białoruskie z akcyzą bo na POlskie mnie nie stać wystarczy że sponsoruje codziennie budżet pukonami
ostrzegam że na mieście pojawił się nowy rodzaj przestępców to handlarze tytoniem uważajcie na nich bo są podobno strasznie niebezpieczni tak mówi rostoski
Rzuciłem tu kiedyś myśl,żebyśmy założyli Partię Monarchistyczną-Łagodnego Postępu w Granicach Prawa-Ale bez odzewu
anzu , ja ci nie będę mówił na kogo masz głosować ,
sam powinieneś wiedzieć
oblukaj to
https://www.youtube.com/watch?v=__GJBB0bgIM
sam powinieneś wiedzieć
oblukaj to
https://www.youtube.com/watch?v=__GJBB0bgIM
anzu trzeba się spręzyc w cyferkach .. moze bez spręzarki sie uda
Gonzaga musiałbyś mnie zrobić prezesem bo znalazłem przodków z błękitną krwią albo przynajmniej skarbnikiem
gonzaga , to nie chodzi o takie wyjście z tej biedy
trzeba przestawić myślenie z ja na my
trzeba przestawić myślenie z ja na my
Niestety , nie wystarczy ruch oburzonych
Musi powstać ruch obudzonych !!!
Musi powstać ruch obudzonych !!!
murgrabia mi się źle kojarzy z janosika
masz tu królewski żart http://www.youtube.com/watch?v=Kuxe67uienI
masz tu królewski żart http://www.youtube.com/watch?v=Kuxe67uienI
same komunisty heehee