Wpisy 1 742 940 – 1 743 039
9 października 2013 21:51 → 9 października 2013 23:25, 100 wpisów
Monet
raczej nie, ostatnio m.dorotka bywała więcej u Korna niż tutaj
raczej nie, ostatnio m.dorotka bywała więcej u Korna niż tutaj
karwa jutro ma randkę
Monet ..doradzisz coś zebym nie spłoszył jej
Monet ..doradzisz coś zebym nie spłoszył jej
Monet.
Ja uciekam dobranoc wszystkim do juterka
Lila...
Ale jesteście pokręceni jak baranie rogi,a patrząc na wasze wpisy to żal du..e ściska kuku na muniu
Fiolka...
13max...
Lila..już mnie denerwuje a to znak ze cos jej powiem niestosownego
Lila..dobra wiec nie pójdę powiem że nie mam siły dzisiaj na sex
MAX...aaa to u Ciebie wszystkie randki zaraz sexem się kończąTo nie jest normalne
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
MAX...no kolacja jakaś ,spacer ,buzi i do domów spać karwa a czym?
Lila..trzeba sie zbliżyc do siebie czy są te motyli czy ich nie ma ..ja nie ma no to nie jest to
Dopisano wygrane multi multi
maxdzięki zagadałam na skypie,miło mi,że wyłowiłeś mnie wśród tylu osób!!!!!!!!!
Bonus Multi Multi: 2 350 000 zł
i znów niczego nie ustrzeliłam,a specjalnie po 20-tej podjechałam przystanek do żabki
Dopisano wygrane jokera
Witam. Bonus osiągnął rekordowe 2 350 000 zł, tyle wynosił dotychczasowy rekord poprzedni.
Max
Robal
Pasko
Jocia
Robal
Pasko
Jocia
player
siemka - tyle roboty, czy warunki, ogólnie ?
jak Ci poszło ?
siemka - tyle roboty, czy warunki, ogólnie ?
jak Ci poszło ?
Dobranoc
Robal
Nie potrafię się ostatnio jakoś zorganizować. Czas tak ucieka, mam co prawda dużo na głowie ale jakoś nie ogarniam
Nie potrafię się ostatnio jakoś zorganizować. Czas tak ucieka, mam co prawda dużo na głowie ale jakoś nie ogarniam
Emerytka
Jocia.
Player
Reniuszka
Robal.
taaaa, jakoś tak cały czas ten czas nabiera przyspieszenia
spokojnej wszystkim
spokojnej wszystkim
Robal
No a co do zakładów 10/10 to szkoda gadać 5/10 i 4/10 najwyższe od jakiś kilku dni
No a co do zakładów 10/10 to szkoda gadać 5/10 i 4/10 najwyższe od jakiś kilku dni
Ja też lecę.
Dobranoc
Dobranoc
Witam. Bonus ocalał , a ja chciałem sprawdzić kiedy ostatni raz padło 10/10 i wyszło mi , że od 25 maja nikt nie trafił. Długo się utrzymuje ten zastój w MM.
Za co nie Kocham cię Polsko!!!!!
Za mamę w Anglii,tatę w Irlandii,za bezrobocie,bezdomnych krocie,za wygłodzone emerytury,Za renty kiepskie,w ulicach dziury.Za to że chorym umierać każesz,w długich kolejkach i bez lekarzy.Za drogie leki bez refundacji.Za nie potrzebne nam IPN-y.
Za senatorów,w sutannach hieny.Za to że uczniom zamykasz szkoły.I za rządzące nami matoły.Za katechezy w lekcyjnych salach.Iza Msze SW na szkolnych galach.Za puste brzuszki i smutne buzie.Za brak perspektyw i za przed murze.Za zrujnowany przemysł fabryki,umowy-śmieci,w biurach klęczniki.Nikniesz,marnujesz stajesz się Wolska. Za to nie Kocham Cię Polska.
Za mamę w Anglii,tatę w Irlandii,za bezrobocie,bezdomnych krocie,za wygłodzone emerytury,Za renty kiepskie,w ulicach dziury.Za to że chorym umierać każesz,w długich kolejkach i bez lekarzy.Za drogie leki bez refundacji.Za nie potrzebne nam IPN-y.
Za senatorów,w sutannach hieny.Za to że uczniom zamykasz szkoły.I za rządzące nami matoły.Za katechezy w lekcyjnych salach.Iza Msze SW na szkolnych galach.Za puste brzuszki i smutne buzie.Za brak perspektyw i za przed murze.Za zrujnowany przemysł fabryki,umowy-śmieci,w biurach klęczniki.Nikniesz,marnujesz stajesz się Wolska. Za to nie Kocham Cię Polska.
Witam-ponownie
Eryka1-Zgoda...w 60%
Ale tak poza tym -to JĄ Kochasz i Sznujesz???{{polska}
Eryka1-Zgoda...w 60%
Ale tak poza tym -to JĄ Kochasz i Sznujesz???{{polska}
eryka bez agitacji ! znamy statut palikota! Powiedz lepiej która opcja polityczna pozwoli wygrać w Lotto przynajmniej tyle razy ile wygrał wałęsa a już na nią zagłosuję
to tylko przepisane, ale tu jest cała prawda o tym naszym kraju,
tylko
tylko
skąd to przepisałaś ? nie przepisałaś czasem wyników na 14.oo jutro ?
podesłała mi na fejscbuku Polka mieszkająca już na stałe zagranicą. A wystarczyło tylko że mama tam wyszła za mąż,i ściągnęła wszystkie dzieci do siebie i tam je ustawiła,razem z mieszkaniem.