Wpisy 1 742 796 – 1 742 895
9 października 2013 21:19 → 9 października 2013 21:42, 100 wpisów
a*** z tym kim jest ruda grazyna.Problemów innych nie macie czy co?
To na bank nie ja
jutro w mini powinien królowac przedział 1-10 czyli może 3/5 z przedziału wejdzie choc pewnie raczej 2/5 w porywach
kandydaci na faworytów mini i lotto na jutro :
1,10
11
13,15
25
37
35
3
5
7
30
kandydaci na faworytów mini i lotto na jutro :
1,10
11
13,15
25
37
35
3
5
7
30
pięknaja - Ty to widziałaś ? napisz /u korna/ jak się już podniosałaś /żyjesz
Max
Spójrz na wpis1742602To na bank jesteś Ty.
Spójrz na wpis1742602To na bank jesteś Ty.
MAXIUNIU..wiem jakie niki maszi wiele więcej wiem ale to już dla siebie wiem
Jocia.Ale to się nie nazywa "olśniło" tylko
"pop........"
"pop........"
PAsko..weź ten ekran popindolony skasuj spod spodu bo mi jakis prostokąt się tam krzywi
Tem eran tak mnie w***ia ze nie moge nic pisac bo się zaraz w***l mi na 5 emot
Filcjuszu - mierząc cieniem , to cirka za 5____12.
Pora na wnioski - pozdro . tera . nara .zara wielka wara.
Pora na wnioski - pozdro . tera . nara .zara wielka wara.
Losowanko nie długo
Lila ..napisałas coś inego nie zapintolem tylko zapierdolem a to juz inna sprawa
18,42wpadnie
Max.
Widzisz jaki ze mnie detektyw.,nawt Twoje foto z przedszkola znalazłam.
Widzisz jaki ze mnie detektyw.,nawt Twoje foto z przedszkola znalazłam.
MAX..teraz możesz 6 emot a nie 5jedną utargowałam od Januszakarwaszmac szok w trampkachwszystkie kartki musiałam mu oddać za tą jedną emotę
MAX...w każdym razie wiesz o co chodzi zapindolem czy trala lalala na jedno wychodzi
e46 oj tam oj tam hihihi - w końcu w czyimś rozumie 'robiłem' za kilka nicków, bez szczegółów, ale, to jeszcze nic - sam Góra "sądziła", że nastaję na cześć pewnej niewiasty, no i nie wiem, jednak tak sobie myślę - może w ten sposób chciał żeby Jemu zeszła z druta
jocia..jeszcze w nocy chciałam Jankowi bana dac ale mi bateria siadła
Robal..za treść do drugiego przecinka.. reszta to nie moja jursysdykcja ,
Kto losuje
Lila ..bo mu się nudzi nie ma co robic albo ma szlaban i kiszka
Maxiu szukalem swojego miejsca na swiecie ale w Irlandii jest zrypane lotto dlatego wrocilem
Tak jak ten debil wczoraj u Wojewódzkiego: Jestem wesoły energiczny jak wibrator elektrycznyale on jest tempa masa
no to nie
jocia
nie robiłem, od samego początku powtarzam wielonikowosć jest to coś co budzi u mnie co najmniej zdumienie, innych "odczuć" nie będę wymieniał
jocia
nie robiłem, od samego początku powtarzam wielonikowosć jest to coś co budzi u mnie co najmniej zdumienie, innych "odczuć" nie będę wymieniał
Lila...to ten co koło Balcerowicza siedział
No wlasnie wracam do gry od jutra dlatego wpadlem sie przywitac bo dlugiej nieobecnosci
Lila czyżby pan Kmiecik któremu się wydaje, ze umie śpiewac autora nieśmiertelnego hitu Zadupia Dolnego z tekstem "cztery osiemnastki u mnie w samochodzie "???
Fiolka
fiolka...
oooo,jest ruda.
max...,,,ty karwa kiedyś wyskoczyłeś z jakimś takim śmiesznym nickiem...ale to chyba była blondyna
Lila...beret jak uj