Wpisy 1 737 806 – 1 737 905
5 października 2013 18:16 → 5 października 2013 21:27, 100 wpisów
Witam wszystkich dzikus brzuszek cię rozboli od piwka
jakie liczby macie na dzisjaj
dzięki tesa
idę wyslać twoje liczby tesa
dobry wieczor..(herbatka moze lepiej o tej porze)..wygranych zycze wam..
teso..narazie nie gram..nie wiem co w swiecie gier ts.sie dzieje..
moze w poniedzialek..jade do de. to cos tam wysle na chybika..jak nie zapomne..aa jak tobie idzie granko..
moze w poniedzialek..jade do de. to cos tam wysle na chybika..jak nie zapomne..aa jak tobie idzie granko..
witam
pesko..ty ..nie mam ani 69 ani nic wogole nic..siedze sama przy kominku..ii zastanawiam sie jak spedzic jutrzejsza niedziele..hmm..ale moje zawsze ii zawsze ulubione liczby..to 13,33,34,8,3..nio 69 tez..
a co powiecie na 1,10,18,19,30,38 w dużego lotka
pesko..wlasnie sie w nim pali..aa ja moje nozie grzeje söbie..rarytas ciepelko..takie przenikliwe do kazdej kosteczki..
Recepta na wygrane u buków
Np.
100 kuponów x 2 zł = 200 zł koszt
Każdy kupon EWK - >>> 12 zł
Wygrane przeważnie ponad 30 % - czyli EWK >>> 30 x 12 zł = >>> 360 zł
Zysk >>> 360 zł
pesko..aa jak go dzis czyscilam..too lapki do "okci"mialam upaprane..aa jeszcze musialam drzewa nanosic..uff
ulexxa fajniutko masz - i na pewno myślisz o cyferkach na 21.40
Pozdrawiam Cię serdecznie i zazdroszczę Ci bo wiem ze te chwile przy kominku są boskie
Pozdrawiam Cię serdecznie i zazdroszczę Ci bo wiem ze te chwile przy kominku są boskie
aaaa lllleeeeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeessstemmmmm
nnnnaaaaaaarrrrrąąąąąąąąąbbbaaaaaaany
nnnnaaaaaaarrrrrąąąąąąąąąbbbaaaaaaany
na dobranoc wam..jeszcze miuz..
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
nie moge sie jeszcze od niego..odkleic jakos
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
nie moge sie jeszcze od niego..odkleic jakos
Lila...
ulexxa...
Lila...grzybki jak
ii juz pa wam..musze jeszcze ciutencje podzwonic..wiecie co mi bank pko zrobil..dwie karty wcielo..moja i meza..on jest w szpitalu nie chodzi..ale musi osobiscie odebrac..cyrk na kolkach..
profesorze..cały kosz.A się karwa podrapałam jeżynamiaw nich najlepsze czarne łebki rosły,całe łapy mam podrapane
13max...
Lila..jak się chce mieć to trza się poswięcić
Lila...a zimno było
chodzi o to ze bankomat wciagnal..ii poszly wczoraj do kasacji..tak kazala centrala..zaczepiscie nie..nie mozna juz w tym kraju skorzystac z bankomatu..majac karte de.
do rozpoczęcia spektaklu
pozostało ok 15 min
a wszystkie loże v i p owskie
zarezerwowane
profesorze...coś Ty.Cała się spociłam jutro katar murowany.Teraz jak nie popada to już więcej nie jadę,pikolę