Wpisy 1 737 552 – 1 737 651
5 października 2013 11:50 → 5 października 2013 13:54, 100 wpisów
Moj przyjaciel Krzysio ..po nocnych analizach ..zrobił piekne zestawy na mini ide wysłac
Krzysio ..
Krzysio ..
maxr36
pęsko
radwanska na tvp2
Szukam pomysłu na zrobienie coś z typowań z działu pewniaki - macie jakieś pomysły ?
radwanska baty dostaje niestety
5do2
kocykiem na nogi przykryła aby jej coś nie wyleciało a może to chłop
Najgorsze to że Radwańska podchodzi do meczu z Wiliams że już pezgrała.
nie ma w radwanskiej zycia gra od niechcenia
pesko dokładnie
ja 3w10wmm
Pęsko
raczej nie, nie ośmieliłbym się ...
może jest czasem coś takiego bardziej, takie przeczucie /- ostatnio z kimś tam po pw typowaliśmy i się ładnie wstrzelił, zresztą nie pierwszy raz, ale nie w jedną / ale przecież, to wiesz - jednej jedynie liczby - nigdy nie ma pewności
raczej nie, nie ośmieliłbym się ...
może jest czasem coś takiego bardziej, takie przeczucie /- ostatnio z kimś tam po pw typowaliśmy i się ładnie wstrzelił, zresztą nie pierwszy raz, ale nie w jedną / ale przecież, to wiesz - jednej jedynie liczby - nigdy nie ma pewności
Zrobiłem tylko symulacje że jak trafisz 1/1 w mini to jesteś około 350 tyś do przodu ale koszt kosmiczny
ta williams to jakis babochłop
radwanska ni ma szans
radwanska ni ma szans
Pęsko
sorry, ale chyba jednak niemożliwe - nawet jeśli zagrasz sam, i nawet kilka milionów zakładów - zawsze przecież może się trafić jakieś ekstremum i po ptokach /przy podziale puli/
sorry, ale chyba jednak niemożliwe - nawet jeśli zagrasz sam, i nawet kilka milionów zakładów - zawsze przecież może się trafić jakieś ekstremum i po ptokach /przy podziale puli/
Ale z drugiej strony - to jest ciężki trening po kilka godzin dziennie i to bez luzu !!!!
Robal wszystkie 3/5 i 4/5 odrabiają wkład z naddatkiem - 5/5 to już bonus który trafisz na 100%
i bez sexu fuj co za zycie
Pęsko
rozumiem Twój tok myślenia, jednak przecież bywały 3/5 w okolicach 15 zeta, a naprawdę widząc pewne zdarzenia i kierunek, w którym idą - wyobrażam sobie niższe, niestety...
rozumiem Twój tok myślenia, jednak przecież bywały 3/5 w okolicach 15 zeta, a naprawdę widząc pewne zdarzenia i kierunek, w którym idą - wyobrażam sobie niższe, niestety...
kufer jak kufer
ale to chłop
ale to chłop
ja bym jej za darmo nie chciał w mym łożu
Pęsko
rozumiem - masz wtedy 5/5 i duuuuużo niższych, ale może się zdarzyć więcej niż /jakoś ostatnie chyba/ osiem piątek - no nie ?
rozumiem - masz wtedy 5/5 i duuuuużo niższych, ale może się zdarzyć więcej niż /jakoś ostatnie chyba/ osiem piątek - no nie ?
Pęsko
dobrze - piękne ilości i ślicznie to brzmi i pamiętasz cały czas, że tam nie ma gwarantowanej puli ?
dobrze - piękne ilości i ślicznie to brzmi i pamiętasz cały czas, że tam nie ma gwarantowanej puli ?
cóż, to ja - siadam nad też sporą ilością - tych zerowych i jakieś ze dwie-trzy sobie wydłubię
powodzenia
wszystkich wysłanych
powodzenia
wszystkich wysłanych
krzys
cóż - na pewno kilka osób pisze z zagranicy, i kiedyś widziałem - są wejścia z Anglii, z Rumunii, z dojczlandowa, a podobno i nawet Kanada Nas czyta
cóż - na pewno kilka osób pisze z zagranicy, i kiedyś widziałem - są wejścia z Anglii, z Rumunii, z dojczlandowa, a podobno i nawet Kanada Nas czyta
Robal kiedyś w mm robiłem takie zestawienie 0we piątki ale to były czasy jak ich było przeszło 2 miliony - rozbijaliśmy je na 65k ponieważ stary excel tyle miał wierszy i z tego robiliśmy grupy.
bry ponownie
lilusia
lilusia
reszta nowoprzybyłych mp
Lila ostatnio ładnie dałaś czadu w pewniakach mam nadzieje ze dalej jesteś na fali
maxio%
lili wczoraj pisałem ale uciekłas
ty 30 ja 25 szok w parkach
ty 30 ja 25 szok w parkach
mój wyczyn zyciowy
bolek
no ba
Dzień dobry
widzieliście ten test ? ...
http://www.lotto.pl/znajdzswojagre/index.html
widzieliście ten test ? ...
http://www.lotto.pl/znajdzswojagre/index.html