Wpisy 1 737 509 – 1 737 608
5 października 2013 09:01 → 5 października 2013 13:43, 100 wpisów
Agatka.. .
..................................
..................................
http://sport.wp.pl/kat,1829,title,Czapki-z-glow-przed-Bargielem-To-rzecz-godna-podziwu,wid,16046872,wiadomosc.html
Agatka.. .
Nie mam liczby ze snu.. .
...................................
Nie mam liczby ze snu.. .
Czas na.... .
........................................
........................................
Za oknem +8. Zimno.. .
Agatka.. .
Zaraz zrobię Test MM.
.........................................
Zaraz zrobię Test MM.
.........................................
Znikam... .
.............................................
.............................................
Krzysztof.. .
......................................
......................................
A. o1, o2, o5, o9, 10, 13, 15, 17, 18, 21.
B. 22, 25, 28, 29, 32, 34, 36, 39, 41, 43.
---------------------------------------------------------------
3. 44, 46, 48, 50, 53, 55, 58, 59, 60, 61.
Zawsze skreślajcie SWOJE liczby.. .
B. 22, 25, 28, 29, 32, 34, 36, 39, 41, 43.
---------------------------------------------------------------
3. 44, 46, 48, 50, 53, 55, 58, 59, 60, 61.
Zawsze skreślajcie SWOJE liczby.. .
Podejrzane:
o1, o2, o9, 10, 13, 15, 21.
44.
46, 48, 58, 59.
o1, o2, o9, 10, 13, 15, 21.
44.
46, 48, 58, 59.
DZIEŃ DOBRY OBYWATELE MP
wedrowcanet/krzysztof24/
agatkaa/emeryt/
trisetum/xelom/
jocia/kriseko/
reszta mp
wedrowcanet/krzysztof24/
agatkaa/emeryt/
trisetum/xelom/
jocia/kriseko/
reszta mp
u mnie zar z nieba
słupek rteci dochodzi do 40 stopni
Wasyl.. .
..............................................
..............................................
tris masz jakiegos pewniaka na 14 ta
Byłem na grzybach. Znalazłem aż ... 3.
...................................................
...................................................
wasyl,nie mam nic do poniedziałku,nie chce mi sie jechac zagrać
wednetmało
koniec z grzybami zimno
koniec z grzybami zimno
triset
oj tam oj tam - coś mi się wydaje, że jakiś jeden zakładzik, ze stałych, to chyba masz
a jaka t a m kumulacja ?
oj tam oj tam - coś mi się wydaje, że jakiś jeden zakładzik, ze stałych, to chyba masz
a jaka t a m kumulacja ?
ale bedzie ciepełko to sypnie znowu ost raz grzybkami
i potem nastąpi osin i przyjdzie zima
lece w mapki pogmyrac
triset
a chciałeś sobie kiedyś wysłać coś w zagranicznych lottach ? to może gdybyś mógł mieć wysłane, to może byś miał...
a chciałeś sobie kiedyś wysłać coś w zagranicznych lottach ? to może gdybyś mógł mieć wysłane, to może byś miał...
Moj przyjaciel Krzysio ..po nocnych analizach ..zrobił piekne zestawy na mini ide wysłac
Krzysio ..
Krzysio ..
maxr36
pęsko
radwanska na tvp2
Szukam pomysłu na zrobienie coś z typowań z działu pewniaki - macie jakieś pomysły ?
radwanska baty dostaje niestety
5do2
kocykiem na nogi przykryła aby jej coś nie wyleciało a może to chłop
Najgorsze to że Radwańska podchodzi do meczu z Wiliams że już pezgrała.
nie ma w radwanskiej zycia gra od niechcenia
pesko dokładnie
ja 3w10wmm
Pęsko
raczej nie, nie ośmieliłbym się ...
może jest czasem coś takiego bardziej, takie przeczucie /- ostatnio z kimś tam po pw typowaliśmy i się ładnie wstrzelił, zresztą nie pierwszy raz, ale nie w jedną / ale przecież, to wiesz - jednej jedynie liczby - nigdy nie ma pewności
raczej nie, nie ośmieliłbym się ...
może jest czasem coś takiego bardziej, takie przeczucie /- ostatnio z kimś tam po pw typowaliśmy i się ładnie wstrzelił, zresztą nie pierwszy raz, ale nie w jedną / ale przecież, to wiesz - jednej jedynie liczby - nigdy nie ma pewności
Zrobiłem tylko symulacje że jak trafisz 1/1 w mini to jesteś około 350 tyś do przodu ale koszt kosmiczny
ta williams to jakis babochłop
radwanska ni ma szans
radwanska ni ma szans
Pęsko
sorry, ale chyba jednak niemożliwe - nawet jeśli zagrasz sam, i nawet kilka milionów zakładów - zawsze przecież może się trafić jakieś ekstremum i po ptokach /przy podziale puli/
sorry, ale chyba jednak niemożliwe - nawet jeśli zagrasz sam, i nawet kilka milionów zakładów - zawsze przecież może się trafić jakieś ekstremum i po ptokach /przy podziale puli/
Ale z drugiej strony - to jest ciężki trening po kilka godzin dziennie i to bez luzu !!!!
Robal wszystkie 3/5 i 4/5 odrabiają wkład z naddatkiem - 5/5 to już bonus który trafisz na 100%
i bez sexu fuj co za zycie
Pęsko
rozumiem Twój tok myślenia, jednak przecież bywały 3/5 w okolicach 15 zeta, a naprawdę widząc pewne zdarzenia i kierunek, w którym idą - wyobrażam sobie niższe, niestety...
rozumiem Twój tok myślenia, jednak przecież bywały 3/5 w okolicach 15 zeta, a naprawdę widząc pewne zdarzenia i kierunek, w którym idą - wyobrażam sobie niższe, niestety...
kufer jak kufer
ale to chłop
ale to chłop
ja bym jej za darmo nie chciał w mym łożu
Pęsko
rozumiem - masz wtedy 5/5 i duuuuużo niższych, ale może się zdarzyć więcej niż /jakoś ostatnie chyba/ osiem piątek - no nie ?
rozumiem - masz wtedy 5/5 i duuuuużo niższych, ale może się zdarzyć więcej niż /jakoś ostatnie chyba/ osiem piątek - no nie ?
Pęsko
dobrze - piękne ilości i ślicznie to brzmi i pamiętasz cały czas, że tam nie ma gwarantowanej puli ?
dobrze - piękne ilości i ślicznie to brzmi i pamiętasz cały czas, że tam nie ma gwarantowanej puli ?
cóż, to ja - siadam nad też sporą ilością - tych zerowych i jakieś ze dwie-trzy sobie wydłubię
powodzenia
wszystkich wysłanych
powodzenia
wszystkich wysłanych
krzys
cóż - na pewno kilka osób pisze z zagranicy, i kiedyś widziałem - są wejścia z Anglii, z Rumunii, z dojczlandowa, a podobno i nawet Kanada Nas czyta
cóż - na pewno kilka osób pisze z zagranicy, i kiedyś widziałem - są wejścia z Anglii, z Rumunii, z dojczlandowa, a podobno i nawet Kanada Nas czyta
Robal kiedyś w mm robiłem takie zestawienie 0we piątki ale to były czasy jak ich było przeszło 2 miliony - rozbijaliśmy je na 65k ponieważ stary excel tyle miał wierszy i z tego robiliśmy grupy.