Wpisy 1 734 473 – 1 734 572
2 października 2013 11:25 → 2 października 2013 14:04, 100 wpisów
Znikam..
Miłego dnia.. .
.......................................
Miłego dnia.. .
.......................................
Użytkownik pawelcholewa dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
japtan pobierz sobie multipairysa i działaj tu masz go z darmo 5/5 w październiku padło 126 które wystąpiły 3 razy ale za to żadna 4 razy
japtan masz w profilu wklejone te 126 piątki bo nie chcę chata zaśmiecać
Pęsko
jesteś ? zauważyłeś ? - 8"," 20"," i 38"," - to ile zostało zerowych ?
jesteś ? zauważyłeś ? - 8"," 20"," i 38"," - to ile zostało zerowych ?
Witam,
Pęsko: fajnie, że myślisz jak nie zaśmiecać chata dużą ilością informacji.
Jest jeszcze jeden sposób w takich sytuacjach do podania komuś jakiś "dłuższych" informacji.
Wchodzisz na swój profil, klikasz na "ZARZĄDZAJ SWOIM PROFILEM" i uzupełniasz pole "Dodatkowa informacja", gdzie np. wklejasz w tym wypadku zestawy piątek.
Po jakimś czasie, gdy osoba zainteresowana już sobie skopiuje co trzeba, usuwasz "Dodatkową informację".
W ten sposób nie jest nic nie jest zaśmiecane i wpis ginie po chwili całkowicie i nie ma go nawet w księdze gości
Pozdrawiam
Pęsko: fajnie, że myślisz jak nie zaśmiecać chata dużą ilością informacji.
Jest jeszcze jeden sposób w takich sytuacjach do podania komuś jakiś "dłuższych" informacji.
Wchodzisz na swój profil, klikasz na "ZARZĄDZAJ SWOIM PROFILEM" i uzupełniasz pole "Dodatkowa informacja", gdzie np. wklejasz w tym wypadku zestawy piątek.
Po jakimś czasie, gdy osoba zainteresowana już sobie skopiuje co trzeba, usuwasz "Dodatkową informację".
W ten sposób nie jest nic nie jest zaśmiecane i wpis ginie po chwili całkowicie i nie ma go nawet w księdze gości
Pozdrawiam
Janusz podaj mi hasło do edycji mojego profilu na gg - bo coś skleroza mnie zjada hihi
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Robal witaj - powiem tak nawet jak zostanie 10 zerowych to ciężko coś z nimi zrobić
Pasko Drogi Przyjacielu
- czyżbyś sugerował, że /to u mnie/ zostało już przeczytane
przez - annemaryja hewki dobrosławy staśki zwyczajne paskudy onne krasnoludy fantazje idiotki mirki i pewnie jeszcze mnóstwo innych i /do następnego razu hihihi/ wykasować ?
ok
Pęsko
powiem tak, jak doczekam, że zostanie 10 zerowych, to będę grał /prawdopodobnie/ wszystkie naraz
powiem tak, jak doczekam, że zostanie 10 zerowych, to będę grał /prawdopodobnie/ wszystkie naraz
Pasko
tak, już teraz tak
a miałem takie, co usunąłeś, bodaj w okolicach kwietnia /że proszę nie straszyć, tylko kontaktować się przez prokuratora i takie, tam / pzdr
tak, już teraz tak
a miałem takie, co usunąłeś, bodaj w okolicach kwietnia /że proszę nie straszyć, tylko kontaktować się przez prokuratora i takie, tam / pzdr
Tylko teraz jak jest 964 zerowe to co 1-3 losowania bedzie wpadać 0 ale jak zostanie 10 czy nawet 50 to już bedzie co kilkadziesiąt losowań - i wtedy znowu kiedy zagrać ?
Robak wszystko się zgadza lecz zapomniałeś najważniejszego dodac a mianowicie ze sam jesteś idiota i to skonczonym
zostawiam
zostawiam
Pęsko
zgadzam się - tego nie wiemy ...
ale - z 42 trójek mamy bodaj 14k, to ograniczenie do ok 1k - to zawsze coś - no nie ? Choć z drugiej strony oczywiście każde wyeliminowanie jakiegokolwiek 'zestawu' też może być błędem
zgadzam się - tego nie wiemy ...
ale - z 42 trójek mamy bodaj 14k, to ograniczenie do ok 1k - to zawsze coś - no nie ? Choć z drugiej strony oczywiście każde wyeliminowanie jakiegokolwiek 'zestawu' też może być błędem
Robal 14k jakbym wiedział że wejdzie "0" właśnie ta to w ciemno bym słał
Pęsko
nie wiem, czy się dobrze zrozumieliśmy, ta skrócona forma...
'14k' - chodziło mi o /około/ czternaście tysięcy wszystkich możliwych /przed losowaniem/
nie wiem, czy się dobrze zrozumieliśmy, ta skrócona forma...
'14k' - chodziło mi o /około/ czternaście tysięcy wszystkich możliwych /przed losowaniem/
ok, no to powtórzę - jak zostanie dziesięć zerowych, jak 'dopykam', to - 'pykam' wszystkie
Pęsko
"ilości" piszę z pamięci, i nie ustawiam od 1- 1,2,3,4,5 - osatnia 38, 39,40,41,42 ...
no i chyba, że p Szpilowi uda się skutecznie zatopić totalizatora i wprowadzić ojrodżakpot , bo - to wtedy nie jestem pewien, czy zagram w jakikolwiek superluxprodukt
i znika powo
"ilości" piszę z pamięci, i nie ustawiam od 1- 1,2,3,4,5 - osatnia 38, 39,40,41,42 ...
no i chyba, że p Szpilowi uda się skutecznie zatopić totalizatora i wprowadzić ojrodżakpot , bo - to wtedy nie jestem pewien, czy zagram w jakikolwiek superluxprodukt
i znika powo
na 14tą nie grałem bamkructwo po tym jak łobuzy odebrali 20zeta w dwa dni:
Witam
ale u mnie zimno, wiatr i wogóle......
ale u mnie zimno, wiatr i wogóle......
U mnie pogoda względna...wróciłam z wycieczki
i obserwuje cuferki
i obserwuje cuferki
tylko niepotrzebnie grałem na bonusa zamiast na mniej skreśleń:
Do 4-10 zimne noce, szczegolnie na Podkarpaciu i Malopolsce
-tam przymrozki nawet silne!
Na zachodzie zmiana i szansa na deszcz nie wcześniej niż w niedzielę.
Od 5-10 cieplejsze nocki
-tam przymrozki nawet silne!
Na zachodzie zmiana i szansa na deszcz nie wcześniej niż w niedzielę.
Od 5-10 cieplejsze nocki
luksja:gratulacje:ja mam pecha do tej zdrapki koszmarna liczba
ulala ubieraj się grubo bo przymrozki u Ciebie
multimeteo...na podkarpaciu,,,dzis względnie...wczoraj było zimmniej
ulala- tak wiem, ale kolejne noce znowu zimne
ulala
wiem gdzie mieszkasz bo czasami czytam chat
a pewniaki to : 7 lub 49
wiem gdzie mieszkasz bo czasami czytam chat
a pewniaki to : 7 lub 49
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
02,10,15,16,23,33,36,40,41,42,49,53,56,61,62,65,67,70,79,80