Wpisy 1 734 332 – 1 734 431
2 października 2013 07:41 → 2 października 2013 09:44, 100 wpisów
"dziura budżetowa 4 biliony a tuski jeszcze kręcą dla siebie miliony".........masz dowody? to do prokuratury. Nie masz to odszczekaj pis-dziielcu.
"Jest zawsze nadzieja na wygraną"......szeregowy koza..co to jest "nadzieja?" Melduję że to moja matka. Szeregowy Kowalski.Co to jest nadzieja? Melduję że to matka szeregowego Kozy.
Nieatety w Naszym Kraju nie mamy uczciwej partji która dbała by o los zwykłych szarych obywateli .Smutne to ale prawdziwe. Unia to jak szankiel na .......... Polska z dawien dawna byla i jest sie w stanie sama jak to sie mówi ubrać i wyżywić.
"toto-loto czyszczon to tylko chciał zabłyskać i mu nie wyszło"....ale mu zabłysło .....jak psu .....to forum OD ZAWSZE BYŁO WOLNE OD POLITYKI. Może nawet nie pamiętacie.
nie mamy uczciwej partji która dbała by o los zwykłych szarych obywateli .Smutne to ale prawdziwe. Była to się nie podobała bo klasa robotnicza strajkowała,wiecowała,mury obalała i na bezrobociu wylądowała. Czyż nie tak? Ania BrawoTs na kolana
------
......................................
Dzień dobry.. .
Dzień dobry.. .
a ja chce 10/10 w multi z bonusem i co mam zrobić żeby wyszło?za dobrą podpowiedż dziele sie pół na pół co tam nawet 40% dla mnie na 60%
każdy chętnie się dzieli przed, a po, gdybyby coś godnego wpadło to szukaj wiatru w polu
Witam naiwniaków którym sie marzy wygrać w w cyrku ustawianych kulek. Już wiele razy pisałem ,że wszystkie dochodowe interecy są obsadzone przez trutnio kanalie -czyli żydostwo i uwłaszczeniowych kolaborantów . Goje naiwniacy jak chcecie wygrać to nie grajcie.
talizman4 to po cholerę chcesz nam tą iluzję zabrać. Może sam ustawiasz kulki? I stąd wiesz,że są ustawiane.
Greg.. .
Za oknem +4. Zimowa temperatura.. .
...........................................
...........................................
Greg.. .
...................................
...................................
Wczoraj Test MM wyglądał tak:
1. Część A ... 3/10.
2. Część B ... 3/10.
.........................................
1. Część A ... 3/10.
2. Część B ... 3/10.
.........................................
Aj waj w zakładach bukmacherskich wygrałem ponad 15 tysięcy zł.
W cyrku lotto niegram bo wiem że 100% wyniki są ustawiane.
Nie jest mozliwe wygranie z komputerem który zna przed losowaniem wyniki na jakie postawił grajacy.
W cyrku lotto niegram bo wiem że 100% wyniki są ustawiane.
Nie jest mozliwe wygranie z komputerem który zna przed losowaniem wyniki na jakie postawił grajacy.
witam wszystkich
"Nie jest mozliwe wygranie z komputerem który zna przed losowaniem wyniki na jakie postawił grajacy"
No i co z tego że zna?
I co z tym zrobi???
Chipami w kulach będzie sterował?
Coraz gorzej
No i co z tego że zna?
I co z tym zrobi???
Chipami w kulach będzie sterował?
Coraz gorzej
na marzycieli o wygranych w TS czekają wielkie wygrane
szczególnie na tych co maja "pewne pewniaki"
http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Lotto-chce-do-internetu-a-w-przyszlosci-takze-megaloterii,wid,16033465,wiadomosc.html
szczególnie na tych co maja "pewne pewniaki"
http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Lotto-chce-do-internetu-a-w-przyszlosci-takze-megaloterii,wid,16033465,wiadomosc.html
Komputer można oszukać.
Rachunku prawdopodobieństwa-nie.
Tak trudno to zrozumieć?
Rachunku prawdopodobieństwa-nie.
Tak trudno to zrozumieć?
Gram juz w totka od 25lat,i jak dotad zadnej dobrej wygranej.A gram duzo
Dzisiaj w Lotto.de można wygrać aż... 11 milionów euro.. .
11 o0o o0o euro x 4,22 pln = około 46 milionów złotych.. .
............................................................
11 o0o o0o euro x 4,22 pln = około 46 milionów złotych.. .
............................................................
banan>>> jak nie masz szcząścia to możesz i następne 25 z taki samym wynkiem.
A są tacy co raz w czas podejdzie do ŻB zagra dwa zakłady i trafi. Takie życie.
A są tacy co raz w czas podejdzie do ŻB zagra dwa zakłady i trafi. Takie życie.
Monet...rachunek prawdopodobieństwa sie nie zmienia...ludzie kiedyś wygrywali częściej niż teraz, a gier było mniej
- czym to wytłumaczysz?
- czym to wytłumaczysz?
Kondi.. .
................................
................................
teraz narzędzi do szuania liczb jest więcej niż kiedyś, a wyniki raczej gorsze...
Ja mam takiego pecha,wybieram grupe liczb igram na nie progresja.Kasa sie konczy a tu plum one wpadaja.I tak prawie non stop
banan...kiedyś ktoś szaleństwem nazwał powtarzanie tych samych czynności w oczekiwaniu na inny rezultat...zmień sposób gry lub typowania lub jedno i drugie
Najwieksza moja wygrana na 25lat grania to w tamtym roku,6/7stawka4.800zl
zdziwiłoby mnie natomiast, gdybyś napisał, że przez 25 lat grasz tymi samymi liczbami a tu nic
"teraz narzędzi do szuania liczb jest więcej niż kiedyś, a wyniki raczej gorsze..."
I ja właśnie w tym -przynajmniej w swoim przypadku widzę jedną z przyczyn.
Kiedyś był zeszyt długopis i intuicja.
Od kiedy napasłem się tymi wspomagaczami do analiz i uwierzyłem że wyręczą los -mam dużo gorzej.
I ja właśnie w tym -przynajmniej w swoim przypadku widzę jedną z przyczyn.
Kiedyś był zeszyt długopis i intuicja.
Od kiedy napasłem się tymi wspomagaczami do analiz i uwierzyłem że wyręczą los -mam dużo gorzej.
Totalizator Sportowy chce wprowadzić do Polski megaloterię EuroJackpot. Najwyższa zanotowana w niej wygrana sięgnęła blisko 200 mln zł. Priorytetem na razie jest jednak start możliwość gry w Lotto przez internet.
jackwar...to powinno obniżyć koszty gry, a co za tym idzie, podnieść wygrane bez podnoszenia stawki....ale u nas będize odwrotnie
Kondi >>> pytasz jak ja to wytłumaczę?
Dla mnie sprawa jasna- z zastrzeżeniem że to tylko moja teoria.
Losowania próbne i techniczne.
A właściwie to ile ich naprawdę jest.
I tu się odzywa Prawo Wielkich Liczb.
Dla mnie sprawa jasna- z zastrzeżeniem że to tylko moja teoria.
Losowania próbne i techniczne.
A właściwie to ile ich naprawdę jest.
I tu się odzywa Prawo Wielkich Liczb.
od 2tyg.wysylam tylko 1zaklad na 10 z+.jak narazie jestem zadowolony.gram na te same liczby.5razy5/10 i 1 6/10z+
proszę ...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_wielkich_liczb
tu chyba najprościej.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_wielkich_liczb
tu chyba najprościej.
"nie jest możliwość wygrania z komputerem............. itd."
to dlaczego wysokie wygrane są w 70 %-tach z kuponów na CH-T ?
a nie ze skreśleń ludzi ?
jeśli komputer "niby zna"
to nie powinnny być wylosowane
przecież im większa kumulacja, tym większy dochód dla TS-ego nakręcają grający w kolekturach
to dlaczego wysokie wygrane są w 70 %-tach z kuponów na CH-T ?
a nie ze skreśleń ludzi ?
jeśli komputer "niby zna"
to nie powinnny być wylosowane
przecież im większa kumulacja, tym większy dochód dla TS-ego nakręcają grający w kolekturach
Nie łatwo mi to przychodzi... ale pan powyżej napisał coś z sensem.
Jest na nich sposob,tylko trzeba miec worek kasy.Grasz 2/2 w multi obstawiasz wszystkie parki i grasz progresja az wszystkie wpadna,ktora wleci odpada.do 100losowan moze zostac z5-10.do tego otwierasz swoja kolekture i 7%placa ci jeszcze oni od kazdego zkl.500tys na rece i zysk mc minimum70tys.
Proszę nie wierzyć ,że na chybił trafił są wygrane powyżej czterech milionów zeta. Podają tak ,aby zachęcić do gry w którym program kontroluje liczby które są na zawartym przez barana zakładzie.
W MM wszystkich możliwych układów 2/2 jest... 3160.
............................................
............................................
...wygląda na to, że stosuję je w swoich metodach pod inną wersją , stawiając na liczby, które powtarzają się w danych losowaniach w tym samym miejscu...
banan pierwsze dni w Twojej prognozie to samobójstwo - 7900 wysłanie 3040 wygrana - troszkę słabo to widzę.
Podejrzana ta cała teoria i gra na wszystkie zakłady.. .
................................................
................................................
A tak na marginesie radze wszystkim marzycielom ,aby przyłączyli się do gry w niemieckie lotto de. Tam jak na razie z obserwacji jest mozliwość wygrania.
banan to napisz jeszcze raz jak to widzisz bo ja zrozumiałem - wszystkie parki progresja dla mnie to 3160 parek
Kondi.
Zgadzać się nie musisz ale ONO jest i działa.
Tak naprawdę to my nie wiemy co które zdarzenie "losowania" widzimy na wizji.
I pomimo to że KAŻDE losowanie jest traktowane jako osobne niezależne losowanie to w sytuacji analizowania (losowań archiwalnych)jest ciągiem pewnych następujących po sobie zdarzeń? Prawda?
Jeśli ilość losowań próbnych jest większa niż tych "oficjalnych"
To tak jakby czytać książkę wyrwaną co trzecią i czwartą stroną.
Przeczytasz ale ile z tego poskładasz sensownie i zrozumiesz?
Zgadzać się nie musisz ale ONO jest i działa.
Tak naprawdę to my nie wiemy co które zdarzenie "losowania" widzimy na wizji.
I pomimo to że KAŻDE losowanie jest traktowane jako osobne niezależne losowanie to w sytuacji analizowania (losowań archiwalnych)jest ciągiem pewnych następujących po sobie zdarzeń? Prawda?
Jeśli ilość losowań próbnych jest większa niż tych "oficjalnych"
To tak jakby czytać książkę wyrwaną co trzecią i czwartą stroną.
Przeczytasz ale ile z tego poskładasz sensownie i zrozumiesz?
tak wlasnie,od dzisiaj zaczynasz grac na wszystkie.o 14 bedzie ich juz mniej o 190.pierwsze 5losowan gram po 2,5zl.w drugim losowaniu wpadnie okolo180-175
Witam panie Januszu .Kazdy wedle swego uznania coś woli ,ale liczą się efekty ,a nie marzenia.
zaraz spróbuję wprowadzić to swoje szblony i wykombinować liczby na dzisiaj
banan to tak samo jak w dziale "pewniaki" - mając kasę można spokojnie ustrzelić tam 6/6 8/8 a nawet zdarzają się 10/10 - czyli na około 45-52 parki jest około 30 różnych a wpadają po 3-6 różnych - kwestia szczęścia
ale jak ktos ma potezny budzet to niemusi grac zeby wygrac bo stac go na zycie
"1 734 395. talizman4 2013-10-02 (09:12) Jarocin
Proszę nie wierzyć ,że na chybił trafił są wygrane powyżej czterech milionów zeta. Podają tak ,aby zachęcić do gry "
sąsiad.......
to nie oni podają !!!!
tak wynika z wywiadów, z tymi co wygrali
Proszę nie wierzyć ,że na chybił trafił są wygrane powyżej czterech milionów zeta. Podają tak ,aby zachęcić do gry "
sąsiad.......
to nie oni podają !!!!
tak wynika z wywiadów, z tymi co wygrali
Jakbym miał 1 pewną parkę zagrałbym na nią z wszystkimi pozostałymi trójkami której jeszcze nie wypadły jako 5/5 - zysk jest zawsze i to spory ( kwestia tylko 2 liczb aby wylosowali)
jakbym mial parke to bym zagral tylko w nia za cala kase jaka bym mial