Wpisy 1 733 – 1 833
6 września 2007 20:39 → 8 września 2007 14:58, 100 wpisów
JEDNAK WYSYLAJAC 1 ZAKLADA POWIEDZMY 8 ROZPISUJAC 10+15 CYFEREK ZWIEKSZA SZANSE NA WYGRANA
KACZOR,ale jakie liczby wziąć,np.te które wystąpiły 2 lub 3 razy z ostatnich 4 dni czy te które powtarzają się z dnia na dzień...grać jest za co...
rozpisać nie problem,bo nawet lubię,ale jakie liczby...miałem kiedyś fajny program multiwin,w sumie mam,ale nie działają wszystkie opcje,sam miesza liczby-wystarczy tylko podstawić
zaraz losowanie,
3 razy wystąpiły z ost. 4 dni:
26,73
a 2 razy wystąpiły:
2,4,5,6,19,21,28,35,38,41,44,49,51,63,65,68,69,72,75,78
3 razy wystąpiły z ost. 4 dni:
26,73
a 2 razy wystąpiły:
2,4,5,6,19,21,28,35,38,41,44,49,51,63,65,68,69,72,75,78
komu ten nowy prowadzący ciemnotę wciska...mówi że było prawie 4 mln. w dużym lotku,ja wiem ile było,niecałe 3mln.a gość musi sporo zarabiać,że się tak produkuje,oj chłopaku...
Kurza stopa,co za pajac prowadzil dzisiaj losowanie? On,na stale bedzie?
kurna moze w multi bede mial wiecej szczescia niz u Bukmachera
ten pan wieleba z lekka przesłodzony.
NA JUTRO ZŁOTO 3 61 48 58 25 78 20 30 71 DODATKOWO DO ROZPISU 11 13 9 80 ŻYCZĘ SUKCESÓW
Padła jedna szóstka, nie całe 3 bańki. Mam już dosyć ciągle w tym DL na minusie, tylko kilka razy +16 zł, a tak nie da się wygrać nic więcej :\ SZOK
witajcie cyfer maniacy,to kąplemęt.kto co wyrał bo ja
miałam cztery w dużym a tak prosiłam opomoc mogła być nasza ,bałam się kreślić35 bo już była i przesto się przestawiło w całym programie.
miałam cztery w dużym a tak prosiłam opomoc mogła być nasza ,bałam się kreślić35 bo już była i przesto się przestawiło w całym programie.
Milu, skoro nie chcesz nam przybliżyć "tajemnicy" swoich "kodów" to po prostu kliknij w link po prawej stronie i zatypuj. (jeden VIP ostatnio mówił, że trafił do hotelowego baru, a potem okazało się , że wcale tam nie trafił)
oczywiscie że tak polowałam na GG ale bez odzewu,a ja potrzebuje szczerości i wiary w ludzi nie lubie być
wykiwana
wykiwana
Myślę, że większość ludzi "hazardujących" to ludzie szczerzy i uczciwi, w przeciwieństwie do wielu polityków i oligarchów finansowych, a jedynymi osobami, których chcą "wykiwać" to bukmacherzy ,krupierzy i zarząd "Totalizatora"
Chyba coraz mniej ludzi w to gra, bo miała być kumulacja 4 bańki, a za szóstkę wyszło sporo mniej niż 4 baniaki :d
Rzeczywiście, a zostało im w kasie podobno 40 mln PLN w zeszłym roku z samych nieodebranych wygranych!
zrozumialam godzinne opuźnienie to nic
a to nr. na dziś
22,254912.
prognozujcie .
a to nr. na dziś
22,254912.
prognozujcie .
Z tego kodu wyciągłem takie oto liczby: 7,08, 39,58,50,57,50,27,72,21. Powodzenia :)
nie chce byc zlosliwa:) ale ona nawet pisac bez bledow nie potrafi:) co za swiat
Cóż NOBODY'S PERFECT. Ale na GG zapytała mnie "czy mam durzego lodka". Widać Mila musi być z totaLIZATORA, albo lubi stawiać "byki" nie tylko ortograficzne. Jestem zniesmaczony.
moi drodzy, wygrywanie w lotto jest jak pudelko czekoladek, najczesciej wyciagamy papierek...:)
jakos cie rozumiem matycz, najwidoczniej jestem estetka wzrokowa:) tez sie zniesmaczylam, mowiac malo brutalnie
i ciesz sie matycz ze cie nie zapytala '' czy masz durzego ptaka'':):)
To była prowokacja z mojej strony, w ogóle mila się nie odezwała,a może to jest ON.
z jednej strony jest to zabawa,jeśli dopisze szczęście...to tylko się cieszyć,niektórzy zarabiają po kilkaset złotych i co...???wiadomo że nie każdy będzie prezesem lotto czy orlenu-bo to jest niemożliwe,taka prawda
i ciesz sie matycz ze cie nie zapytala '' czy masz durzego ptaka'':):)
co ale opa?:)
matycz? a jak bedzie chciala go zobaczyc?:)
s.g oj tam, zaraz zboki:) tylko spragnieni:)ptakow!!:)
matycz? a ten wzor masz wytatuowany na posladku?:)
...niestety większość odlatuje już do ciepłych krajów, pozostją tylko wróbelki..
s.g? powiedz jak bardzo cie zniesmaczylismy:)
matycz? lepszy wrobel w garsci niz...:P
tak tak! matycz:)
s.g? wplynelo to na twoja osobowosc?:) napisz ze tak:)
... wracając do kodów i wzorów mili (od tego sie zaczęło mc) to Einstein powiedział, że gdy mial 20 lat to myślał tylko o kochaniu, potem kochal tylko myśleć... To jest nasza przyszłośc. Myślenie.
a szkoda s.g:P
myslenie mnie nie dotyczy, bywam blondynka:)
Aktualnie:
1/1 - 61 15 dni
2/2 - 57,70 165 dni
2/3 - 18,21,70
21,48,70 70 dni
3/3 - 3,50,75 795 dni
2/4 - 3,12,22,67 44 dni
3/4 - 12,26,32,44 352dni
Pozdrawiam
1/1 - 61 15 dni
2/2 - 57,70 165 dni
2/3 - 18,21,70
21,48,70 70 dni
3/3 - 3,50,75 795 dni
2/4 - 3,12,22,67 44 dni
3/4 - 12,26,32,44 352dni
Pozdrawiam
Przepraszam, czuję się teraz jakbym był w ABW,CBA i CBŚ naraz. Prowokacja jednak udała się .
slicznie logiczna mówi że bywa blondynką,a pewnie i tak jest,ja to myślę że ma jakieś studia i sie tu wymądrza,a tu matematyka się kłania i nie tylko...
czuje sie jak na obradach sejmu:)
jeśli będzie szansa i szczęście dopisze to sposobami na wygranie się wymienimy,wiadomo że nie jest to łatwe,a możemy sobie pomagać,co nie
tzn.,że się trochę rozweseliłem, śmiech to zdrowie,i jeśli jest to możliwe to trzeba się śmiać, bo zbyt wiele jest łez w naszym życiu dokoła... Pozdrawiam
uklony w pas?:) dla ciebie opa wszystko:)
o widzisz matycz...nawet w sejmie ma mandat...co to się porobiło,i dlatego grać nie trzeba bo wiadomo...bez sensu,bo na wszystko stać
tak opa tak:)
oglądaliście ostatnio coś ciekawego???chodzi mi o nowości-filmy,bo ja to już 3 razy spidermana 3 zaczynałem i zasypiam...
Dziś oglądałem opa transmisję z miejsca pracy Ślicznie logicznej -jeszcze większy kabaret niż obecne studio lotto.Pozdrawiam
dlaczego mnie to nie dziwi?:P kazdy na tym zasypia, proponuje'' innosc'' swietnie sie oglada
wiem,wiem,fajne są tam kabarety... występują same gwiazdy,byle kogo się nie ogląda...
bo polityka jest zabawna matycz, zaufaj mi:)
KACZOR ja troszkę pokombinowałem z twoimi liczbami,zobaczymy jaki będzie efekt...pozdrówko
Pozdrawiam,tak trzymaj pani ślicznie logiczna!:) Ja kocham LOTTO jak koń owies.
od dzis nie gram, to to jakies oszustwo jest a nie lotto, w sumie mi to lotto:)
no KACZOR, nie mam pytań.Żeby z 13tu 7 weszło,niezle.Szkoda tylko że nie zrobiłem 3 pierwsze i 3 ostatnie-byłoby 6/6
Życie nasze to rodzaj gry hazardowej, jeśli traktuje się zbyt poważnie, zazwyczaj się przegrywa -jeśli traktuje się je jak zabawę przynosi dużo przyjemności. Nikt zawsze nie wygrywa. Podobnie jak ludzie niektóre liczby "kleją" się do siebie, niektóre rzadko występują "parami". Nie potrzeba dużej spostrzegawczości...ale odrobinę szczęścia -czego WSZYSTKIM z tej stronki życzę
w porównaniu do nowego prezentera,to o niebo...a tamten to jakiś pajac-dusza towarzystwa
DZIĘKI OPA ZA UZNANIE Z MOICH TYPÓW ZA 20 ZETA ZAROBIŁEM 280 NA CZYSTO NIESTETY Z ROZPĘDU POROBIŁEM 9 ZAMIAST 8 ALE I TAK NIEZLE NA DZISIAJ JESZCZE NIE MYŚLAŁEM ALE DO 17 COŚ WYMYŚLE
PYTANKO KTO JESZCZE ROZPISYWAŁ MOJE TYPY NIECH SIĘ POCHWALI POZDRAWIAM WSZYSTKICH MULTILOTKOWCÓW
Ja odebrałem, dziękuję, bardzo mi przypasował do MULTI LOTKA, pozdrawiam
Kaczor,gratulacja!
Niestety,ja nie skorzystalem z Twojego zestawu,ale fajnie,ze innym sie udalo.Obecnie,tylko czasami zagladam na strone.
Tak na moje oko to trzy losowania wstecz "pomajstrowali" cos z kulami.Kiedys,co pewien czas wymieniali kasety i nie trudno bylo sie zorientowac juz po drugim losowaniu,ze byla podmiana.Teraz,robia to sekwencyjnie i trudno wyczuc.Jedno pewne- zaczely wchodzic od trzech losowan liczby zimne z zakresu 12-14 losowan.
A tak,poza tym to sie calkiem dobrze czuje. ;-)
Pozdrawiam i zycze sukcesow na miare oczekiwan.
Niestety,ja nie skorzystalem z Twojego zestawu,ale fajnie,ze innym sie udalo.Obecnie,tylko czasami zagladam na strone.
Tak na moje oko to trzy losowania wstecz "pomajstrowali" cos z kulami.Kiedys,co pewien czas wymieniali kasety i nie trudno bylo sie zorientowac juz po drugim losowaniu,ze byla podmiana.Teraz,robia to sekwencyjnie i trudno wyczuc.Jedno pewne- zaczely wchodzic od trzech losowan liczby zimne z zakresu 12-14 losowan.
A tak,poza tym to sie calkiem dobrze czuje. ;-)
Pozdrawiam i zycze sukcesow na miare oczekiwan.
Sorrki,ale czy to co powala w poscie mila to kod?
Ciemny kak tabaka w rogu jestem.
Ciemny kak tabaka w rogu jestem.
nie bądź ciemny tylko spostrzegawczy ,a wszystko zaczyna układać się jak puzle
niewiem czy to widzieliscie ale o to mala wpadka w sumie dawna totka:) http://video.interia.pl/obejrzyj,film,70717,sortuj,sm,st,70762,pozycja,5,Wpadka_lotto
Dzieki mila.
Bede sie staral.Intensywnie.
Bede sie staral.Intensywnie.