Wpisy 1 732 395 – 1 732 494
29 września 2013 22:33 → 30 września 2013 00:17, 100 wpisów
z 10 zrobiła sie 1
a z 8 80
a z 8 80
jola masz rację, dziś do pukonu wstawiłem 40,41,42 i w sumie nie zAWIODŁY
halapek
chciałam jeszcze przed snem zatypowac i weszłam na chwilę na chat
jutro mogą pozytywnie zaskoczyc końcowki 6 i 8 oraz przedziały 1-10 (bardziej 21.40) oraz 51-60 (bardziej 14.00)
i idę
chciałam jeszcze przed snem zatypowac i weszłam na chwilę na chat
jutro mogą pozytywnie zaskoczyc końcowki 6 i 8 oraz przedziały 1-10 (bardziej 21.40) oraz 51-60 (bardziej 14.00)
i idę
drapeczku.. postaram się ..ja wpleść gdzieś ..albo zakamuflować , dla Ciebie
ide coś na jutrzejsze losowanie
jutro musze wczesnie wstac bo ide do pracy rano
a od pierwszego melduje sie w pośredniaku
jutro musze wczesnie wstac bo ide do pracy rano
a od pierwszego melduje sie w pośredniaku
medea
jociu bo jutro 10,50,22,32
fajnie też już dwa razy losowania bazowe ustalone wg fal w kalendarzu Majów pokazały plusa, ale niestety częsciej wskazują tylko pewniaka a poza tym do października wskazań brak
królowamonet za nową pracę. Wiem jak to jest choć na całe szczęście od prawie 9 lat tylko w teorii
fajnie też już dwa razy losowania bazowe ustalone wg fal w kalendarzu Majów pokazały plusa, ale niestety częsciej wskazują tylko pewniaka a poza tym do października wskazań brak
królowamonet za nową pracę. Wiem jak to jest choć na całe szczęście od prawie 9 lat tylko w teorii
gaja
39,32,40,22,77,78,63,65,50,58 tak gram jutro o bonus; a o drobne będę kradł rano
gaja
gaja
gaja
i znikam tym razem definitywnie bo tak gadu gadu i znowu dołączę do nocnej zmiany
i znikam tym razem definitywnie bo tak gadu gadu i znowu dołączę do nocnej zmiany
Drapku, toze były cztery dwójki, to nic nie znaczy i 5 potrafi wejść ..tym sie nie martw.. ale nie wiem jeszcze czy 32 dobra
też idę tam, choć nie wiem gdzie to tam jest
p.s. uli parka 9-12 weszła z jednolosowaniowym opóźnieniem
i baja bongo
p.s. uli parka 9-12 weszła z jednolosowaniowym opóźnieniem
i baja bongo
rebus dla drapka........myślę że jutro powinno wejść oko......ale powinno być to oko z Persji
Oczywiście nad cyferkami , bo tak ogólnie,to czasami zdarza mi się
jocia.....chciałem puścić pawia....ale puściłem oko....a że na dywan.......no to na perski
dobranoc jocia ,halapek
lottomat
lottomat
Halapek opuscic to możesz jedynie spodnie łobuzie
Ty niski.....a czy TY odróżniasz słowo odpuścić...od.....opuścić???
Halapek bo to sa gejowskie nasienia
tfffu....tffffu,,