Wpisy 1 731 569 – 1 731 668
28 września 2013 23:14 → 29 września 2013 00:24, 100 wpisów
mysli ze jak nie pisze nicku wprost to sie domyslic nie mozna, co za pajac
Robal pofatyguj swoje dupsko zawitaj do mnie to Ci przeliteruje na glos zes P A J A C
Mo-zecie wczytać wyniki lotto + bo mi pojawia się jakiś komunikat a strona wczytuje się do polowy
jocia
ale ja w profilu - nie umieszczałem "listy pajaców" i nie pisałem , nie znając sprawy, jak von gie - 'całuj mnie w dupsk'o
a to co mam w profilu Admin powinien wywalić w formie obiecywanego artykułu, już ze dwa lata temu
trochę by mniej to harcowało
ale ja w profilu - nie umieszczałem "listy pajaców" i nie pisałem , nie znając sprawy, jak von gie - 'całuj mnie w dupsk'o
a to co mam w profilu Admin powinien wywalić w formie obiecywanego artykułu, już ze dwa lata temu
trochę by mniej to harcowało
jocia tam jak mamy Typowanie LOTTO z plusem strona wczytuje się do połowy
A kto ma w profilu liste pajaców hipcio ma bałwanka to wiem , ale pajaców nie widziałam u nikogo Robal co Ty piszesz
... ale Sama Góra wolała wypisać adresiki 'kojarzące' się z innymi,
imo - prawie - pełna porażka
no, ale ktoś miał jociuniunia taką listę od samego wejścia jociuniunia - co ja mam ? PO trochę, to nie boli
dobranoc
imo - prawie - pełna porażka
no, ale ktoś miał jociuniunia taką listę od samego wejścia jociuniunia - co ja mam ? PO trochę, to nie boli
dobranoc
Przeczytałam pobieżnie i mnie to chyba nie dotyczy .. przelecialam po łebkach
von Gie
a może to była pompka i obciąganie ? bo - nie pamiętam dokładnie mistrzu kajaka
a może to była pompka i obciąganie ? bo - nie pamiętam dokładnie mistrzu kajaka
Nienawidzę niedomówień co ja mam z tym wspolnego..bo juz mi zaczyna świtać..dlaczego jestem " atakowana"
jociunia
Ty za dużo nie jaraj - bo jeszcze zmarszczek dostaniesz
zostawiam
http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU
Ty za dużo nie jaraj - bo jeszcze zmarszczek dostaniesz
zostawiam
http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU
biedny Robal, pisze tak jakby sprawialo mu to ogromny wysilek zeby przelac na te swoje marne mysli na klawiature
jocia
cóż - nie ma żadnego atakowania Ciebie, czasem się uśmiechnąłem owszem - nieszkodliwie miało być - i tylko z ilości w ilości
a co te inne takie tęgie głowy, dowcipni, delikatni, wrażliwi inteligentni, oczytani, to tęgie głowy
Tobie dobranoc
a von gie - insekcie ? tylko na tyle stać ? to ty - płyń dalej
cóż - nie ma żadnego atakowania Ciebie, czasem się uśmiechnąłem owszem - nieszkodliwie miało być - i tylko z ilości w ilości
a co te inne takie tęgie głowy, dowcipni, delikatni, wrażliwi inteligentni, oczytani, to tęgie głowy
Tobie dobranoc
a von gie - insekcie ? tylko na tyle stać ? to ty - płyń dalej
" atakowana" wziełam w cudzysłów .. zauwaz, bo z pewnoscia jeszcze jesteś, Robal.
jprdl
zaprawdę - nie ja jeden uważam, że typy /sprzed około miesiąca/ w jakimś tam końcu momencie trafione, to nie najlepszy pomysł
I to nie było /chyba/ do Ciebie ?
ale dobra jasne jasne w ramach wolności wypowiedzi - oczywiście mogę się zakneblować
dobranoc
zaprawdę - nie ja jeden uważam, że typy /sprzed około miesiąca/ w jakimś tam końcu momencie trafione, to nie najlepszy pomysł
I to nie było /chyba/ do Ciebie ?
ale dobra jasne jasne w ramach wolności wypowiedzi - oczywiście mogę się zakneblować
dobranoc
Ilość w ilośći .. to wiesz dobrze jak z tym jest moge wytypowac 50 liczb..czego nigdy nie robię ..a wybrac własciwe .. pozazywałam zdjęcie mojego zeszytu , chyba dwie osoby widziały.. ze mam zakreslone w kółeczkach te wazne liczby i skreslam na kupony.
Oj.. czekam na nie ,nie wysyłam ich notorycznie tak jak i mojej 8/8
Oj.. czekam na nie ,nie wysyłam ich notorycznie tak jak i mojej 8/8
No tobrze a zerowe trójki..np. 3/3 które czekaja po 150 losowań .., 10/10.. które juz kiedys były i moga sie powtórzyć .. trzeba tylko wiedziec kiedy maja szanse wejść .
jociunia
my nie rozmawiajmy o takich ilościach
mam 'pecha', bo pamiętam, jak niejaki bluszcz33 / - a wiesz, kto jeszcze na tym nicku nadawał - prawda ? dość blisko byłyście / 'wszedł' na DW - to też, chyba, dla tamtego - nie było miłe
dobranoc
my nie rozmawiajmy o takich ilościach
mam 'pecha', bo pamiętam, jak niejaki bluszcz33 / - a wiesz, kto jeszcze na tym nicku nadawał - prawda ? dość blisko byłyście / 'wszedł' na DW - to też, chyba, dla tamtego - nie było miłe
dobranoc
Kajak i kretyn
bajka
Kretyn spływał w kajaku na rzece,
Uśmiechnięty, szczęśliwy jak świnia,
A że kretyn był, więc z istoty rzeczy
Za każdym kilometrem kretyniał.
Niebo było czyste, bez chmurek,
Rzeka niebieska i krzywa.
I wołali źli ludzie, co się wspięli na pagórek:
- Ach, spójrzcie, to kretyn spływa.
Na brzeg wyszła żona w wianku z konwalii,
Wyszedł szwagier z całą rodziną
I płakali, i ręce załamywali,
A kretyn płynął i płynął.
Sens moralny, że słońce wszystkim świeci jednako,
Niech się nikt nie wywyższa, niestety!
Bo nie tylko profesor może spływać w kajaku,
Ale również zwyczajny kretyn.
Konstanty Ildefons Gałczyński
1934
bajka
Kretyn spływał w kajaku na rzece,
Uśmiechnięty, szczęśliwy jak świnia,
A że kretyn był, więc z istoty rzeczy
Za każdym kilometrem kretyniał.
Niebo było czyste, bez chmurek,
Rzeka niebieska i krzywa.
I wołali źli ludzie, co się wspięli na pagórek:
- Ach, spójrzcie, to kretyn spływa.
Na brzeg wyszła żona w wianku z konwalii,
Wyszedł szwagier z całą rodziną
I płakali, i ręce załamywali,
A kretyn płynął i płynął.
Sens moralny, że słońce wszystkim świeci jednako,
Niech się nikt nie wywyższa, niestety!
Bo nie tylko profesor może spływać w kajaku,
Ale również zwyczajny kretyn.
Konstanty Ildefons Gałczyński
1934
byłyscie..to moge sie domyslać ..powiedzmy wie, ale nie znam z tego nicka
Galatasaray - Rizespor 1 - 1
Wil - Chiasso 0 - 0
Hearts - Dundee Utd 0 - 0
Academica - Arouca 0 - 0
Frankfurt - Hamburger 2 - 2
Lausanne - Lugano 1
Wil - Chiasso 0 - 0
Hearts - Dundee Utd 0 - 0
Academica - Arouca 0 - 0
Frankfurt - Hamburger 2 - 2
Lausanne - Lugano 1
Moze myślisz nadal,ze jestem czyimś klonem i ze orientuję sie co było przed ...
Trafiłam na pasko..i zagladalam w mapki, potem miałam przerwe w graniu i przestalam zaglądac ..po pół roku zaczełam znowu grać ..obserowalam stronke przez miesiąc, nim sie zalogowałam i chyba niepotrzebnie
jocia
powiem tak - e46 wyrażała mi się o Tobie w samych superlatywach, ale - niestety - ja w różnych miejscach netu widziałem już tak różne występy /i ! cały czas w temacie/ że mam bardzo ograniczone zaufanie
z tą otaką ceną /po czasie/ zalogowania się - zapewniam Cię nie jesteś pierwsza i jedyna i nie ostatnia, zapewne
dobranoc
powiem tak - e46 wyrażała mi się o Tobie w samych superlatywach, ale - niestety - ja w różnych miejscach netu widziałem już tak różne występy /i ! cały czas w temacie/ że mam bardzo ograniczone zaufanie
z tą otaką ceną /po czasie/ zalogowania się - zapewniam Cię nie jesteś pierwsza i jedyna i nie ostatnia, zapewne
dobranoc
Spokój ma być !!!.
...................................................
...................................................
Nie ma mnie w innych miejscach netu ,w jednym, ale nie moge podac, bo bede namierzona
Jocia, jak Tobie poszło losowanie ?
.....................................
.....................................
W jednym Urzedowym ..i tyle mojej działaności w necie.
Emerytko dziekuję
Emerytko dziekuję
Robal.. ja rozumiem, ale ja niczego nie chcę , wiec nie wiem dlaczego o tym piszesz
Znikam.. .
.......................................
.......................................
trafiłam qjaster ..ale nie pisze, bo mi nie wierzą , albo sie smieja, więc nie bede pisała o tym , wybacz
W każdym razie nie ma czego zazdrościć ( nie pisze o Tobie ) qjaster )
jocia
dlaczego napisałem ? u licha - przez pewne analogie...
A przecież tam, w temacie, to ten smutny chłoptaś ze dwa, czy trzy razy mnie wywoływał - "widziałeś", "widziałeś" - no to sorry, ale ja za parawan takiego wstecznego oglądania zaprzeszłych kuponów - nie będę robił i oczywiście - może Ci się to nie podobać, ale proszę mi nie odbierać prawa wyrażenia swojej opinii, dania głosu
dlaczego napisałem ? u licha - przez pewne analogie...
A przecież tam, w temacie, to ten smutny chłoptaś ze dwa, czy trzy razy mnie wywoływał - "widziałeś", "widziałeś" - no to sorry, ale ja za parawan takiego wstecznego oglądania zaprzeszłych kuponów - nie będę robił i oczywiście - może Ci się to nie podobać, ale proszę mi nie odbierać prawa wyrażenia swojej opinii, dania głosu
No własnie M.P. - jedno miejsce w necie wystarczy, by stracic wiarę w ludzi , tez zaczynam miec ograniczone zaufanie , bo tez doświadczyłam paru nieprzyjemności
qjaster zauważyłam.. cos wchodza z opóźnieniem ..zreszta widac to nawet na mapce