Wpisy 1 731 433 – 1 731 532
28 września 2013 22:32 → 28 września 2013 23:00, 100 wpisów
Ale gdzie miałbym się zgłosić ? A co chciałbyś żebym poprowadził losowanie ciekawe ile ludzi by wtedy wygrało ?
Punkty suma: 803 o co w tym chodzi ?
Już się widzę zapowiadającego losowania ale by było śmiesznie co ?
Krzysztof, ja na to, że w takim razie tytuł "Mam talent" dla tego programu jest błędny a powinien on brzmieć bardziej w stylu "Weźmiemy każdego, z którego można się pośmiać albo kto śpiewa" ;D
krzysztof juz był smieszny prezenter wieleba ale go wymienili:
Dlaczego ?
A tym starszym panem co się stało co kiedyś prowadził losowania odszedł na emeryturę ?
Adix czy przez to rozumiesz ?
Adix czyli co przez to rozumiesz ?
Wyrażam swoje zdanie, że według mnie programy typu "Mam talent" to dno.
1many widze w wygranych,ze padało jedno 9z10 to musiałeś być ty:
Ale jednak ludzie występują i robią kararę później i jeszcze kasę można wygrać 300 tyś zł koleś mało ? A po za tym możesz być rozpoznawalną osobą później i chwalić się u siebie że się było w TV jak chyba w Must Be The Music Tylko muzyka albo GOT to Dance Tylko Taniec wystąpię i zatańczę Michaela Jacksona styl.
masz smieszną fotkę w profilu to chyba jakas babka z rosji,hi,hi:
A wy jakie macie talenty ?
krzysztof c ja nie mam talentow pusto w głowie,nie potrafię dobierac szczesliwych liczb na kupony:
My /prawie wszyscy/ jesteśmy dość wszechstronnie utalentowani, ale - częstokroć niedocenieni /
Chyba tak, ale w takim razie jako pozytywne porównanie odebrać nie mogę hhha
O.K. w sumie nie mam powodów by nie wierzyć .. 1 many..jak masz 9/10- to wielkie brawa, jak nie masz.. to moze będziesz miał i brawa na zapas
hipopotan
a jak tam Twój ulubiony zestaw, coś z niego pociągłeś ?
a jak tam Twój ulubiony zestaw, coś z niego pociągłeś ?
http://www.youtube.com/watch?v=Y5rPNqgZff4 muszę się nauczyć tego. Wiem pokaże im że mam talent do GTA to jest myśl ciekawe co by powiedzieli albo F1 ?
a wysłałem kiedyś prośbę do manjackal misjonarza aby się za mnie modlił,a niedługo potem czytam na jego stronie,ze dostał paralizu i nie moze chodzić:
Dobranoc bo jutro do szkoły trzeba jechać.
robal dzisiaj zaszalałem 10zeta w multi,3 dziwiatki i piatka i lotto za 4zeta:i zdrapka 1zeta:
W czym jesteście uzdolnienie w piciu tego ? czy tego ? Oczywiście bez urazy.
krzysztof c ja nie moge nic pić jedynie herbatę i mineralna :
hipopotan
poważnie ? 'odrobić straty' ? w teesie ?
nie idź tą drogą
poważnie ? 'odrobić straty' ? w teesie ?
nie idź tą drogą
ja skladam skarge do Pasko ze musze czytac wypowiedzi takiego typa, przeciez to sie w pale nie miesci zeby byc tak glupim i zadawac tak debilne pytania
to z czasem wplywa na agresje i moje nerwy i najchetniej bym go wy***l na ksiezyc zeby z gwiazdami sobie gadal
A ile możecie wypić piwo ? Ile dacie radę żeby film się urwał ? A pamiętam jak z kolegami po szkole jak chodziłem do Technikum ostatni rok się złożyliśmy i piwa piliśmy to 3,5 i koniec był z mną świat zaczął wirować tak jak u kuzyna na 18 urodzinach po wypiciu około 250 ml i 2 piw.
Dobra dobra już mnie nie ma.