Wpisy 1 730 833 – 1 730 932
28 września 2013 16:51 → 28 września 2013 18:05, 100 wpisów
Jocia...
Znów wywaliłaś ozora. Może jest na ...sprzedaż ???
To się więc pytam: Po ile kilogram ozora ?
.......................................................
Znów wywaliłaś ozora. Może jest na ...sprzedaż ???
To się więc pytam: Po ile kilogram ozora ?
.......................................................
wystarczy tylko 4zeta i obstawić lotto z plusem potem z wygraną wyruszyc w podróż dookoła swiata,wszystko zaczyna się od marzen:
Hipcio.
.......................................
.......................................
a polakow ma ubyc w kraju do 16milionów reszta za granicą,ziemie zajmą niemcy ktorzy wykupią po 10 mieszkan na wynajem:
.........................
Jocia.. .
To były ...żarty.. .
.........................................
To były ...żarty.. .
.........................................
witam dziś 2 trafne pewniaki w grupach A i B każdy inny,żeby tak szło w realu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co to są: "żatry" ???
................................
należe do grona osób,które innym nie zazdroszczą więc jakbyś miała mnie na uwadze to wyślij mi coś czasem na maila jest na moim profilu,pozdrawwiam Cię jocia
Reniuszka.. .
Wiem, że to tylko literówka. Jocia piszę...BEZBŁĘDNIE.
........................................................
Wiem, że to tylko literówka. Jocia piszę...BEZBŁĘDNIE.
........................................................
joladzięki, a jak dziś u Ciebie? powiem tak liczby były moje-szczególnie wypatrzyłem parkę 54-57 i dołożyłem do tego trójkę meduśki- szkoda że weszło ino 48, ale dobre i to, no i nie zagrałem z +, choć często 9/9 tak gram
reniucha
wn
reniucha
wn
wędrowcoja też staram się tak pisać,a ile tu błędów trafia się ortograficznych to czasami szkoda mówić,ale w końcu belfrem jestem w szkole,a nie w necie
Jutro zrobię ...Test MM.
......................................
reniuszko..Tobie z przyjemnością tylko, ze na razie nie widzę niczego szczególnego.
Wzajemnie reniuszko Ciebie również pozdrawiam .
Reniuszko jestes wspaniała , bardzo Cię lubię ..(z obserwacji na czacie to wynika) , dlatego prosze nie pisz w takim stylu, bo się narazisz na kpiny, drwiny itd. , a i ja czuję sie zaklopotana .
Róznie bywa..dzisiaj poszło mi w zasadzie kiepsko jestem zadowolona z pewniaczka 16
Wzajemnie reniuszko Ciebie również pozdrawiam .
Reniuszko jestes wspaniała , bardzo Cię lubię ..(z obserwacji na czacie to wynika) , dlatego prosze nie pisz w takim stylu, bo się narazisz na kpiny, drwiny itd. , a i ja czuję sie zaklopotana .
Róznie bywa..dzisiaj poszło mi w zasadzie kiepsko jestem zadowolona z pewniaczka 16
umykam do milenium,do sklepu i do zajęć porządkowych,bo dzisiaj jestem po odrabianiu 2maja
Reniuszka:
Ja nie robię błędów, bo mam włączony słownik.
....................................................
Ja nie robię błędów, bo mam włączony słownik.
....................................................
jocia dzięki,często czytuję,nie zawsze piszę,bo czasem irytują mnie te gry słowne niektórych osób
wczoraj byłem na grzybach i pierwszy raz słyszałem ... rykowisko jeleni
a już wyzwiska,toż to paranoja jakaś,obrażanie innych jak się z daną osobą szklanki herbaty czy filiżanki kawy nie napiło to dla mnie bezsens
Reniuszka:
Uczysz w średniej szkole ???
..................................
Uczysz w średniej szkole ???
..................................
wn w specjalnej i młodzież i dzieciaki są fajniejsze od tych w normie intelektualnej
Reniuszka.. .
...................................
Halapek.. .
Drapek.. .
....................................
....................................
Też mi się ciężko ostatnio typuje
dlatego dziś troszkę inaczej popatrzę na liczby
dlatego dziś troszkę inaczej popatrzę na liczby
drapek...ja trzasłem se 7/7...8/8..i 9/9...z+...i 10/10...bez+....zobaczę ile będę w plecy
ja se trzasłem jeszcze 9/9 tym razem z+ i jeden minik
ula dzięki
3,10,25,28,32,70,71,73,78+ tak gram o 300k
ula dzięki
3,10,25,28,32,70,71,73,78+ tak gram o 300k
bez herbatki ..nie zaberam się w czsie typowania.. wypijam do trzech herbatek ..porządnych.. nie zabarwionej wody
Ulala.. .
..........................................
..........................................
ula a to francowate 78 niechce wlecieć za choleręmoże wleci dziś jako ..ostatnia
drapek..jakie grzyby nazbierałeś?
ja mam miejsca na maślaki....jest ich bardzo dużo.ale po krzakach trzeba chodzić
ja mam miejsca na maślaki....jest ich bardzo dużo.ale po krzakach trzeba chodzić
ula borowiki, koźlarze czerwone -jeden miał prawie 30cm kapelusz, rydzyki, opieńki, podgrzybki i jedną kanię; maślaków i kurek nie było
Za oknem +10. Zimno.. .
czesc wszystkim
Znikam.. .
Idę robić Test... .
........................................
Idę robić Test... .
........................................
2,6,8,10,33,45,48,62,65,76{{detektyw}na 22 moze cos z tego bedzie
Ja mrożę grzyby...w zimie smażę i sa jak świeże,marynowanych nie za bardzo lubię,tylko parę słoiczków zrobiłam
halapek 16 na dziś było dobrą liczbą- nawet ja do tego doszedłem
ula zupka borowikowa dziś, trochę borowików się suszy, a reszta zagotowana i zmielona na farsz wigilijnych uszek
ula zupka borowikowa dziś, trochę borowików się suszy, a reszta zagotowana i zmielona na farsz wigilijnych uszek
nóżki opieniek wyrzucam, a dla mnie najlepszy farsz jest ze zmieszanych grzybów- ale faktem że opieńki tam muszą być
A mnie stary grzybiarz o tym powiedział,i nóżki takie grube mam specjalnie oddzielone na uszka
drapek....Ty zapewne doszedłeś do tego w ten sposób...że przejżałeś nocny czat,....i zajmałeś..od joci
kradziony prawie w całości pukon miałem osobno i utylizację zaliczył, a chybik dał 4/10; jutro będę jumał na 14tą- a jocia nic dziś nie zapodała
drapek...baz kłamstw....mi tu
1 730 775. drapek 2013-09-28 (14:05) jżb
6/9 i że nie zagrałem z +
sławek 54-57
1 730 775. drapek 2013-09-28 (14:05) jżb
6/9 i że nie zagrałem z +
sławek 54-57
a dziś dzień sie dobrze zaczął, bo kupiłem rano w markiecie krzyżówkę nr.001 i 20zł wpadło
jocia zapodałam końcówkę 6 pod daszkiem, parasolką ..= 16 kto załapał ,ten miał
halapku po wieczornym losowaniu zostaw jakieś cyfry na jutro- kiedyś twoje 49 ukradłem i bardzo pomogło