Wpisy 1 730 634 – 1 730 733
28 września 2013 12:56 → 28 września 2013 13:51, 100 wpisów
oj..lilus wypic mozna drnencje czy cos tam..trzeba tylko trzymac fason ii kulturcia musi byc..zalezy jaka imprezka jast..gdzie co ii jak..
ulexxuniu
wszystkie są zaczepiste, i - rozsądnie, z umiarem, albo w zależności od sytuacji używane
ale - jeśli piszę "zostawiam "
no naprawdę - ani sam, ani nie propaguję, alkoholizowania się...
przecież, choćby tylko połowę z tego, co wstawiłem - bym 'obrócił', to już bym nie żył - hihihi
wszystkie są zaczepiste, i - rozsądnie, z umiarem, albo w zależności od sytuacji używane
ale - jeśli piszę "zostawiam "
no naprawdę - ani sam, ani nie propaguję, alkoholizowania się...
przecież, choćby tylko połowę z tego, co wstawiłem - bym 'obrócił', to już bym nie żył - hihihi
ulexxa....ja wódki nie piję więc drinencje też odpadająjak już to piwko albo jakiś koniak.Wóda odpada
lilus..ja wody tez nie....jezeli to z aldi akrpolis..lub napoleon z kaufland..
ulexxa..Bacardi mi też podchodzi,rum zarąbisty w smaku jak dla mnie
liluś
a co obstawiasz w pojedynku Cuba libre versus mojito ? {{zeby}
zostawiam i poooowwwwwwwwwwwwooooo
{{hej}
a co obstawiasz w pojedynku Cuba libre versus mojito ? {{zeby}
zostawiam i poooowwwwwwwwwwwwooooo
{{hej}
stoi tu u mnie..wszystkiego..czasami do kawy jak siostra ze szwagremjest lub sasiedzi..to lubimy..ajerkoniak..posypuje go zwykla kawa ii gucio..ale to takie mdle troche..
Witam,
Ruszył nowy dział Typowania -> Zestawy liczb
Zobaczymy jak się dalej rozwinie... jest to dodatkowe miejsce na podawanie przez Was swoich zestawów liczb.
Można tam np. podać 10 zestawów po 10 liczb i będą one zawsze tam zapisane, a tuż po losowaniu od razu można sobie sprawdzić ile się ma trafień.
Inni mogą również wczytywać i podglądać takie zestawy u innych użytkowników.
Wkrótce liczby te zostaną również połączone z profilem, gdzie będzie link do ich wyświetlenia jeśli dany użytkownik je sobie zdefiniował...
Ruszył nowy dział Typowania -> Zestawy liczb
Zobaczymy jak się dalej rozwinie... jest to dodatkowe miejsce na podawanie przez Was swoich zestawów liczb.
Można tam np. podać 10 zestawów po 10 liczb i będą one zawsze tam zapisane, a tuż po losowaniu od razu można sobie sprawdzić ile się ma trafień.
Inni mogą również wczytywać i podglądać takie zestawy u innych użytkowników.
Wkrótce liczby te zostaną również połączone z profilem, gdzie będzie link do ich wyświetlenia jeśli dany użytkownik je sobie zdefiniował...
W przyszłości planuję wraz z losowanie automatycznie sprawdzać wszystkie stałe zestawy wszystkich użytkowników celem sprawdzenia, czy nie ma gdzieś jakiś wysokich trafień
Pojawi się też może jakaś ogólna statystyka trafień dla każdego... a także koniecznie informacja o dacie zapisanych typowań (aby było jasne, czy np. ktoś nie ma w swoich zestawach 10/10, które podał sobie tuż po losowaniu, żeby wzbudzić u innych sensację
Lila: obecnie musisz tam wejść, wpisać nick, np. wpisz mój "Pasko" i kliknij na "Wczytaj zestawy"
Pasko Drogi Przyjacielu
to autorski pomysł, czy ew. jakaś sugestia userów ?
to autorski pomysł, czy ew. jakaś sugestia userów ?
ulexxa..eiverboten piłaś?Tfu nie dobre jak nie wiem co.Nie lubię eier likor
nie wykluczam, że pojawi się kiedyś możliwość wprowadzania tam liczb tylko dla siebie, że inni nie mogą ich podglądnąć... jeśli będzie takie zapotrzebowanie zgłaszane.
lilus..kazdy ma swoj jakis tam smaczek..lece kochani z flora..pa wam..
Robal_36: No jest to sugestia, którą słyszałem nie raz... tzn. ktoś puścił jakieś kupony Lotto i po losowaniu chciałby od razu wiedzieć czy coś trafił. W ten sposób może je sobie zapisać do "stałych zestawów", a tuż po losowaniu tylko kliknąć na "Sprawdź zestawy" i już ma.
...657 - no właśnie - opcja >ukryte< chyba jednak by się przydała
powodzenia
powodzenia
Pasko..nic się nie dzieje.Właśnie o to loto,że nic się nie dzieje.Co jak przeglądarka?
Lila: musisz kliknąć tam gdzie pisze "Kliknij tutaj, aby rozpocząć". Nie działa?
ale też wcale nie trzeba mieć publicznie zapisanych liczb, można po prostu mieć zapisane gdzieś w swoim pliku linijka pod linijką, a potem tylko wkleić w okienku i sprawdzić sobie... nie trzeba nic zapisywać do bazy multipasko wtedy.
dało radę ale kiepsko bo to KLIKNIJ TUTAJ jest jakieś takie ,że ciężko się połapać o co biega.
siemka..
dotam...
Lila..
Jak wam typowania idą
Lila...jak wysłane kupony
Lila...co tam walczysz z kompem
profesorze..nie z kompem tylko z nowością jaką wprowadził Tatko Pasko
8,13,21,56,61
Lila..a jaka nowość
dotam...ma nawet 2 kunieJeden to łysy grzmot a drugi to Hiszpańska mucha
14,33,41
21,28,57
28,42,57
21,28,57
28,42,57
Lila...no dobra
Lila...wysłane kupony
gdzie torsan, on się zna na klaczkach, po nogach poznaje która dobra
profesorze..pijany jesteś czy co?Wyżej już się pytałes i odpowiedziałam
mnie tylko ciekawi , ile oni płacą tym gościom przy losowaniach, co 60sek rozmawiają
Lila..nie sprawdziłem wczoraj piłem
dawać losowanie
Lila...i też nie dzużo piłem z dwie sety
dotam.......ta ja już się rtch zdrapek na kupowałem nic lipa extra pęsja na to z 70zł wydałem i ****
Lila...pod dobre jedzenie pujdzie
ja pisałem
Na obiadeknie wiem własnie co wymyśleć
Lila..jeszcze nic nie zrobiłem
MOże z auchan
LIla...mama przyjedzie to może grzybki