Wpisy 1 729 635 – 1 729 734
27 września 2013 14:06 → 27 września 2013 17:23, 100 wpisów
trafiłem 3/3 z plusem, stawka x 10
bolek i nic dziwnego bo księżyc jest w położeniu sprzyjającym znakom wodnym
to trzeba było grać wiesiek
tak, w jednym.
wojo witaj w klubie
bolek
To teraz idąc za ciosem na wiecżór liczby pozostałych znaków wodnych Skorpiona i Ryb
bolek
To teraz idąc za ciosem na wiecżór liczby pozostałych znaków wodnych Skorpiona i Ryb
no to lecę
Na Targową trochę jest.
Na Targową trochę jest.
tiashi 54x10 to 540 złotych czyli w teorii w kolekturze
w teorii bo ja tego mojego 7/10 z siedemdziesiątek nigdzie nie mogłam zrealizować przez dwa dni
w teorii bo ja tego mojego 7/10 z siedemdziesiątek nigdzie nie mogłam zrealizować przez dwa dni
Dzisiaj Test MM był robiony na ...TAK. Dodatkowo podkreśliłem, że będą liczby z grupy B.
Test MM 9/20.. .
............................
............................
Znikam.. .
...................................
...................................
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 2 140 000 zł
bolek no to niedobrze jak jest tyle powtórek, bo był już taki okres gdy bonus rósł a liczby to i po 8-10 się powtarzały i to takie księżycowe
bolek nie tylko Tobie taka perspektywa się nie podoba
wojo dzięki podprowadzam bo własnych pomysłów brak
wojo dzięki podprowadzam bo własnych pomysłów brak
kuźwa znowu tyle powtórek!!!!!!!!!!!!!
co wygrała jocia??????????
witajcie!!!!
co wygrała jocia??????????
witajcie!!!!
reniuszka
wiem i jestem oraz cała nadzieja w wieczornym albo sobie odpuszczę końcówki i zostanę przy dziesiatkach na jutro polecam 1-10
A propos joci prosiła o dyskrecję więc niestety szczegółów nie mogę zdradzić
Te powtórki to jak pisałam wyżej do bolka bardzo niedobry znak. Bo były już takie okresy gdy powtarzało się co chwilę 8-10 liczb a mimo to bonus rósł i mało kto trafiał bo ciężko było dobrze wybrać liczby do powtórek albo złośliwie leciało losowanie wpuszczające nowe liczby do gry
wiem i jestem oraz cała nadzieja w wieczornym albo sobie odpuszczę końcówki i zostanę przy dziesiatkach na jutro polecam 1-10
A propos joci prosiła o dyskrecję więc niestety szczegółów nie mogę zdradzić
Te powtórki to jak pisałam wyżej do bolka bardzo niedobry znak. Bo były już takie okresy gdy powtarzało się co chwilę 8-10 liczb a mimo to bonus rósł i mało kto trafiał bo ciężko było dobrze wybrać liczby do powtórek albo złośliwie leciało losowanie wpuszczające nowe liczby do gry
kurde a tak se powiedziałam patrząc na 10-tkę,że nie padnie,a franca wylazła
medea i na piątce na której jakiś czas wysyłałam byłoby 4/5 ściślej ;1 10 34 i 47 dobrzeż,że 41 nie weszło,bo to by było trochę gorzej dla mnie ,jak wysyłałam to było tylko ciągle 3/5
reniuszka jestem
41 to może jeszcze wejść bo mi z takich kombinacji alpejskich wychodzą na każdy dzień parki plusów no i na dziś jest 23/41 a w dni gdy mój kalendarz ją wskazuje to lubią obie wejśc
41 to może jeszcze wejść bo mi z takich kombinacji alpejskich wychodzą na każdy dzień parki plusów no i na dziś jest 23/41 a w dni gdy mój kalendarz ją wskazuje to lubią obie wejśc
czasami wyprzedzamy niektóre losowania...bywa niestety czasto...
Gracz z miejscowości Sosnowiec wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Super 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
ja ostatnio testuję taką metodę parkami losowań "bazowych" fajnie wychodziło typowanie ich wspólnych liczb a tu dziś jak na złość wielka figa. Za to ich plusy poszalały
na 14-sta plusy z tych sześciu losowań to 37,71,80,15,27,26 czyli 3/6 było
gdyby dołożyć plusy wieczorne czyli 64(powtórzyło się dwa razy),68,62,48,1 to 5/10 z plusem
czyli na wieczór może 48,62,64,37,71,80 spróbować
na 14-sta plusy z tych sześciu losowań to 37,71,80,15,27,26 czyli 3/6 było
gdyby dołożyć plusy wieczorne czyli 64(powtórzyło się dwa razy),68,62,48,1 to 5/10 z plusem
czyli na wieczór może 48,62,64,37,71,80 spróbować
sara dziękuję i nie omieszkam z prezentu skorzystać bo własne kombinacje coś mi średnio w realu wychodzą
medea76 tez kombinuje na rozne sposoby z tymi liczbami i jak na razie jedna wielka LIPA
Ania70 ale za to prowadzimy aktywną profilaktykę Alzheimera trenując nasze szare komórki
ponikad 7 moja szczesliwa liczba ciekawe jak to sie ma do Alzheimera
13,59,4,45,9,38 na pierwszy rzut oka na ten ciąg takie mi się rzuciły w oczy
Ania70 Ty szczęściaro u mnie dopiero za prawie trzy godziny
Ania70 Ty szczęściaro u mnie dopiero za prawie trzy godziny
medea76 to długo pracujesz, oj długo, nie ma czasu juz na miłość
zamki na piasku,gdy pełno w szkle
radio wawa tylko polska muzyka
radio wawa tylko polska muzyka
Boże jedyny w ustach nie mam śliny,
jestem już dobrze nadupcony,
nie pasuje to komuś ?
jestem już dobrze nadupcony,
nie pasuje to komuś ?
kasa odebrana
Tańczący - a zabrali ci podatek?
tańczący
aleś żeś 'przyszalał', to chyba jakiś impuls - - często wysyłasz na stawce z plusem ?
aleś żeś 'przyszalał', to chyba jakiś impuls - - często wysyłasz na stawce z plusem ?
wygrałem 2140, był impuls
i fajnie greg