Wpisy 172 933 – 173 032
13 października 2010 21:18 → 14 października 2010 12:48, 100 wpisów
TRZEBA ZACHĘCIĆ GRAJĄCYCH
w tej sytuacji mogą być tylko rabaty
np.zagraj za 1000 bez vat
np.zagraj za 1000 bez vat
dobrze,że jeszcze jestem hetero,
więc mnie pocztówki z Kubicą nie
interesują
więc mnie pocztówki z Kubicą nie
interesują
czechy fortuna polsko na 22 15 /10 19 32 47 71 // 6 19 44 56 65 ///milego vieczoru
korn ja nie
i przez to mam jeszcze więcej czasu na nudzenie się 
i przez to mam jeszcze więcej czasu na nudzenie się 
korn tutaj bym się zastanowiła czy mam więcej kasy na totka....niestety tak nie jest -mam w domu

nic mi się nie chcę,ciągle bym tylko spał
http://www.youtube.com/watch?v=9-WkjES_nMY
http://www.youtube.com/watch?v=9-WkjES_nMY
no dobra moi drodzy ja zmykam
życzę super trafień i wysokich wygranych
DOBRANOC

życzę super trafień i wysokich wygranych

DOBRANOC

a co Ty krysieńka nie oglądasz losowań ??
Hej multipaskowicze 
może pogadamy o ***ołach,
przecież ni musimy brać tych
wszystkich liczb cały czas
tak na serio.

może pogadamy o ***ołach,
przecież ni musimy brać tych
wszystkich liczb cały czas
tak na serio.
Muszę zmienić nick na hanskloss,
czyli polski james bond bo nikt
nie chcę ze mną gadać
czyli polski james bond bo nikt
nie chcę ze mną gadać

A może tak:
5,15,19,23,30,35,40,44,58,66
12,14,21,25,44,48,57,72,77,78

5,15,19,23,30,35,40,44,58,66
12,14,21,25,44,48,57,72,77,78

witam wszystkich serdecznie. za chwilkę okaże się czy ktoś dzisiaj wygra. życze wysokich wygranych

Ooooo Laskowik
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 10,12,15,16,17,20,26,28,29,31,33,39,47,55,56,58,61,63,72,78 - Plusem jest liczba: 55
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 1, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 06,28,38,45
U mnie w plecy, ale ..
przynajmniej prowadzący ok, a nie jakiś fircyk
dobrej nocy
przynajmniej prowadzący ok, a nie jakiś fircyk

dobrej nocy
Uwielbiam wielkie g... na kuponie.I tak oto 13go zakończyłem sponsoring TS-a.Dziękuję.

Typujący zaprzeczają prawom logiki i dzisiaj okazuje się, że łatwiej było trafić 7/10 niż 6/10. Gratulacje dla trójki osób, które podały nam na tacy 7/10.
ricardos>>
Jakieś wieści od Hosi ?
Nie żartuj - skąd będą mieli te 50mln kumulacje ?
Jakieś wieści od Hosi ?
Nie żartuj - skąd będą mieli te 50mln kumulacje ?

Witam 
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Wiel-blad-w-Totalizatorze,wid,12755883,wiadomosc.html?ticaid=1b0ee

http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Wiel-blad-w-Totalizatorze,wid,12755883,wiadomosc.html?ticaid=1b0ee
A ja w realu mniej niż zero aż wstyd się przyznać 0/6 i 0/9 ale kupony ważne na 14 to już coś musi wejsc pozdrawiam
witam. gram w ml.ponad 10lat tylko raz udalo sie trafic 5na5 a ostatnio 2 razy z rzedu 4z5. ale niepodaje sie i gram dalej. nadieja umiera ostatnia.

Jak Polaka zniechęcić do Lotto
PODWYŻKA STAWEK SPRZED ROKU PRZYNIOSŁA REGRES
Fot. TVN24Polacy skreślają zdecydowanie mniej kuponów Lotto
Równo rok temu Totalizator Sportowy radykalnie podniósł stawki za udział w grze: z 2 na 3 złote. Zarząd firmy wyliczał, że w skali roku obroty firmy zwiększą się o 16 proc. Tymczasem podwyżka spowodowała, że Polacy od gry zaczęli się odwracać: wydaliśmy na nią o 1/4 mniej - donosi "Puls Biznesu".
Dokładnie 9 października 2009 r. popularnego Dużego Lotka zastąpiło Lotto. Ta zmiana miała charakter kosmetyczny, najważniejsze było zwiększenie ceny pojedynczego zakładu z 2 do 3 zł.
Coraz mniej gramy w totka
Sprzedaż Totalizatora Sportowego cały czas spada - wynika z ostatnich... czytaj więcej Âť
"Zarząd zapewniał, że po roku powinno to przynieść wzrost sprzedaży o 16 proc. Już wiadomo, że te założenia to nie był błąd, ale... wiel-błąd" - pisze "Puls Biznesu".
Gazeta wylicza, że od 9 października ub. roku do ostatniej soboty Polacy wydali na Lotto 1,48 mld zł. W takim samym okresie rok wcześniej było to 1,97 mld zł. Zamiast wzrostu o 16 proc. jest spadek o 25 proc.
Nie chcemy obstawiać. A część gier naruszała prawo
Afera hazardowa zaszkodziła nie tylko politykom, ale też samemu hazardowi.... czytaj więcej Âť
Bo społeczeństwo zbiedniało?
Jak pisze "PBP, decyzje zarządu TS sprzed roku zgodnie krytykują i eksperci od hazardu, i poprzedni szefowie firmy. Aktualny prezes Totalizatora Sławomir Dudziński przyznaje, że podwyżka stawek tez miała wpływ na spadek obrotów, ale wymienia i inne przyczynę: zubożenie społeczeństwa.
W sądzie walczy o 3 miliony z Lotto
Pan Zenon był bardzo blisko szczęścia: na "jego" liczby w Lotto padła... czytaj więcej Âť
Prezes wskazuje, że gracze przenieśli się do tańszego Mini Lotto, którego obroty wzrosły w tym samym okresie o 18 proc. "Puls Biznesu" zauważa jednak, że ta gra była przed rokiem jedyną, w której nie dokonano żadnych zmian w regulaminach, a zwłaszcza nie podwyższono jej ceny.
Zmiana nazwy Multi Lotka na Multi Multi i wprowadzenie dwóch losowań dziennie w czerwcu 2009 roku zamiast spodziewanego wzrostu sprzedaży przyniosły jej spadek o 16 proc.
Jak podsumowuje "Puls Biznesu", wszystko wskazuje na to, że Totalizatorowi Sportowemu nie tylko nie uda się zrealizować tegorocznego planu sprzedaży (3,63 mld zł), ale także i skorygowanego 3,04 mld zł). Gazeta ocenia, że przychody T.S w całym 2010 roku nie przekroczą 2,7 mld zł, czyli będą o pół miliarda niższe niż rok temu.
//sk
Fot. TVN24Polacy skreślają zdecydowanie mniej kuponów Lotto
Równo rok temu Totalizator Sportowy radykalnie podniósł stawki za udział w grze: z 2 na 3 złote. Zarząd firmy wyliczał, że w skali roku obroty firmy zwiększą się o 16 proc. Tymczasem podwyżka spowodowała, że Polacy od gry zaczęli się odwracać: wydaliśmy na nią o 1/4 mniej - donosi "Puls Biznesu".
Dokładnie 9 października 2009 r. popularnego Dużego Lotka zastąpiło Lotto. Ta zmiana miała charakter kosmetyczny, najważniejsze było zwiększenie ceny pojedynczego zakładu z 2 do 3 zł.
Coraz mniej gramy w totka
Sprzedaż Totalizatora Sportowego cały czas spada - wynika z ostatnich... czytaj więcej Âť
"Zarząd zapewniał, że po roku powinno to przynieść wzrost sprzedaży o 16 proc. Już wiadomo, że te założenia to nie był błąd, ale... wiel-błąd" - pisze "Puls Biznesu".
Gazeta wylicza, że od 9 października ub. roku do ostatniej soboty Polacy wydali na Lotto 1,48 mld zł. W takim samym okresie rok wcześniej było to 1,97 mld zł. Zamiast wzrostu o 16 proc. jest spadek o 25 proc.
Nie chcemy obstawiać. A część gier naruszała prawo
Afera hazardowa zaszkodziła nie tylko politykom, ale też samemu hazardowi.... czytaj więcej Âť
Bo społeczeństwo zbiedniało?
Jak pisze "PBP, decyzje zarządu TS sprzed roku zgodnie krytykują i eksperci od hazardu, i poprzedni szefowie firmy. Aktualny prezes Totalizatora Sławomir Dudziński przyznaje, że podwyżka stawek tez miała wpływ na spadek obrotów, ale wymienia i inne przyczynę: zubożenie społeczeństwa.
W sądzie walczy o 3 miliony z Lotto
Pan Zenon był bardzo blisko szczęścia: na "jego" liczby w Lotto padła... czytaj więcej Âť
Prezes wskazuje, że gracze przenieśli się do tańszego Mini Lotto, którego obroty wzrosły w tym samym okresie o 18 proc. "Puls Biznesu" zauważa jednak, że ta gra była przed rokiem jedyną, w której nie dokonano żadnych zmian w regulaminach, a zwłaszcza nie podwyższono jej ceny.
Zmiana nazwy Multi Lotka na Multi Multi i wprowadzenie dwóch losowań dziennie w czerwcu 2009 roku zamiast spodziewanego wzrostu sprzedaży przyniosły jej spadek o 16 proc.
Jak podsumowuje "Puls Biznesu", wszystko wskazuje na to, że Totalizatorowi Sportowemu nie tylko nie uda się zrealizować tegorocznego planu sprzedaży (3,63 mld zł), ale także i skorygowanego 3,04 mld zł). Gazeta ocenia, że przychody T.S w całym 2010 roku nie przekroczą 2,7 mld zł, czyli będą o pół miliarda niższe niż rok temu.
//sk
Witam wszystkich jak tam po wczorajszym losowaniu ja trafiłem
4/6.
Pozdrawiam
4/6.
Pozdrawiam
Witam

witam niewiem czy to widzieliście:http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Wiel-blad-w-Totalizatorze,wid,12755883,wiadomosc.html
KOCIO >>> nie mogło być inaczej... kto to wymyślił? podnieść ceny i sprzedaż wzrośnie? hahaha rozumiem obniżyć ceny...

Witam wszystkich i tradycyjnie
życzę wysokich wygranych.
Teraz już druga
życzę wysokich wygranych.
Teraz już druga

kocio ciekawy link
majklasz masz racje chcieli szybko zarobić
a rynek ich zweryfikował

majklasz masz racje chcieli szybko zarobić

a rynek ich zweryfikował

cześć emerytka dzięki za życzenia i na wzajem
to ja tez walnę drugą
dziś śpiący dzień

to ja tez walnę drugą

dziś śpiący dzień

może da im to do myślenia... obniżą na 2zł i po czasie znowu więcej graczy się znajdzie... a jest to troche dziwne... zakład 2zł i 25% więcej grających i kumulacje prawie co losowanie... przynajmniej kilka razy w miesiącu ponad 10 baniek... a teraz?
jak kumulacja osiagnie 8 baniek to jest sukces.. przeważnie kończy się na 5 000 000...
witam wszystkich
jak kumulacja osiagnie 8 baniek to jest sukces.. przeważnie kończy się na 5 000 000...
witam wszystkich

dzisiaj zamieniam 3/5 w Mini Lotto na 3x Lotto 3x Mini Lotto 1x Mini Lotto (SYSTEM 6)

witalski
majklasz>>

dopatrujesz się jakichś dziwnych zbiegów okoliczności ?
Przecież to tylko przypadek i POGODA
majklasz>>

dopatrujesz się jakichś dziwnych zbiegów okoliczności ?

Przecież to tylko przypadek i POGODA

Robal 36 >>> 
nie no może taki okres... kto wie? może kumulacja teraz osiągnie przynajmniej 15 bańcurów

nie no może taki okres... kto wie? może kumulacja teraz osiągnie przynajmniej 15 bańcurów

majklasz>>
Kasa, cena zakładu ( zmniejszenie się ilości zawieranych zakładów) spowodowała zmniejszenie tempa przyrostu kwot w kumulacjach...
Zobacz /od dnia granicznego/ przyrost ilości - grających, kwot, wypłat w mini
To moje skromne zdanie - i będę się przy nim upierał

Kasa, cena zakładu ( zmniejszenie się ilości zawieranych zakładów) spowodowała zmniejszenie tempa przyrostu kwot w kumulacjach...
Zobacz /od dnia granicznego/ przyrost ilości - grających, kwot, wypłat w mini
To moje skromne zdanie - i będę się przy nim upierał

Przegięli nie tylko z lotto - dawniej Dużym Lotkiem...
Zamiana tsn na Jokera i
- niemożliwość wybierania samemu,
- powiększenie zakresu w 4/4 do 50 liczb spowodowały, że
muszą dosypywać do ŻŁOBU, a wczoraj, mimo, że zanęcili 250 tys. - trafiono 1222 Jokerów...
Co który, co 36-50 COŚ wygrywa ?
No to jak ? zawarto cirka 44-62000 zakładów ?...
Kerownik tej strony - Pasko /wychodząc z przesłanek bardziej matematycznych niż ja/ podaje ich liczbę na "w przybliżeniu 78721"...
No to - nie jest to chyba rekordowa ich ilość -
czyli tu TEŻ jest spadek...
się, bo może jak TO spadnie całkiem na d.u.p.ę to MOŻE przyjdzie COŚ normalniejszego
Zamiana tsn na Jokera i
- niemożliwość wybierania samemu,
- powiększenie zakresu w 4/4 do 50 liczb spowodowały, że
muszą dosypywać do ŻŁOBU, a wczoraj, mimo, że zanęcili 250 tys. - trafiono 1222 Jokerów...
Co który, co 36-50 COŚ wygrywa ?
No to jak ? zawarto cirka 44-62000 zakładów ?...
Kerownik tej strony - Pasko /wychodząc z przesłanek bardziej matematycznych niż ja/ podaje ich liczbę na "w przybliżeniu 78721"...
No to - nie jest to chyba rekordowa ich ilość -

czyli tu TEŻ jest spadek...
się, bo może jak TO spadnie całkiem na d.u.p.ę to MOŻE przyjdzie COŚ normalniejszegoDlaczego ? 
szansa 1:36 na 4x stawkę - to taka całkiem zła propozycja ?
coś mi w oko wpadło 

szansa 1:36 na 4x stawkę - to taka całkiem zła propozycja ?
coś mi w oko wpadło 
a, i żeby nie było - w pierwszym okresie po wprowadzeniu, do padnięcia pierwszego trafienia kumulacji - grałem stałą od początku istnienia jeszcze jako tsn - "34"
TAK, z tym, że na ludzi ma wpływ duuużo zer...
a jednak porównując kasę i prawdopodobieństwa...
TAK, z tym, że na ludzi ma wpływ duuużo zer...
a jednak porównując kasę i prawdopodobieństwa...
...a i owszem Mosci Panowie...
przyjmujac prawidlowe zalozenie , ze wyloauja parzysta lub tez nie ...szansze gracza rosna z 1:36 , az do 1:18...
low matko..jakaz progresja....az szumi we lbie , a moze w Lebie , na plazy tak szumi....
pozdrawiam
przyjmujac prawidlowe zalozenie , ze wyloauja parzysta lub tez nie ...szansze gracza rosna z 1:36 , az do 1:18...
low matko..jakaz progresja....az szumi we lbie , a moze w Lebie , na plazy tak szumi....

pozdrawiam

.... a poza tym zgadzam sie z Wami , ze wylacznie mini pozwala realnie marzyc o 4z5 za przyzwoita stawke....

Idę z pieskiem na spacer.
Na pewno zahaczę o kolekturę.
To już gorsze niż narkotyk.
Na pewno zahaczę o kolekturę.
To już gorsze niż narkotyk.

Może w Lotto dlatego podniesiono cenę z 2 na 3złote bo nie chciało im się już manipulować z wynikami i wygranymi oraz pomyśleli, że jak będzie za 3 zeta to im starczy myśląc, że będzie zawierana przyzwoita liczba zakładów hehe
Majklasz - dlaczego tak bronsiz Mini lOtto? Dlatego ze kiedys wygrałes około 1000 zł? Ja tez niedawno trafilem w Multi Multi 6/7 ale dalej mnie te losowania wkur... 

Zelus>>
W mini nadal jeszcze można /w miarę/ bezboleśnie finansowo
"pobawić się" w systemy skrócone...
W mini nadal jeszcze można /w miarę/ bezboleśnie finansowo
"pobawić się" w systemy skrócone...
Zelus >>> zawsze lubiłem Mini Lotto, nawet jak nigdy nie udało mi się wygrać
uważam po prostu, że cena zakładu jest adekwatna do wysokości wygranych i prawdopodobieństwa...
Lotto lubię (choć nigdy nie wygrałem więcej jak 20zł) - lubiłbym bardzo gdyby zakład był po 2zł...
Jokera uważam za porażkę a multi multi jest ok ale można się nieźle wciągnąć - trzeba uważać.
uważam po prostu, że cena zakładu jest adekwatna do wysokości wygranych i prawdopodobieństwa...Lotto lubię (choć nigdy nie wygrałem więcej jak 20zł) - lubiłbym bardzo gdyby zakład był po 2zł...
Jokera uważam za porażkę a multi multi jest ok ale można się nieźle wciągnąć - trzeba uważać.
zaraz sie wybieram do kolekturki
planuje zamienic wtorkowe 3/5 w mini na 3x Lotto 3x Mini Lottto 1x Mini Lotto (SYSTEM 6)..
nigdy nie grałem systemem - raz chciałbym spróbować... w najgorszym wypadku będę miał kupon na pamiątke hehe
planuje zamienic wtorkowe 3/5 w mini na 3x Lotto 3x Mini Lottto 1x Mini Lotto (SYSTEM 6)..nigdy nie grałem systemem - raz chciałbym spróbować... w najgorszym wypadku będę miał kupon na pamiątke hehe
Przeczytajcie zamiast wyrzucać kasę w błoto.
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Wiel-blad-w-Totalizatorze,wid,12755883,wiadomosc.html
Pozdrawiam
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Wiel-blad-w-Totalizatorze,wid,12755883,wiadomosc.html
Pozdrawiam
http://www.tvn24.pl/-1,1677733,0,1,jak-polaka-zniechecic-do-lotto,wiadomosc.html
http://www.tvn24.pl/-1,1677733,0,1,jak-polaka-zniechecic-do-lotto,wiadomosc.html
Naturalnie zahaczyłam o kolekturę.
2 Multi i 4 Mini.
Wielkiego skoku nie zrobiłam
ale małymi kroczkami do przodu.
nie śpi.
2 Multi i 4 Mini.
Wielkiego skoku nie zrobiłam
ale małymi kroczkami do przodu.
nie śpi.No to w sobotę puszczę sobie 4 zakłady. To tylko 5 zł
Tylko trzeba przynajmniej traci 3/5...
Tylko trzeba przynajmniej traci 3/5...wiesz co torsan można tak powiedzieć - w sumie w mieście mam 13 kolektur ale troszke bezsensownie umiejscowionych..
w jednym miejscu nie ma szans znaleźć kolektury a w drugim na jednej ulicy są 4
w jednym miejscu nie ma szans znaleźć kolektury a w drugim na jednej ulicy są 4

w sumie nie wiem czy to zaleta... im bliżej kolektura tym więcej sie wydaje ale nie trzeba chodzić daleko 

TS to pazerni.Sam gram mniej niż grałem skoro podnieśli o 50
% a za trafienie trójki minimalnie podnieśli to niech w d... się pocałują
% a za trafienie trójki minimalnie podnieśli to niech w d... się pocałują
82. status dars2 2010-10-14 (08:26)
rico niezły wywód
a ile my małe żuczki mamy z tych 2,7 mld zł
--------------------------------------------------------------
hm, macie stadiony, a dla niektórych z was czekają loże honorowe i konsumpcja dla VIP-ów
czy to mało?

rico niezły wywód
a ile my małe żuczki mamy z tych 2,7 mld zł
--------------------------------------------------------------
hm, macie stadiony, a dla niektórych z was czekają loże honorowe i konsumpcja dla VIP-ów
czy to mało?

Do 172999 > Ilość zawieranych zakładów jest szacowana w przypadku Multi Multi na podstawie matematyki. W przypadku pozostałych gier liczbowych nie jest szacowana, tylko przybliżana tj. tutaj błędu praktycznie nie może być. Co najwyżej +- 100 kuponów (wypłaty zaokrąglane do 10 groszy).
I faktycznie Joker spowodował spadek popularności w stosunku do Numerka.