Wpisy 1 728 835 – 1 728 934
26 września 2013 18:31 → 26 września 2013 21:32, 100 wpisów
tianshi84 podałam na czacie..agrałes ..ostatnio miałeś ..anse
jackwar
lottomat
jackwar
lottomat
spotyka się trzech kolegów i idą na herbatkę by pogadać .
Podchodzi kelner po zamówienie i jeden mówi , poproszę herbatkę jaśminową , drugi chce elgrey a trzeci że mu wszystko jedno byle by była w czystej szklance
Po chwili kelner przynosi herbatki i pyta się , który z panów chciał w czystej szklance ?
Podchodzi kelner po zamówienie i jeden mówi , poproszę herbatkę jaśminową , drugi chce elgrey a trzeci że mu wszystko jedno byle by była w czystej szklance
Po chwili kelner przynosi herbatki i pyta się , który z panów chciał w czystej szklance ?
muszem baknąć dzisiaj 6 w lotto-konieczność losowa -sytuacja podbramkowa liczę Boże i ufam głęboko
Pęsko
jesteś ?
nie wiem, jak parki - nie zerkam, w co nie gram, ale - w mm 'trójki' też zeszły z tych 'swoich' ont w okolicach +/- 950...
jesteś ?
nie wiem, jak parki - nie zerkam, w co nie gram, ale - w mm 'trójki' też zeszły z tych 'swoich' ont w okolicach +/- 950...
pewniaki< 29,43,47,50,73
20:00 rzeczywista pula 8 mln 429,-, a w mini - 254 tys
powodzenia
powodzenia
2,6,8,10,33,45,48,62,65,76
mam kupon na 10 skreśleń na chybił ale łobuzy dali mi dalekie liczby boję się,ze nic nie wygram a wtedy bamkructwo murowane i koniec lodów dla bałwana:
piję teraz herbate miętowa z dilmah zmieszaną z jedną łyzką cukru:
ludzie kupują zdrapkę po 10zeta więc mogą podnieść ceny na wszystko:
siemka
Lila...
fiolka.....
na forum lotto stały gracz chwali się,ze kupił całą paczkę tej maxi cash i wygrał 130zeta a w plecy 120zeta:
xelom a co zrobię jak prąd mnie kopnie,przeziębię się i wyjdzie febra:
Lila..typowania jak
hipcio...
Lila...rano wyslałem ale lipa byla i na wieczór nie wyslalem
miłośnicy mp co powiecie na dzisiejsze losowanko...bo ja czuję, że będzie ciekawie dzisiaj
Fiolka
Lila
Medea
Profesor
tianshi84
Lila
Medea
Profesor
tianshi84