Wpisy 1 728 812 – 1 728 911
26 września 2013 16:28 → 26 września 2013 21:29, 100 wpisów
mirekno na 16 trochę osób stawia - kupiłeś z raz drapkę za dychę?
witam
kochani kto może powiedzieć kto będzie losował
wieczorem lotto
kochani kto może powiedzieć kto będzie losował
wieczorem lotto
tianshi84 podałam na czacie..agrałes ..ostatnio miałeś ..anse
jackwar
lottomat
jackwar
lottomat
spotyka się trzech kolegów i idą na herbatkę by pogadać .
Podchodzi kelner po zamówienie i jeden mówi , poproszę herbatkę jaśminową , drugi chce elgrey a trzeci że mu wszystko jedno byle by była w czystej szklance
Po chwili kelner przynosi herbatki i pyta się , który z panów chciał w czystej szklance ?
Podchodzi kelner po zamówienie i jeden mówi , poproszę herbatkę jaśminową , drugi chce elgrey a trzeci że mu wszystko jedno byle by była w czystej szklance
Po chwili kelner przynosi herbatki i pyta się , który z panów chciał w czystej szklance ?
muszem baknąć dzisiaj 6 w lotto-konieczność losowa -sytuacja podbramkowa liczę Boże i ufam głęboko
Pęsko
jesteś ?
nie wiem, jak parki - nie zerkam, w co nie gram, ale - w mm 'trójki' też zeszły z tych 'swoich' ont w okolicach +/- 950...
jesteś ?
nie wiem, jak parki - nie zerkam, w co nie gram, ale - w mm 'trójki' też zeszły z tych 'swoich' ont w okolicach +/- 950...
pewniaki< 29,43,47,50,73
20:00 rzeczywista pula 8 mln 429,-, a w mini - 254 tys
powodzenia
powodzenia
2,6,8,10,33,45,48,62,65,76
mam kupon na 10 skreśleń na chybił ale łobuzy dali mi dalekie liczby boję się,ze nic nie wygram a wtedy bamkructwo murowane i koniec lodów dla bałwana:
piję teraz herbate miętowa z dilmah zmieszaną z jedną łyzką cukru:
ludzie kupują zdrapkę po 10zeta więc mogą podnieść ceny na wszystko:
siemka
Lila...
fiolka.....
na forum lotto stały gracz chwali się,ze kupił całą paczkę tej maxi cash i wygrał 130zeta a w plecy 120zeta:
xelom a co zrobię jak prąd mnie kopnie,przeziębię się i wyjdzie febra:
Lila..typowania jak