Wpisy 1 728 596 – 1 728 695
26 września 2013 13:37 → 26 września 2013 14:08, 100 wpisów
3. Można zastosować sprytną rzecz, ale kosztowną dla zboczeńca.
Trzeba przekierować rozmowy do krajów, gdzie minuta rozmowy kosztuję około... 20 pln.
............................................
Trzeba przekierować rozmowy do krajów, gdzie minuta rozmowy kosztuję około... 20 pln.
............................................
Sorelka.. .
Telefony z tym systemem są najbardziej szpiegujące, nie chce takiego mieć nawet za darmo.. .
..........................................
Telefony z tym systemem są najbardziej szpiegujące, nie chce takiego mieć nawet za darmo.. .
..........................................
Lila.. .
.....................................
kazdy ruch jest monitorowany wiec mowienie nie kupie telefonu takiego a takiego jest bez sensu skoro wszedzie indziej i tak Cie mozna monitorowac
Kto dzisiaj losuje???
wiec wedrowca nie obraz sie ale Twoj nick idealnie pasuje do Ciebie, łazisz po stronach netowych i szukasz tanich sensacji i je wypisujesz, po co to komu ?
ja nie potrzebuje z androidem.mnie telefon sluzy wylącznie do dzwonienia. i tyle.
tak jak i dotykowe badziewia.... mam zwykly z klawiszami i jest miz tym dobrze, a ze ktos uwaza to za brk gustu , stylu itd.. to jego problem.
sorelka , wiadomo że telefon służy tylko do dzwonienia lecz inne dodatkowe funkcje ułatwiają niektórym życie .
Ja też mam telefon z klawiszami ale mam też mapę która nie raz mi pomogła , mam też internet z którego też kilka razy korzystam . Po co mieć przy sobie kilka urządzeń jak można to mieć w jednym małym
Ja też mam telefon z klawiszami ale mam też mapę która nie raz mi pomogła , mam też internet z którego też kilka razy korzystam . Po co mieć przy sobie kilka urządzeń jak można to mieć w jednym małym
kto jedzie na kunie na Służewiec, może ktoś z TSa będzie wierzchem jeździł
kolektorka chciała mi wcisnąć zdrapkę za 10 , al powiedziałem że wznę ja się ze mną umówi
oglądam na żywo gościa w stanach jak wymienia uszczelkę pod głowicą
Wojo.. .
................................
................................
Jackwar.. .
............................
............................
śniło się ze 20 euro centów znalazłam ,a powiedziałam ze 50 ..dziwne to,ze nie powiedziałam prawdy-to sen tylko sen,ale jestem ciekawa czy
ta parka padnie o 14?
ta parka padnie o 14?
248
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
06,10,15,17,20,22,24,28,30,33,34,45,46,49,50,52,58,64,70,74
Plusem jest liczba: 34
06,10,15,17,20,22,24,28,30,33,34,45,46,49,50,52,58,64,70,74
Plusem jest liczba: 34
Użytkownik zardzewiały trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik stefek trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik darek123 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik stefek trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik darek123 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Zatypowałem 10-24-52 na stronce Pasko po pol roku jak nie wiecej i 3/3. Zawsze po przerwie trafiam. Może znów wroce do grania i typowania? Kiedys bylo to nałogiem...A teraz by zagral...raz na tydzien chociaz