Wpisy 1 727 832 – 1 727 931
25 września 2013 14:06 → 25 września 2013 18:25, 100 wpisów
5z6 miałam 46
iiii 50zł w zodiaku i 4z7 i 2z3 i 5z10 dla wszystkich gratulacje
iiii 50zł w zodiaku i 4z7 i 2z3 i 5z10 dla wszystkich gratulacje
bella34
czyli Tobie księżyc w Bliźniętach przyjazny zazwyczaj Wodnikom i Wagom sprzyja i oby tak dalej do jutra
czyli Tobie księżyc w Bliźniętach przyjazny zazwyczaj Wodnikom i Wagom sprzyja i oby tak dalej do jutra
kondi dziękuję i obiecuję dalsze zamęczanie moimi dziwnymi teoriami
Witam . Dzięki za gratki. Mam trafione i wysłane 3/5 4/5 i 7/10 z tej dziesiątki zrobiłem 2 piątki trochę źle dobrałem
Bella, Mirnam,lila..i wygranym
4/10,4/8..i dwa do kosza.. co sie dzieje
Do później
4/10,4/8..i dwa do kosza.. co sie dzieje
Do później
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 2 100 000 zł
wojo no właśnie to jest dziwne bo jeszcze niedawno miałam stale 0/2
i dalej niemam kasy żeby te kunie pooglądać, a prezes ma siano gratis dawać
medea76 ,,ostatnie nr: podałaś 48,78,a wcześniej 2,37,ja miałem teraz trochę roboty,i jestem do tyłu
Cześć mam dwa zakłady Multi Multi na taki liczby: 1: 7,13,23,36,54 i 2: 24,37,52,56,64 totalnie strzelane i mam nadzieję że w końcu przyniosą szczęścicie i 700 zł nareszcie.
Dzisiaj jadąc do kolektury czasów kot przebiegł mi drogę i dlatego co nieco wygrałem
Jaki byście proponowali na początek upić samochód ? My mammy Opla Vectrę 1,6 l/ 75 i 101 KM a prawo jazdy od 24.01.11 a wy ?
Mamy 1,6 l/ 101 KM.
Mi się tym autem dobrze jeździ ale tata nie chce mi żebym sam gdzieś nim pojechał choć mówi że coraz lepiej jeżdżę ale ma jednak obawę o niego niestety.
Napisałem przecież powyżej trisetum.
Jakie byście proponowali ?
a Ty
trisetum
jak byś chciał kupić nowe, to w jakiej ?
przepintolił-byś całą wygraną w lotto peel, lotto de, czy może nawet w megalotto ?
trisetum
jak byś chciał kupić nowe, to w jakiej ?
przepintolił-byś całą wygraną w lotto peel, lotto de, czy może nawet w megalotto ?
O takim samym Oplu nawet myślałem na zakupem kiedy jak zarobię pieniądze po stażu 6 miesięcznym. Mój kolega mi Peugeota diesla.
mirnam
co ja paCZe ? a to menda z tego kota - mi też przebiegł drogę i n i c, no przynajmniej nic o śtyrnastej
...
co ja paCZe ? a to menda z tego kota - mi też przebiegł drogę i n i c, no przynajmniej nic o śtyrnastej
...
A jakby kto 'zainterowany' skromniejszą, a nie wiadomo, czy nie najlepszą, ofertą paCZył - jedna zerowa wczoraj poszła -> 6-9-36
i i powo i
i i powo i
Około 8 l/ 100 pali on.
Prędkość maksymalna 188 km/h a przyspieszenie do 100 km/h w 12,5 sek. Wiadomo bolid F1 to nie jest nie ma złudzeń ale całkiem przyzwoicie ? A z jakiej firmy byście wzięli samochód z BMW czy Mercedesa stajni ? I może jakiś konkretny przykład zobaczę sobie na Allegro zaraz.
Jak robisz 50km tygodniowo to kupno diesla ma taki sam sens jak,załączanie klimatyzacji przy otwartym oknie
krzysztof a wiesz jakie sa koszta utrzymania merola czy bmw? takie auta maja granice opłacalności i po pewnym czasie nie opłaca sie kupować bo koszt xx części przebije wartość auta
To jaki kupić Golfa III o którym o zawsze myślałem ?
za 2 tys masz fajną bryczkę,tylko jak kupujesz to z kimś kto sie na tym zna
Jaką konkretnie ?
Ja na stażu zarobię około przez 6 miesięcy w gimnazjum 5820 zł.
Ja na Auto centrum patrzę teraz.
Tristeum>> Każde auto ma swoją granice opłacalnośc, ale jedno jest pewne "merole" starzeją się inaczej niż inne auta.
Trudno znaleśc Francuza ,japońca czy nawet inne niemieckie z rocznikiem over 15 lat tak mechaniczne sprawne jak mercedesy.
Trudno znaleśc Francuza ,japońca czy nawet inne niemieckie z rocznikiem over 15 lat tak mechaniczne sprawne jak mercedesy.
Monet mam 98'rocznikowo i go zostawiłem i sprzedałem dwa lata temu salonowa megane z 03'roku bo uznałem,że to nie ma sensu
------
...............................
Dzień dobry.. .
...............................
Dzień dobry.. .
Mam pytanie do znawców tematu.
----------------------------------------------
Czy można namierzyć przygłupa z nr.+48 790 691 0 XX z sieci PLAY, który nęka moją znajomą sms ???
Ten przygłup jest z....Multipasko.. .
..........................................................
----------------------------------------------
Czy można namierzyć przygłupa z nr.+48 790 691 0 XX z sieci PLAY, który nęka moją znajomą sms ???
Ten przygłup jest z....Multipasko.. .
..........................................................
Cd. W poniedziałek zgłoszę sprawę na policje.. .
.............................................
.............................................