Wpisy 1 727 712 – 1 727 811
25 września 2013 12:05 → 25 września 2013 14:02, 100 wpisów
sorelka , trzeba wiedzieć gdzie i jak , jeśli ten organ do którego się poskarży ktoś tej sprawy nie oleje . Powiem ci że są takie chwile gdzie takie organy potrzebują odtrąbić jakiś sukces , gdy zbliżają się nagrody , trzeba się wykazać i wtedy nie ma pomiłuj , lecą głowy bo trzeba zarobić na nagrodę
wiesz ja sie poskarzylam na zachowanie nauczyciela na wyciecze, zostawila taka jedna moje dziecko w autokarze z kierowca bo jej znaczy nauczycielce nie chialo sie sprawdzic czy dziecko w 1 klasie zalozylo dobre buty na wycieczke w gory.
co mi dyrektor napisal ,ze kierowca jest czlowiekiem zaufanym.
co mi dyrektor napisal ,ze kierowca jest czlowiekiem zaufanym.
ale nie do konca postawił na swoim. byl proces, ktry wytoczyla mu nauczycielka nieslusznie zwolniona. bylam swiadkiem , sedzia sie mnie pyta czy bylam swiadkiem jak nauczycielka zostawiał sama dzieci bez opieki, no bylam ale dzieci byly pod moja opieka,
wtedy dyrcio powiedizal ze ja nie mam uorawnien do opieki nad dziecmi.
ja mu mówie ze faktycznie nie jestem pracowanikiem szkoly ale raczej mam wikesze uprawnienie do opieki nad dziecmi niz kierowca,,, no i polecialo...... dyrektor był ugotowany
wtedy dyrcio powiedizal ze ja nie mam uorawnien do opieki nad dziecmi.
ja mu mówie ze faktycznie nie jestem pracowanikiem szkoly ale raczej mam wikesze uprawnienie do opieki nad dziecmi niz kierowca,,, no i polecialo...... dyrektor był ugotowany
ale niestety nadal jest dyrektorem .. i chyba do smierci bedzie.... jak ma sie plecy w kuratorium to tak jest
na szczescie moje dzieci juz te szkole skonczyły
na szczescie moje dzieci juz te szkole skonczyły
ricardos mimo tego, że wg położenia księżyca Wodniki i Wagi dziś rządzą to niestety ów magik-astrolog daje im całe 21 % szans na wygraną
co tu się kurda dzieje w morde jeża nietoperza dawno mnie tu nie było
przed chwilą dla rozrywki rozwiązałam taki testowy teoretyczny egzamin na prawo jazdy kat.B wg nowych zasad no i było 69 % czyli egzamin niezdany, ale biorąc pod uwagę, że samochodem jeżdżę tylko jako pasażer, nie mam pojęcia o jego budowie a przepisy ruchu drogowego znam o tyle o ile mówiono o nich w podstawówce przy zdobywaniu karty rowerowej oraz pobieźnej lektury przez egzaminami na aplikację to wynik jest całkiem fajny
Skoro wodniki mają niezłą fazę to może zgarnę te 2 bańki w multi
czesc wszystkimm
Meduśka
u mnie dzis szczescie 50% a kasa tylko 10% wiec nawet nie ryzykuje i nie gram
Meduśka
u mnie dzis szczescie 50% a kasa tylko 10% wiec nawet nie ryzykuje i nie gram
martita i to jest dobra decyzja
ja się wczoraj napaliłam jak szczerbaty na suchary na mini i trafiłam całą jedną liczbę 22
ja się wczoraj napaliłam jak szczerbaty na suchary na mini i trafiłam całą jedną liczbę 22
poczekam na 100% szcescia, pieniędzy i czewony dzien i bede milionerką
martita nie wiem czy to autosugestia czy fakt, ale jak jest 100 % i czerwony dzień to nawet zdrapki są zawsze pełne choć niestety głównie w zwrot stawki
http://horoskop.sennik.biz/panna/panna-horoskop-dzienny.html - stąd biorę rozklad procentowy, a z okresleniem dni liczę na Ciebi bo jakoś nie mogę się do końca z tym ogarnąć....
a jesli chodzi o autosugestię to uważam że to połowa sukcesu hehe i ona działa cuda, przynajmniej u mnie
martita nie ma sprawy zawsze się chętnie dzielę cyferkami niestety za trafnośc nie ręczę
czyżby wszyscy na Służewiec pojechali , po darmowe siano od Prezesa
lila... ani tu ani tu , żartuję nie mam brody ona była tylko do zdjęć
dotam..ja ani jednej.Nie drapięwolałam na grzyby smignąć i przy okazji totka puściłam
dotam w Carefourze widziałam kiedyś,ale ja bym ich nawet za darmo nie chciała
dotam....ja tam wolę sobie sama nazbierać,przyjemne z pożytecznym.Relaks,dotlenienie i grzybki przy okazji
moja mama znalazła czerwone kozaki idąc takim dzikim skrótem przez dawny poligon na ogródek. Jak się okazało tam można je było kosą ścinać co pewnie by się przydało w miejscu gdzie chaszcze mają po 1,5 metra
lila ale ja nie o tym , poza tym ja tylko tak sobie mówię, lubię gadać
dotam..no trochę lasów tu jest ale jak mnie zakręci stary dwa razy to ni uja nie wiem gdzie mam iśćzawsze pokazuje mi gdzie mam iść a potem jak mi zniknie z oczu to nawołuję i ide za głosem
dotam...w sobotę może skoczę na Dębówiec,tam to dopiero las,z małymi przerwami ciągnie się aż do Borów Tucholskich
Gracz z miejscowości Ostróda wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Tutti Frutti
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki