Wpisy 1 727 632 – 1 727 731
25 września 2013 10:29 → 25 września 2013 13:38, 100 wpisów
Gracz z miejscowości Warszawa wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W wawie nie opłaca się jeździć samochodem , chyba że ma się dużo czasu porobili bus pasy i autobusem do centrum jesteś szybciej
kiedyś do miasta było 7km dziś 37 bo autobusy maja trase jak porąbane i jeszcze 7 zł za to chca
trisetum , a czym się zajmujesz tam u siebie ?
ja myślę o ucieczce z wawy i bym sobie założył kilka uli
ja myślę o ucieczce z wawy i bym sobie założył kilka uli
7km rowerkiem,pod te górki,,nie dzięki i jeszcze droga krajową gdzie 90% to tiry
trisetum
fajna sprawa ale wycinanie szyn mnie wkurza , chodzi o likwidacje linii kolejowych
teraz w sierpniu byłem u rodzinki w zachodniopomorskim i tam wycinają nawet stacje
fajna sprawa ale wycinanie szyn mnie wkurza , chodzi o likwidacje linii kolejowych
teraz w sierpniu byłem u rodzinki w zachodniopomorskim i tam wycinają nawet stacje
trisetum , pracowałem kiedyś w PKP , teraz to już nie jest to co kiedyś
to było państwo w państwie , własna policja , własna służba zdrowia , własna telekomunikacja , ogromny majątek i wszystko na wysokim poziomie . teraz to płakać się chce .
to było państwo w państwie , własna policja , własna służba zdrowia , własna telekomunikacja , ogromny majątek i wszystko na wysokim poziomie . teraz to płakać się chce .
teraz to patrzą jak się na chapać a ludzie mogą nie jeździć jak im się nie podoba .
ano , tylko że to prawdopodobnie unijna kasa to im ujdzie na sucho , unia się cieszy że Polaczki ich kase wydają w innych krajach unijnych
jackwar masz racje co do szarego mydła. Całe szczęście, że producent Białego Jelenia dostrzegł wreszcie potencjał swojego produktu a także wypuścił oprócz klasycznego szarego mydła naprawdę fajne mydła naturalne w rozsądnych cenach
trisetum , przecież to normalne że w niemczech jest małe bezrobocie tam się myśli i nie likwiduje zakłady pracy .
W Polsce tyle zlikwidowali że już tego się nie odwróci . Celowa robota a jeszcze Państwo niszczy podatkami każdego , oprócz cwaniaków
W Polsce tyle zlikwidowali że już tego się nie odwróci . Celowa robota a jeszcze Państwo niszczy podatkami każdego , oprócz cwaniaków
jackwar ty mi nawet nie mów o unijnych pieniądzach
dostałam 350 tysięcy dotacji i od półtora miesiąca czekam na umowę oraz zaliczkę by móc zacząć relizować projekt zgodnie z harmonogramem by mi wydatków nie uznali za niekwalifikowalne. No i mi i kilku osobom dodatkowa kasa za dodatkową pracę za dwa miesiące poszło w pindu mater a to co mieliśmy zrobić w dwa kwartały zrobimy w dwa miesiące i tylko za nie nam zapłacą
dostałam 350 tysięcy dotacji i od półtora miesiąca czekam na umowę oraz zaliczkę by móc zacząć relizować projekt zgodnie z harmonogramem by mi wydatków nie uznali za niekwalifikowalne. No i mi i kilku osobom dodatkowa kasa za dodatkową pracę za dwa miesiące poszło w pindu mater a to co mieliśmy zrobić w dwa kwartały zrobimy w dwa miesiące i tylko za nie nam zapłacą
ulexxa no nie zawstydzaj mnie, bo ze mnie też jest kawał czorta niekiedy
a facio w Wawie stwierdził, że bardzo mu przykro ale ma umowy z innego działania jeszcze do podpisania więc sprawdzi nasze załączniki gdzieś w przyszłym tygodniu a umowa najwcześniej to będzie w połowie października czyli nie w dwa tylko 1,5 miesiąca będziemy musieli przeprowadzić przetarg na zakup sprzętu komputerowego, ściągnąć ludzi do projektu, zorganizować im szkolenia, odwalić konferencję prasową zgodną z wytycznymi promocji. Normalnie ręce opadają. A i to pod warunkiem że uwag do załączników nie będzie
.....................
http://www.youtube.com/watch?v=4PkcfQtibmU
..bardzo wygranych wam zycze..
................................................
http://www.youtube.com/watch?v=4PkcfQtibmU
..bardzo wygranych wam zycze..
................................................
Medea to popędź tego faceta z Warszawy do roboty !! Domyślam się że z ministerstwa pracy Siedzą tam i mają wszystko w d. a inni niech robią według ich wytycznych które co pół roku zmieniają
Witajcie widze ze dyskusja trwa a jak zwykle poprosze Mede o tajemnice gwiazd dla koziorozca.
Witaj jackwar piekny tytul tylko jakos nie pasuje do dzisiejszych zwariowanych czasow.
bry mpaskovvicze
-kseniu/ulexxa/jackwar/trisetum/sorelka/medea/islandorka/
ksena skąd klikasz
-kseniu/ulexxa/jackwar/trisetum/sorelka/medea/islandorka/
ksena skąd klikasz
wasyli..
.....................................
http://www.youtube.com/watch?v=47dtFZ8CFo8
.......
.....................................
http://www.youtube.com/watch?v=47dtFZ8CFo8
.......
jackwar nie MPiPS ale intstytucja z resortu Ministra Gospodarki czyli jeden pies Jak to mówią 16 depertamentów, 18 dyrektorów generalnych, 36 kierowników wydziałów i dwóch jeleni do rozpatrywania spraw z całej Polski czyli typowy polski urząd centralny
ksenia no cóż dziś wg tego mojego niemieckiego astrologa Koziorożec tylko 20 %
ksenia no cóż dziś wg tego mojego niemieckiego astrologa Koziorożec tylko 20 %
ksenia kiedyś w mojej pracy był książę prawdziwy !!
mój starszy kolega kilkanaście lat temu przywitał go przy mnie ,, witam pana hrabiego " a on mu odpowiedział " jeżeli już to książę " śmiać mi się chciało
mój starszy kolega kilkanaście lat temu przywitał go przy mnie ,, witam pana hrabiego " a on mu odpowiedział " jeżeli już to książę " śmiać mi się chciało
Z pieknej WielkopolskiMedeo ale mnie zmartwilas co mam robic nawet gwiazdy sa mi nie rade a co dopiero ludziska// zart//
a kończąc podtemat unijny to jakby Wawa zmieniała wytyczne nawet co kwartał to nie byłoby źle gdyby łaskawie o zamiarze takich zmian informowała a przede wszystkim nie robiła takich numerów, że Ty coś robisz a oni sprawdzają prawidłowość wg zasad, których w momencie robienia jeszcze nie było
medea poza tym urzedasy znaja sie na dotacjach jak kura na pieprzu.
sama to przerabialam zakladajac działalnośc. dyrektoro powiedzialmi ze dostane dotacje- nei ma problemu
tylko nie wiedział,ze nie ma dotacji dla tych co pzrejmuja dzialalnośc po kimś. znaczy zaklada swoja firme o takim samym lub podonym profilu w tym samym miejscu....
najpierw mi powiedzial,ze wystarczy ze PKD inne a potem ze musze zupelnie cos innego
sama to przerabialam zakladajac działalnośc. dyrektoro powiedzialmi ze dostane dotacje- nei ma problemu
tylko nie wiedział,ze nie ma dotacji dla tych co pzrejmuja dzialalnośc po kimś. znaczy zaklada swoja firme o takim samym lub podonym profilu w tym samym miejscu....
najpierw mi powiedzial,ze wystarczy ze PKD inne a potem ze musze zupelnie cos innego
medea , znam te urzędy , sam pracowałem w jednym ostatnio przez kilkanaście lat ale dyrektor generalny jest jeden za to dyrektorów departamentu i zastępców bez liku , jeszcze naczelnicy i inne barachło
ksenia
No jakbyś była księżniczką TĄ KSIĘŻNICZKĄ KSENIĄ toby TS ci nie był do niczego potrzebny. Jedna wycieczka do siostryczki Arabeli i Petra kilka obrotów pierścieniem i wszystkie Twoje problemy by się rozwiązały
No jakbyś była księżniczką TĄ KSIĘŻNICZKĄ KSENIĄ toby TS ci nie był do niczego potrzebny. Jedna wycieczka do siostryczki Arabeli i Petra kilka obrotów pierścieniem i wszystkie Twoje problemy by się rozwiązały
sorelka , dyrektorzy się zmieniają średnio co wybory każdy przychodzi po znajomości to samo ministry nie znają się na tym co mają robić , ważny stołek i kasa . Przykład , minister skarbu Grad był z wykształcenia geodetą , jego zmiennik Budzanowski był archeologiem
medusia pieniadze szczescia nie daja , ale z nimi łatwiej sie zyje
wlasnie dostalam tel.jade na pogrzeb..siostra szwagra wlasnie umarla..
jackwar masz rację niepotrzebnie zrobiłam skrót myślowy pomijąc średni szczebel kierownictwa w urzędach
sorelka no właśnie tak to już jest w tym kraju. Jednocześnie spryciarze wyciągają z PUP dotacje całymi rodzinami na zasadzie otwieram, przebiduję, zlikwiduję, sprzedam sprzęt i wyposażenie i zarobię. A urzędnicy jakoś nie potrafią tego zauważyć
sorelka no właśnie tak to już jest w tym kraju. Jednocześnie spryciarze wyciągają z PUP dotacje całymi rodzinami na zasadzie otwieram, przebiduję, zlikwiduję, sprzedam sprzęt i wyposażenie i zarobię. A urzędnicy jakoś nie potrafią tego zauważyć
Medeo marzenia to wspaniala rzecz tylko powrot do rzeczywistosci jakos wypada mizernie.
Medeo chociaz marzenia to utopia jedenak czynia nasze zycie bardziej kolorowe i znosne a nawet nieraz sie spelniaja czy to nie jest jednak piekne.
ulexxa
jackwar to że tak jest w stolycy i urzędach centralnych to akurat nie dziwi bo w większości miejsc na świecie krewny i znajomy królika wygra z fachowcem w walce o stołek. Tyle,że jak się pod tym stołkiem pali to jednak choćby na krótko większość rządzących w krajach o dłuższym doświadczeniu w funkcjonowaniu demokracji woli fachowca choćby na krótko po to by krewny i znajomy królika mógł sobie potem swobodnie się bujać bez protestów do kolejnych wyborów. U nas jakoś na to nie wpadli.
Najgorsze jest to, że "upartyjnienie" administracji sięga urzędu gminy w kilkutysięcznym pipidówku i to na tak strategicznych stanowiskach jak goniec i sprzątaczka, którzy po wyborach też idą do wymiany a że osoby te mają wyższe aspiracje to przedtem ich awansowano z pominięciem konkursu na stanowiska urzędnicze a teraz robi się z nich "kierowników" nadzorujących stażystów odwalających za nich robotę
jackwar to że tak jest w stolycy i urzędach centralnych to akurat nie dziwi bo w większości miejsc na świecie krewny i znajomy królika wygra z fachowcem w walce o stołek. Tyle,że jak się pod tym stołkiem pali to jednak choćby na krótko większość rządzących w krajach o dłuższym doświadczeniu w funkcjonowaniu demokracji woli fachowca choćby na krótko po to by krewny i znajomy królika mógł sobie potem swobodnie się bujać bez protestów do kolejnych wyborów. U nas jakoś na to nie wpadli.
Najgorsze jest to, że "upartyjnienie" administracji sięga urzędu gminy w kilkutysięcznym pipidówku i to na tak strategicznych stanowiskach jak goniec i sprzątaczka, którzy po wyborach też idą do wymiany a że osoby te mają wyższe aspiracje to przedtem ich awansowano z pominięciem konkursu na stanowiska urzędnicze a teraz robi się z nich "kierowników" nadzorujących stażystów odwalających za nich robotę
ksenia
Masz rację bez marzeń i prób ich spełnienia życie nie byłoby funta kłaków warte
Masz rację bez marzeń i prób ich spełnienia życie nie byłoby funta kłaków warte
wczoraj psioczyłem na drapke maxi cash bo dycha poszła w błoto ale dzisiaj sie odkulem.drapnalem w niej banknoty warte 40zł.Nr013 HHH.zdjecie w profilu.
medea jeszcze nie znam urzędasa który za swoje błędne decyzje poniósł konsekwencje , oczywiście był przypadek jednej dyrektorki którą policja w pracy zawineła ale to już były machlojki gdzie gościu w stylu agenta Tomka ją omotał i ta robiła co jej kazał Ogólnie jest tak że ktoś na wyższym stołku wymyśli że tak będzie lepiej i wprowadza to w życie nie zważając na koszty i błędy . Ważne że coś się dzieje , przykłady służba zdrowia i szkoły
ja znam jdna dyrektorke szkoly , ktra wyleciala na zbity pysk....
ona rzadzila tak ze na 10 do pracy przychodzilao 10.15 juz jej nie było....
wszytsko robila za nia zast.... mogla sie poskarzyc ale ryzykowala wyjazd z roboty wiec nic nie mówila, ale znalazł sie ktos kto podkablował dyrekt
ona rzadzila tak ze na 10 do pracy przychodzilao 10.15 juz jej nie było....
wszytsko robila za nia zast.... mogla sie poskarzyc ale ryzykowala wyjazd z roboty wiec nic nie mówila, ale znalazł sie ktos kto podkablował dyrekt
rikardos
nawet nie wiem o co w tym chodzi
nie gram w zdrapki bo nie mam w pływu na to co się tam znajduję , wolał bym w kulki pograć
nawet nie wiem o co w tym chodzi
nie gram w zdrapki bo nie mam w pływu na to co się tam znajduję , wolał bym w kulki pograć
i miala nalot..... nie wiedziala co sie w szkole dzieje i jak zaczeli grzebac w papierach to sie okazało ze od 5 kadencji to jest jeden wielki balagan w papierach. po dyrektorce poleciały inne głowy - inspektorki z wydziałuedukacji - przyjaciólki pani dyrektor.
sorelka , no tak , zdarza się że w końcu ktoś zareaguje ale generalnie jest tak że to trwa latami .
sorelka , trzeba wiedzieć gdzie i jak , jeśli ten organ do którego się poskarży ktoś tej sprawy nie oleje . Powiem ci że są takie chwile gdzie takie organy potrzebują odtrąbić jakiś sukces , gdy zbliżają się nagrody , trzeba się wykazać i wtedy nie ma pomiłuj , lecą głowy bo trzeba zarobić na nagrodę
wiesz ja sie poskarzylam na zachowanie nauczyciela na wyciecze, zostawila taka jedna moje dziecko w autokarze z kierowca bo jej znaczy nauczycielce nie chialo sie sprawdzic czy dziecko w 1 klasie zalozylo dobre buty na wycieczke w gory.
co mi dyrektor napisal ,ze kierowca jest czlowiekiem zaufanym.
co mi dyrektor napisal ,ze kierowca jest czlowiekiem zaufanym.
ale nie do konca postawił na swoim. byl proces, ktry wytoczyla mu nauczycielka nieslusznie zwolniona. bylam swiadkiem , sedzia sie mnie pyta czy bylam swiadkiem jak nauczycielka zostawiał sama dzieci bez opieki, no bylam ale dzieci byly pod moja opieka,
wtedy dyrcio powiedizal ze ja nie mam uorawnien do opieki nad dziecmi.
ja mu mówie ze faktycznie nie jestem pracowanikiem szkoly ale raczej mam wikesze uprawnienie do opieki nad dziecmi niz kierowca,,, no i polecialo...... dyrektor był ugotowany
wtedy dyrcio powiedizal ze ja nie mam uorawnien do opieki nad dziecmi.
ja mu mówie ze faktycznie nie jestem pracowanikiem szkoly ale raczej mam wikesze uprawnienie do opieki nad dziecmi niz kierowca,,, no i polecialo...... dyrektor był ugotowany
ale niestety nadal jest dyrektorem .. i chyba do smierci bedzie.... jak ma sie plecy w kuratorium to tak jest
na szczescie moje dzieci juz te szkole skonczyły
na szczescie moje dzieci juz te szkole skonczyły
ricardos mimo tego, że wg położenia księżyca Wodniki i Wagi dziś rządzą to niestety ów magik-astrolog daje im całe 21 % szans na wygraną
co tu się kurda dzieje w morde jeża nietoperza dawno mnie tu nie było
przed chwilą dla rozrywki rozwiązałam taki testowy teoretyczny egzamin na prawo jazdy kat.B wg nowych zasad no i było 69 % czyli egzamin niezdany, ale biorąc pod uwagę, że samochodem jeżdżę tylko jako pasażer, nie mam pojęcia o jego budowie a przepisy ruchu drogowego znam o tyle o ile mówiono o nich w podstawówce przy zdobywaniu karty rowerowej oraz pobieźnej lektury przez egzaminami na aplikację to wynik jest całkiem fajny
Skoro wodniki mają niezłą fazę to może zgarnę te 2 bańki w multi
czesc wszystkimm
Meduśka
u mnie dzis szczescie 50% a kasa tylko 10% wiec nawet nie ryzykuje i nie gram
Meduśka
u mnie dzis szczescie 50% a kasa tylko 10% wiec nawet nie ryzykuje i nie gram
martita i to jest dobra decyzja
ja się wczoraj napaliłam jak szczerbaty na suchary na mini i trafiłam całą jedną liczbę 22
ja się wczoraj napaliłam jak szczerbaty na suchary na mini i trafiłam całą jedną liczbę 22
poczekam na 100% szcescia, pieniędzy i czewony dzien i bede milionerką
martita nie wiem czy to autosugestia czy fakt, ale jak jest 100 % i czerwony dzień to nawet zdrapki są zawsze pełne choć niestety głównie w zwrot stawki
http://horoskop.sennik.biz/panna/panna-horoskop-dzienny.html - stąd biorę rozklad procentowy, a z okresleniem dni liczę na Ciebi bo jakoś nie mogę się do końca z tym ogarnąć....
a jesli chodzi o autosugestię to uważam że to połowa sukcesu hehe i ona działa cuda, przynajmniej u mnie
martita nie ma sprawy zawsze się chętnie dzielę cyferkami niestety za trafnośc nie ręczę