Wpisy 1 726 685 – 1 726 784
24 września 2013 18:03 → 24 września 2013 20:51, 100 wpisów
ocalał
panie Maćku i pozostali obserwanci
/z totolomonopolo/
wszystkie w "mojej" maxi kesze poszły
drapeczku . nie dziekuję za typowanie w XXX , ja tylko przekazuję pewniaczki ..nic więćej i nie mam zamiaru pewniaczkować
Nie, po prostu nie chce mi się , raczej leniwanie chce sie skupiac na pewniaku
Witam przelotnie
Mama mnie namówiła zrobiłyśmy ściepę i kupiłyśmy to cudo za 10 złotych. wystarczy chyba za komentarz
Mama mnie namówiła zrobiłyśmy ściepę i kupiłyśmy to cudo za 10 złotych. wystarczy chyba za komentarz
a na prownicji nawet dość idzie - jolka do 16tej sprzedała prawie całą paczkę, i druga zaprzyjaźniona żb też prawie całą
medea na 21sprzedanych drapek u jolki 7 było pełnych-001,002,004,005,006,009,020 - po 10 i 20zł i prawdopodobnie w pozostałych czterech jest 40 lub 50zł, ale nie zaryzykowałem dychy
jociu fajnie wyszło to 6/6 o 14-stej. Wygląda na to, ze prawie zawsze wpada co najmniej 3 gdy liczb jest 5-6 lub 2 jeśli 3-4
drapek, halapek, jocia, qwett
drapek ja też sobie odpuszczam jak pisała jocia za dychę można sobie pusci 2 mm oraz 4 mini tudzież inne konfiguracje gier
drapek ja też sobie odpuszczam jak pisała jocia za dychę można sobie pusci 2 mm oraz 4 mini tudzież inne konfiguracje gier
bonusik w MM bardzo łdanie wyglada... ciekawe tylko kiedy sie rozpadnie
wkrótce będzie kalendarz adwentowy, jakaś po 1zł na święta i ...diamentowa krzyżówka po 3zł
halapek nie to ja mam taki nowy patencik na zestawy 4-6 liczbowe a że nie mogłam puścić to jocia się zaoferowała z pomoca ale zmieniła zdanie
drapek no ja do kalendarza nie miałam jakoś szczęścia, ale przynajmniej fajny był pomysł na Mikołajki dla rodziny. Wszystkim się podobał.
Niestety nie tak dobrze to nie było trafiłam 3/6
Niestety nie tak dobrze to nie było trafiłam 3/6
idąc tym samym krokiem wieczorem powinno wejśc co najmniej 3 liczby z zestawu 3,6,54,55,24,77
jocia wierzę na słowo
jocia wierzę na słowo
jociu fajnie na jutro wychodzi, bo jest wskazanie na możliwośc wysypu 41-50
a dziś nie zdziwię się jeśli padnie wieczorem bonus dzięki ciągowi 18-25
a dziś nie zdziwię się jeśli padnie wieczorem bonus dzięki ciągowi 18-25
problem w tym, że zgodnie z tą samą metodą powinna dziś w mini powinny rządzic cyferki z przedziału 21-30
drapek była niebrzydka graficznie a mama wydrapała pierwszą w życiu wygraną w zdrapkach czyli 5 zeta i była szczęśliwa
jeśli 60-tki to 62,63,65,66
jeśli 60-tki to 62,63,65,66
tera będzie z brzydszą grafiką; no właśnie takie mam prócz 62 a za to 69
koszmar,koszmar ciagle pada deszcz to pogoda dobra dla zab a nie ludzi:
teraz wszyscy bedą przeziębieni i dostaną grypę bo nie noszą szalika i czapki:
dla odwaznych zdecydowanych wybrac się do kolektury polecam parasolkę i witaminę c,nie przytulac sie do piersi lecz c:
widziałem dzisiaj goscia w kolekturze płacił za kupony ponad 20zeta,chyba liczy na wygraną:
hipcio
kupiłem jedną zdrapkę-20 zł wydrapałem-żyć, nie umierać
medea
niby pula duża,ale praktycznie też co czwarta wygrywająca,jak w tych po 5 zł
medea-dobrze pamiętam,że 1 pażdziernika można spodziewać się wysypu 70tek?
wojtas tak a jutro mój kalendarz karze zwrócic uwagę na przedział 41-50
ja jestem z tych co wyciągają te pierwsze trzy puste w tych za pięc złotych
marek33
wojtas
a że napisałam na chacie pewnie parę osób spróbuje powtórzyc 7/10 z 18 września a TS zrobi nam prezent-niespodzianke 1/10
wojtas
a że napisałam na chacie pewnie parę osób spróbuje powtórzyc 7/10 z 18 września a TS zrobi nam prezent-niespodzianke 1/10
kto chce przegrac musi przepisac moje liczby z typowania na kupon i wysłać w zabce,jeszce zdąży,hi,hi:
zdrapki po 10zeta chyba idą jak swieze bułeczki,prezes ts zadowolony moze przyznac sobie premię:
ja zagrałem na 10 skreśleń i 9 skreśleń i dwie zdrapki koszmarna liczba po 1zeta przegrałem obie pustaki:
boję się tylko,żeby ten:nie dmuchał w kulki bo wtedy przegrana murowana:
ta nowa zdrapka nazywa się maxi cash i mozna wygrać 500 000,są trzy takie kwoty do zgarnięcia:tylko łobuzy ustalili cene na tajnej naradzie u prezesa na 10zeta: