Wpisy 1 726 146 – 1 726 245
24 września 2013 00:00 → 24 września 2013 02:06, 100 wpisów
Jocia buki zwracał uwagę na pewną powtarzającą się symetrię losowań
Cięzko mi to wyłapać ...widze tylko po układach ..ostatnich losowań
gg i @ nie moge podac ..tutaj.. bo ..ktos ..bardzo chce, a ja nie chce podac
Popatrz jak szły 30,31 los 7529,los 7534,los 7539 wyłapujesz liczby z drugiego i trzeciego które się powtarzają w pierwszym
i masz los 7524 30,31 do której dobieram z
los 7534 6,7,30,31,33,50,59
los 7539 1,5,6,7,30,31,34,46,55 i zobacz co dziś wyszło
jak typowałem z 3 4 losowań to bym za teliczby nie dał złamanego grosza
los 7534 6,7,30,31,33,50,59
los 7539 1,5,6,7,30,31,34,46,55 i zobacz co dziś wyszło
jak typowałem z 3 4 losowań to bym za teliczby nie dał złamanego grosza
Ja szukam gorącej parki jak 55,56 9 los temu równy odstęp 53 równy odstę 54 ,powtórki i czekam kiedy zagrać grałem dziś 5/8 bez X bo za wcześnie wyszła
dlatego tez miałam 36..bo podwójnie ..była super i jako odstęp i symetria i dobra z końcówek 6
tez zaobsrwowałam,ze niektóre liczby graja równym rytmem.. a niektóre nie, widze to i tez ostatecznie staram sie tak skreslać
Normalnie żal d u p e sciska załosne
Jak coś fajnego znajdę to Ci podam parke reszte sobie znajdziesz
czyli parki sasiadujące .oki
Na oko 7 i 31 mają szansę napowtórkę
Na oko 7 i 31 mają szansę napowtórkę
Jocia moja rada typuj i cierpliwie patrzysz co sie dzieje może coś nie wyślesz a wyjdzie mała strata są dwa los dziennie jak będziesz miała kilka takich typów będziesz wiedziała kiedy mocniej uderzyć TS
Tak też robię .. zawsze czuję ..ajk sa mocne i dobre , dziekuję za cenne rady
A ja wiem, ze mozna dobrze wytypować z rozmysłem..nie z przypadku. Ojj...znowu sie narażę na drwinę
Tez tak typowałem marne efekty , a kiedy? dodaj te liczby o których mówiliśmy i sprawdż w testerze liczb Pasko Ciekaw!!
Jak znalazłem 6,7 skończyło się na 20 liczbach i podałem je na forum 20 na tak kilka dni wcześniej dzisiaj padło 9,a przy tym wlazły mi te trzydziestki i na nie poszedłem 11 liczb mozna wysłać
system pełny na 10/10
system pełny na 10/10
Nooo-Teorie zajebiste.
Mój pomysł jest taki:
Zrobić tarczę z 80-cyf.
Zawiązać oczy
i strzelać!!!
Mój pomysł jest taki:
Zrobić tarczę z 80-cyf.
Zawiązać oczy
i strzelać!!!
Gonzaga tak do tej pory robiłem ja 2 i 4 oni 3 ja 44 oni 43 45
Gonzaga jest inteligentny ..to inteligencja wrodzona (w Jego przypadku ) mysle,ze On wie
Mój w/w sposób jest tak dobry jak kazdy inny-
Tylko trzeba mieć z czego strzelać
Tylko trzeba mieć z czego strzelać
glugluter jest jeszcze jedna kwestia i byc moze jest luką dla Ciebie . Otóz pamietaj,ze okresowo występuje brak jakiejś końcówki ..w zwiazku z tymo moze tobie zaciemniac obraz tego co widzisz .. Chodzi o symetrię, tak więc moja rada..sprawdzaj w interesującym Cię losowaniu czy domniemana przez Ciebe liczba mogła wystapić, a jej nie bylo tylko dlatego,ze nie było danej końcówki
Ja to robie deałem prosty przykład żebyś załapała w czym rzecz
Czyli np. jeżekli dzisiaj o 21:40 oczekiwałes na liczbe 33 to nie było jej, bo nie było końcówek 3 , to dotyczy także tych "środkowych" losowań ..
Np. to ,z od 16 losowań nie ma liczby 66 to nie znaczy,ze nie miała prawa byc po drodze... mogło nie byc w odpowiednim momencie końcówki 6
Od losowania : 7529 ..nie było po drodze czrey razy końcóeki 2 ..na dodatek w rónych odstepach zaraz napiszę w których losowaniach
tak, pamiętasz 14 którą buki wstawił jako pewniaka w piątkach ona wtedy wogóle nie szła dlaczego jak polazłem wtedy chyba ze 40 losowań wstecz to
Moze powinienes sobie zapisywac kiedy jakiej... jakich końcówek brak ..bo w któryms momencie zabraknie Tobie pożadanej liczby i ja pominiesz na wage 10/10 np.
Dzisaj nie było końcówki 2 i 3
Dzisaj nie było końcówki 2 i 3
W typowaniu czesto własnie takie miejsce braku końcówki traktuje tak jakby była
teraz na najbliższe losowania nie mam nic pewnego, sprawdzam i czekam jak będę coś miał tam ci na profil.
Jocia teraz w losowaniach mieszają bo jest duży bonus,wię gram ostrożnie.Co do końcówek jesteś lepsza mnie wiele umyka
Jocia teraz w losowaniach mieszają bo jest duży bonus,wię gram ostrożnie.Co do końcówek jesteś lepsza mnie wiele umyka
Nie dlatego,ze jestem lepsza , tylko pozwoliłam sobie na skierowanie Twojej uwagi na taki fakt .
Bardzo dziekuję z góry
Bardzo dziekuję z góry
Super metoda ..
Juz widzę..jak KTOŚ się będzie jutro turlał ze smiechu no trudno..ten sie smieje ...itd .
Juz widzę..jak KTOŚ się będzie jutro turlał ze smiechu no trudno..ten sie smieje ...itd .
Jociu-Jeżeli dobrze zrozumiałem Twoje wywody,to na 21-wszą miałaś poważny problem,bo o 14-tej były wszystkie końcówki???
A tak powaznie ..to nie fakt,ze brakuje końcoek stwarza problemy w typowaniu moim sposobem .
Odwrotnie..teraz bedzie trudniej typować ..na 14, bo o 21:40 nie było dwóch końcówek