Wpisy 1 724 946 – 1 725 045
22 września 2013 21:24 → 22 września 2013 21:43, 100 wpisów
Lila...
jocia
tianshi...
liluska..hejcia ..skladalam tobi zyczenia gdzies tam wczesniej..sorry ze nie tam gdzie chcialabyn..sorry ale jeszcze pisze jedna japka..po tym wypadku..boo musze sie wygipsowac..
lilka powiem ci, że dzisiaj tylko piwko i resztę poprawin dochodziłem po wczorajszym
tianshi...ale to trzeba mieć nieźle nawalone,żeby pić tylko po to,żeby potem zdychac nie?Znam ten ból karwa
jackwar...
ulexxa...
dawać losowanie
lila ... tak i to wszystko po to by się dobrze bawić, a później 2 dni zdychania
tianshi...trochę fajnej zabawy,wyluzowania a potem męczarnia.JAk to człowiek potrafi sobie sam zafundować kaczora
jackwar..nieee ,bez przesady.Ale przez tydzień czułam smak alko w ustach karwana sam widok piwa mnie mdliło
Lila..na wieczór kuponiki nadane
lila tydzień, to szacun szacun, człowiek jednaj jest głupi i dlatego ma kaczora
Lila , już ja swoje wiem , pewnie z czyjegoś kieliszka wypiłaś .
Lila..ok
sorci..spowolnienie mam boo..lapka nie dziala jaktrza..ehh....aa kogo jeszcze mnilego do mnie wyslac..buzioraszki..hee..too daje juz mla..na zaopas..
jackwar..nie było opcji bo ja wódki nie piję w ogóle a piwo piłam z butelki
Lila , bo człowiek musi spróbować jak się umiera a później z martwych wstaje ale nie wcześniej niż na 3 dzień
Co Wy na to?-w 12-tu ostatnich los.11x trafiłem pewniaka,a w kieszeni jak było tak nadal -pusto???
jackwar...a poza tym ja nigdy nie piję z kimś z jednej szklanki czy kubka Jak mi ktos dziuba wsadzi do mojego kubka z herbatą to albo daję tej osobie żeby dopiła do końca albo wylewam w pissssssssssss.... dokładnie myję kubek i robie sobie nową.
lilka, naprawdę to mężowi nie dajesz się napić herbaty ze swojego kociołka ?
Ja to w ogóle nie piję !!!
oczywiście w małych ilościach .
zawsze odmawiam , jak mam wypić i za 2 godziny mieć kaca to dziękuję , nie piję !
oczywiście w małych ilościach .
zawsze odmawiam , jak mam wypić i za 2 godziny mieć kaca to dziękuję , nie piję !
lilus..nie tylko lapke..wogole jeszcze mam ..tylko pare bandazowni..ale jest juz supciu..wylaze powoli zzzz...horrou..oj mowie tobi jak jest marne ii kriche zycie..szok..
Lila...nie pij wódki masz rację
Lila , masz rację , ja też uważam że nie powinno się pić z tej samej szklanki .
dawac los
ale nogiiiii
Lila...ja jak wódki nie ma to nie piję i ujjak jest to się napiję ale tylko z raz w tygodniu
ale łona sie nagada
dawac qarwa losowanie
dawac qarwa losowanie
Lila..i dobrze spoko
kapie jej z wary
57
ulexxa