Wpisy 1 724 773 – 1 724 872
22 września 2013 15:59 → 22 września 2013 18:21, 100 wpisów
a wiesz robal czytając cię też wychodzę z takiego założenia chociaż trollowania nauczyłem się do perfekcji na jednym z portali i z pewnością już się nie dam
powodzenia,trafnych
powodzenia,trafnych
Gracz z miejscowości Koszalin wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Drapeczku
Halapku masz rację
Koszmar..tracę orientację w terenoosobach
Halapku masz rację
Koszmar..tracę orientację w terenoosobach
/.../
dadzą sobie radę i na portalach związanych z tematyką lotto, to tylko kwestia pewnego dogadania się Adminów, i nie zamykania oczu przez userów
.
dadzą sobie radę i na portalach związanych z tematyką lotto, to tylko kwestia pewnego dogadania się Adminów, i nie zamykania oczu przez userów
.
jocia
a kogo to tak naprawdę interesi? no z pewnością nie mnie przynajmniej dopóki nie będzie wyzywał czy prowokował
a kogo to tak naprawdę interesi? no z pewnością nie mnie przynajmniej dopóki nie będzie wyzywał czy prowokował
dama....dziś prosisz o usunięcie konta....a jutro założysz drugie....i po co??
halapek no jeżeli ktoś będzie się do mnie odnosił to z pewnością tak,ale nie sądzę
agatko...dama i adrian....to jedna i ta sama dobrze znana nam osóbka...M77
drogi adminie proszę porównać moje ip i damy i napisać w/w użytkownikowi czy się pokrywają
zdrówka
zdrówka
agatko już teraz wiesz dlaczego poczytaj takiego miks czy kulkomaniak to dopiero perełki
mam też internet stacjaonarny.....i mobilny..którego nie używam....więc możliwości wiele
i punkt 3 najlepszy....mam też program do wykrywania..ip.......niestety nie umiem go obsługiwać...ale znam takiego co umie
PROSZĘ ADMINISTRATORA o usunięcie mojego profilu na tutejszym portalu
damo nie ucieka...powiedz od razu jak się będziesz nazywać za trzy dni......po co mają się wszyscy domyślać
/ciu/losy to same puścioki lub wy/g/srane 2 zł te pały kancą na całego
chyba 100 razy ppod rząd miałem 2 zł w losach to jest jawne sku......wysyństwo
mam kuponik na stoliku i tak mysle co by skreslić za odbiór wygranej jutro
były sobie sorelka świnki 3 sport muzyka oraz gry oraz gry to my
czyszczon - to oczywiste ze zdrapki sa tak pomyślane zebys za duzo nie wygrał, a jak juz to te symboliczne kwoty.
fakt faktem ze niektóre losy sa wygrywajace ale jaies 1 na milion a moze lepiej
fakt faktem ze niektóre losy sa wygrywajace ale jaies 1 na milion a moze lepiej
a najmniejsza z nich to ja ,która marzy o tym że -chociaż 1 jedyny raz wajchloków TS uda ograć sie
czyszczon nie tylko ty masz marzenia takie marzenia, ale niesety to nie takie proste.
czasami sie udaje za pierwszym razem cxasami wcale
czasami sie udaje za pierwszym razem cxasami wcale
sorelka/by jeszcze zmienili polityke w zdrapkach a dokładniej nie zamykać sprzedaży kiedy nie padła żadna główna wygrana to już by było inaczej /lub z góry ustalić date zakończenia sprzedaży i finito a nie cwele zamykaja przy 7% albo mniej nakładu
tu mam taka sasiadke, ktrej maz gral od poczatku istnienia lotto w dużego lotka i zawsze skreslała te same liczby, czasami mu sie zdarzalao 3/6 trafic, zmarł w zeszlym roku dzień po jego śmierci wylosowali wszytskie 6..... tylko problem w tym ze ani zona ani 6 dzieci nie grali po jego śmierci bo to nie czas i nie głowa do wysylania kuponow dziadka
tris... ja sie nie znam po jakim czasie wycofuja ta czy tamta zdrapkę- nie gram..
a ja miałem 3 lata temu 5 w lotto 3.300zł to za ten czas już pewnie z 3 razy tyle oddałem-za mało na 5 jest a trudno trafić
masz racje czyszczon. bo nie warto grac na wiecej niz jeden zaklad...
Tak naprawde nikt do gry nie zmusza ale i tak ludzie beda narzekac Bo świadomość wygranej przeważa Tyle mam w tym temacie
czyszczon - wątpie, bedfziesz chciał koljną 6/6 albo 10/10 ikolejna, tak dziala ten mechanizm
musi rudy lis przestać rządzić z łysym murgrabią rostowskim żeby coś konkretnego wygrać
tia jasne... jak ktos inny bedzi erzadził wygrasz za pierwszym razem - na pewno
my wdychamy azbest i inne takie mimo,że się władza zmienia,a ts da wygrać jak inni przyjdą