Wpisy 172 421 – 172 520
12 października 2010 11:42 → 12 października 2010 14:52, 100 wpisów
OK ale to tylko dlatego że tak wolisz ale nie kierujesz się żadnymi innymi pobudkami?
Moim zdaniem...
Swoje robi chyba kwestia wysokości wygranej...
250ooo to kasa, jaką jesteśmy w stanie sobie "wyobrazić", a nawet zarobić
...
Trochę inaczej zaczyna robić się przy kasie rzędu > bańka...
A jeszcze inaczej -> niż kilka baniek...
Swoje robi chyba kwestia wysokości wygranej...
250ooo to kasa, jaką jesteśmy w stanie sobie "wyobrazić", a nawet zarobić
...Trochę inaczej zaczyna robić się przy kasie rzędu > bańka...
A jeszcze inaczej -> niż kilka baniek...
Witam.Póki Policja i inne służby takie jak psychicznie chora straż miejska,nie będą tępić to co powinni i do czego zostali powołani dopóty będą się działy takie tragedie.Jeżeli dla policjanta kontrolującego ważne jest że nie ma apteczki kompletnej,lub bandaż za krótki,a straż miejska zajmować sie będzie zakładaniem blokad na samochody które nikomu nie przeszkadzają tylko straży.To co się w nocy dzieje w Krakowie na drogach to woła o pomstę do nieba.Wszyscy jeżdżą jak chcą a szczególnie taksówkarze do których należą wszystkie ulice na całej szerokości,zawracają kiedy chcą nawet nie sygnalizując tego ,Wielkie KARKI w BMW robią co chcą,i żadna służba ich nie ruszy,ale ruszy innego spokojnego bo coś tam nie zagrażającego przeskrobał.Po co tępić debili,psycholi naćpanych jak można na normalnym tyle samo zarobić bez narażania sie na różne problemy.Temat rzeka i sami wiecie że nikt nie przejmuje sie tym że ludzie zginęli tylko żeby kasa do gminy i państwa wpadła.Wszystko zostało wypaczone w tym kraju,psychole ze straży miejskiej ubrani jak na wojnę do Afganistanu łapią babcie z pietruszką,ale lumpy dalej są bezkarni bo z takiego złamany grosz nie wpadnie do skarbu gminy.Jak jesteś bezdomny,to jesteś bezkarny bo nikt nic ci nie zrobi.A teraz takich coraz więcej.Ot taki DZIKI kraj się zrobił.Pozdrawiam i żal tylko ludzi którzy przez głupotę innych zostają kalekami i tracą członków rodzin.Dopalacze zlikwidowali bo państwo nic nie miało,ale pijanych kierowców przybywa i nikt jakoś nie zaostrza kar .Polska to dziwny kraj ajajaj.Pozdrawiam
A jeśli to nie tajemnica, czym się kierujesz przy wyborze ?
Stałe, dawno nie wpadające, powtórzenia, daty , jakieś inne ...
Stałe, dawno nie wpadające, powtórzenia, daty , jakieś inne ...
cały czas zmieniam ok 1-2 liczby czasem zadnej bo mi tak wychodzi z założenia, a kieruje się mapą liczb
nie przynosi mi to nawet jak widać zwrotu kosztów czekam tak na 7/10 z + lub 8/10 z + choć czy się doczekam? Założyłem sobie gdy trafie samego plusa to już jest dobrze a gram dla zabawy 

masz rację kogucik
policja i krokodyle nie widza rano busów załadowanych po brzegi np: budowlańcami, często to właściciele firm zmuszają kierowców tych furgonetek do takich przewozów
policja i krokodyle nie widza rano busów załadowanych po brzegi np: budowlańcami, często to właściciele firm zmuszają kierowców tych furgonetek do takich przewozów
do tego facet który przewoził tyle ludzi powinien mieć uprawnienia kategorii D na autobus
gała nie płacz
a jak wyjdą?
to z bombonierką będziesz leciał do kolektorki
a jak wyjdą?to z bombonierką będziesz leciał do kolektorki

Gała>>
git liczby, no może poza 29
KOCIO>>
Nooo, widzisz...
A Ty na strażaków narzekałeś...
git liczby, no może poza 29
KOCIO>>
Nooo, widzisz...
A Ty na strażaków narzekałeś...

fakt, wtedy było pięknie i zdrowo
teraz jest brzydko i ........niekoniecznie zdrowo.
pzdr.
teraz jest brzydko i ........niekoniecznie zdrowo.
pzdr.
w oczekiwaniu na
...
1,15,17,21,29,55,62,68,74,79
powodzenia
...
1,15,17,21,29,55,62,68,74,79
powodzenia
I ***a nic nie wygrałem, wiedziałem, a wczesniej na sucho 6/10. Nie gram juz. W dupie mam.
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 06,12,16,18,20,26,27,28,29,30,31,33,34,46,51,53,55,58,61,77 - Plusem jest liczba: 28
niestety...3/10 i 2/10..brrrrrrrrrrr
robal - 1/10 znaczy minus dwapięć
Gała>>
tak nawiasem, na trafił do mini, też mam "29"-ką
i nie podoba mi się, nie podoba

Gała>>
tak nawiasem, na trafił do mini, też mam "29"-ką
i nie podoba mi się, nie podoba

witam wszystkich no i o 14:00 null wielkie zero 

..........nawet podoba mi się ten tasiemiec od 26 do 34!
jest świetny

jest świetny

rico a ty miałeś większą wygraną?

idę na spacer,ładna pogoda dotlenię zwoje mózgowe
może coś na mini wymyślę
dzisiejsze losowanie to
chamstwo,chamstwo i jeszcze raz chamstwo
ale.....odbije sobie,będę za taki sponsoring z całą rodziną
w sektorze vip-owskim siedziała a co
może coś na mini wymyślę

dzisiejsze losowanie to
chamstwo,chamstwo i jeszcze raz chamstwo

ale.....odbije sobie,będę za taki sponsoring z całą rodziną
w sektorze vip-owskim siedziała a co

kochane mam na to sposoba
za sierpniowe czwóreczki w mini kupiłam swojemu panu
ładny prezent i teraz ciszaaaa
nic już się nie odzywa
liczy na duży kesz i nowe autko

za sierpniowe czwóreczki w mini kupiłam swojemu panu
ładny prezent i teraz ciszaaaa
nic już się nie odzywa
liczy na duży kesz i nowe autko

Do admina:proszę o rzetelne i bezstronne traktowanie typowań,a co za tym idzie i typujących.
on w pracy , ja jutro mam rozmowe kalifikacyjną , A MM mnie jeszcze stresuje
rico to wielkie gratulacje

Rico - a gdzie jest ta Twoja dziesiatka podana bo nie moge znalesc?
witaj krysia a jak u ciebie z grami lotto?

witaj mm
u mnie hmmmmm po prostu brakuje mi słów

ale jest światełko w tunelu ....miałam sen z liczbami ale tylko z dwoma i cały czas myślę co to miało znaczyć....

u mnie hmmmmm po prostu brakuje mi słów

ale jest światełko w tunelu ....miałam sen z liczbami ale tylko z dwoma i cały czas myślę co to miało znaczyć....
krysieńka u mnie też słabo mi idzie ale tydzień temu w zdrapce zodiak miałem 20 złotych

PAULA ja to stwierdziłam jakieś dwa tygodnie ze bedę grać w zdrapki ale i tak nawyk wysyłam multi
kiedyś, 2 razy 5/5 wpadły, 2 razy 6/7 (tak z 2 lata temu), teraz wróciłam po długiej przerwie i nicccccc
99. status Zelus 2010-10-12 (14:31)home Hyżne / Rzeszów
od dłuższego czasu już nie podaję, bo gdy podawałem to najlepszy wynik 6/10..........
lepiej grać w realu, a nie typować na niby!

od dłuższego czasu już nie podaję, bo gdy podawałem to najlepszy wynik 6/10..........
lepiej grać w realu, a nie typować na niby!

sorki ale muszę pędzic do banku i na zakupy ....miłego popołudnia życzę
do poklikania wieczorkiem

do poklikania wieczorkiem

krysia rozumiem to narazie
a tak na marginesie czy ktoś wie gdzie jest kathy bo coś ostatnio jej nie widzę na czacie?
witaj korn748