Wpisy 172 234 – 172 333
11 października 2010 14:00 → 11 października 2010 20:35, 100 wpisów
Jakos u mnie nic nie widac

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 05,07,18,21,31,32,38,42,44,50,51,53,59,60,67,70,71,74,75,80 - Plusem jest liczba: 38
brawo! u mnie byłoby 4/10 - niezły paradoks - jakbym wysłał to bym wygrał ale byłbym w plecy 0,50zł 

w realu 4/10 i 4/10...na dwa lizaki..

Drugi raz z rzędu trafiam pierwsze trzy liczby ktore zostały wylosowane
Dziś 5/10, wczoraj 6/10. Doble

Dziś 5/10, wczoraj 6/10. Doble

ja kiedys wyslalem parke i pierwsze 2 liczby jakie weszly to byly moje hehewiec raczej nie bylo takiej niepewnosci i napiecia bo jeszcze sie losowanie nie rozpoczelo a ja juz mialem komplet hihi
172244. status szczęściara 2010-10-11 (14:07)home Poznań
w realu 4/10 i 4/10...na dwa lizaki
dla tota-lizatora

w realu 4/10 i 4/10...na dwa lizaki
dla tota-lizatora

żeby mi za dobrze nie było to o 14-klapa
zasada stara jak świat....nie podawać na czacie co się wysłało
bo gwarancja że nie wejdzie

zasada stara jak świat....nie podawać na czacie co się wysłało
bo gwarancja że nie wejdzie

deprim
jak już to cztery albo osiem 

jak już to cztery albo osiem 

bella34
to podaj 70 cyferek w mm z gwarancją pudła a pozostałe 10 skreślimy
,moze to jest recepta na 
to podaj 70 cyferek w mm z gwarancją pudła a pozostałe 10 skreślimy
,moze to jest recepta na 
dobra ja już zagrałem dyche z plusem i zakupiłem 2 zdrapki ukryty skarb w których było 2x 2zł 

HARTGE >>> no to fajnie hehe -- ja wlasnie wrocilem z kolektury z dyszką z plusem - wziąłem z Ciebie przykład 

a jokera grałeś? bo ja rano trzy zakłady puściłem i zapomniałem o nich 

taa
wczoraj jeden zakład i dzisiaj jeden zakład 
dostałem z chybika wczoraj 12 dzisiaj 14
wczoraj jeden zakład i dzisiaj jeden zakład 
dostałem z chybika wczoraj 12 dzisiaj 14

10/10 + nawet nie mysle za wysokie progi raczej nie osiągalne ale wszystko może się zdarzyć czy nie tak?

no a kto trafia takie wysokie wygrane? kosmici?
wszystko dla ludzi! ja zawsze mam nadzieje i wierze 
wszystko dla ludzi! ja zawsze mam nadzieje i wierze 
3,49,50,8,2,44,42,41,77,78 i zagram z plusem bo o 14 trafiłem + ale nie zagrałem to teraz zagram i zobaczymy

Witam wszystkich.
Polecam ciekawy artykuł na
wp.pl/
" Planetoida "muśnie" naszą planetę.
Polecam ciekawy artykuł na
wp.pl/
" Planetoida "muśnie" naszą planetę.
wczoraj przegrałem :jedna liczba trafiona,pięć o jeden obok,a dzisiaj na chybik przegrane i myślenie przegrane i trzy zdrapki przegrane
Przy okazji zobaczyłem,ze w jednym sklepie nie ma już lottomatu w kiosku,a jedna kolektura zamknięta.
Przy okazji zobaczyłem,ze w jednym sklepie nie ma już lottomatu w kiosku,a jedna kolektura zamknięta.http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-2888.htm
"... Warto podkreślić, że w Lotto Totalizator Sportowy gwarantuje pulę na âszóstkiâ w wysokości minimum 2 000 000 złotych. Ale to nie wszystko, bowiem kumulacje będą występowały częściej i będą wyższe (nawet 50 000 000 złotych)."
"... Warto podkreślić, że w Lotto Totalizator Sportowy gwarantuje pulę na âszóstkiâ w wysokości minimum 2 000 000 złotych. Ale to nie wszystko, bowiem kumulacje będą występowały częściej i będą wyższe (nawet 50 000 000 złotych)."
skąd oni mogą wiedzieć ze kumulacje beda wystepowaly czesciej? przeciez nie wiadomo kto i kiedy trafi 6/6... a widac po czasie... ta mululacje czesciej.... 2 miliony potem 3 potem 2 potem 2 potem 3 potem 5 potem 2....

majklasz to proste jak jebanie ze tak powiem. z tad beda wiedziec ze wiedza i widza ile ludzi wysyla zakladow , i jesli jest wysylanych od 2 do milionow zakladow na losowanie a trafienie 6 wynosi jak jeden do 14milionow to trafienie 6 na cala polske i tak jest jak jeden do 6 . proste???????
hipopotan powinieneś zatrudnić kucharza zwierzaka
dla Twojego doradcy bałwana,bo od razu widać,że
Twój doradca spożywa za mało tłuszczu i fasolki
po bretońsku.
dla Twojego doradcy bałwana,bo od razu widać,że
Twój doradca spożywa za mało tłuszczu i fasolki
po bretońsku.
http://serwis.lotto.pl/images_menus_big/183/41dd4b0399213/ukrytyskarb07102010.jpg
ja uważam że trzeba miec w grach lotto poprostu szczęście i nic nie jest kombinowane a to że raz czy dwa kulki wypadły czy wylosowali 21 liczb to się zdarza to jest tylko maszyna która może nawalić
ludzie zaczynaja podejrzewac jak nic nie trafiaja... "aa ja nic nie wygrałem bo to jest wszystko ustawiane" 

fajnie ze wklejaja na Lotto.pl zdjecia szczesliwych zdrapek, mogli by tez pokazywac szczesliwe kupony 

majklasz-racja,to skoro uwazają ze jest to ustawiane to zastanawiam sie po co graja w takim razie
jak by kombinowali to by nie było szóstek w lotto co drugie losowanie jak teraz jest
prawda... kumulacje rzadko przekraczają 5 milionów już od dłuższego czasu...
hej
a gdzie reszta znajmych ?
a gdzie reszta znajmych ?torsan >>>moim zdaniem odpowiedz na Twoje pytanie jest b. prosta
.Ludzie graja mimo wiedzy o udokumentowanych matactwach bo nieustannie zywia nadzieje , ze to wlasnie w tym losowaniu wypadna takie cyfry , liczby , ktore wytypowales TY , a pozostali milosnicy gier "..losowych.."ignorowali , zakladajac , ze nie ma szans na ich wylosowanie...!!!
.Ludzie graja mimo wiedzy o udokumentowanych matactwach bo nieustannie zywia nadzieje , ze to wlasnie w tym losowaniu wypadna takie cyfry , liczby , ktore wytypowales TY , a pozostali milosnicy gier "..losowych.."ignorowali , zakladajac , ze nie ma szans na ich wylosowanie...!!!Ja jutro puszczam bo dziś praca i nie było czasu ale jutro nadrobie i
wygram
.
wygram
.witaj dorotka
jak na razie to 3,5,8,10,15 zł dla siebie
a dla kumpeli wybrałam 50

jak na razie to 3,5,8,10,15 zł dla siebie
a dla kumpeli wybrałam 50

ale będę musiał zmienić na coś innego bo chyba limit wyczerpałam

Witam, ja jestem zwolennikiem gry na stałych liczbach. Jeżeli są odpowiednio dobrane to wcześniej czy później się trafią.
co to znaczy, że liczby są odpowiednio dobrane?
Metoda prób i błędów
na 22:15
4,40,70,1,66,8
11,40,70,1,66,8
4,41,70,1,66,8
11,41,70,1,66,8
na 22:154,40,70,1,66,8
11,40,70,1,66,8
4,41,70,1,66,8
11,41,70,1,66,8
a gdzie jest kathy , Darek i inni ?

byle trafić plusa to będzie dobrze