Wpisy 1 721 145 – 1 721 244
19 września 2013 22:10 → 19 września 2013 22:42, 100 wpisów
hipcio moj drogi,
to zblokowanie, to niekoniecznie te 'dmuchanie' , to moze byc przez te 'Twoje' - czipki
... moze za duzo o tym
zostawiam
to zblokowanie, to niekoniecznie te 'dmuchanie' , to moze byc przez te 'Twoje' - czipki
... moze za duzo o tym
zostawiam
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
marek popatrz na liczby wylosowane w mini lotto i lotto plus nie wygladaja aby to był przypadek:
w kazdej padło 16 a wystarczy odjąc pierwszą cyfre 1 i wyjdzie 666 liczba diabelska:
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
czuje się jak bym rozmawiał z egzorcystą
każda cyfra może być diabelska lub anielska
każda cyfra może być diabelska lub anielska
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 2 010 000 zł
łobuzy idą na całość,windują bonusa do ponad 2000 000,teraz wszyscy bedą grac na 10tki:
marek uwierze w przypadek jak trafię chocby 8z10 a jescze nigdy nie trafiłem nawet 7z10,więc mam podejrzenia co do maszyn cyborgów:
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 255 854,50 zł
o szkoda hipciu, ale to z chytrosciszkoda mi bylo kasy, bo wysłąłam 3 kupony 10/10
chytry dwa razy traci
chytry dwa razy traci
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
jandzia to ich tajny plan chca aby wszyscy grali na 10tki bo to się im najbardziej opłaca i ciagle bonus w górę:
Hipciu ja mysle ze co komu przeznaczone, to dostanie
widocznie sobie dzis nie zasłuzyłam na wygraną
widocznie sobie dzis nie zasłuzyłam na wygraną
marek a czy odrobiłeś już lekcje bo jutro profesor wstawi ci dwojke do dzienniczka:
Ula to teraz tak się będziemy witać ????????
siur, że chcę pewniaka i buziola
siur, że chcę pewniaka i buziola
jandzia tak twierdzą jasnowidze ze los jest przeznaczony i nie mozna tego zmienić:
marek dlaczego obrazasz hipcia, jak ci sie nie podoba to nie czytaj, chamskie komentarze zostaw w kieszeni
Ulala- mnie nie zabardzo jest za co-poza w/w pewniakami mam tylko 4/10